Με Καμπιάσο στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, με τον Μάρκο Σίλβα να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

Με Καμπιάσο στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης (16/2) οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι την Τετάρτη θα αναχωρήσουν για το Βέλγιο ενόψει της αναμέτρησης με την Άντερλεχτ για τη φάση των 32 του Europa League.

Ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Ερνάνι και Πάρντο, καθώς και ο τιμωρημένος Ελαμπντελαουΐ.

Αναλυτικά

Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Το πρόγραμμα στις Βρυξέλλες

Η αποστολή του Oλυμπιακού αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (17/2) για το Βέλγιο, όπου την Πέμπτη θα κοντραριστεί με την Άντερλεχτ. Με την άφιξη της ομάδας μας στην Βρυξέλλες, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

19:00 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο Constant Vanden Stock, με τον προπονητή Μάρκο Σίλβα και τον Μανουέλ Ντα Κόστα.

19:30 Προπόνηση του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Constant Vanden Stock, ανοικτή για τα ΜΜΕ, για τα πρώτα 15 λεπτά.

Την Πέμπτη το βράδυ, στις 20:00, ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με την βελγική ομάδα, στο γήπεδο Constant Vanden Stock.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην κορυφαία πεντάδα της Ευρώπης οι οπαδοί του Ολυμπιακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK