Με Μανθάτη βασικό ο Ολυμπιακός!

Ο Γιώργος Μανθάτης είναι η μεγάλη έκπληξη που επιφύλασσε ο Πάουλο Μπέντο για την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει κόντρα στην Αστάνα. Μικρότερη η χρησιμοποίηση του Καμπιάσο αντί του Ρομαό.

Με Μανθάτη βασικό ο Ολυμπιακός!
Manthatis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έξω ο Τσόρι, μέσα ο Καμπιάσο, δεκάρι ο Μάρτινς! Ελιουνούσι στον πάγκο, με τον νεαρό Μανθάτη να ξεκινάει βασικός στο δεξί ερυθρόλευκο "φτερό". Έκπληξη δεν υπάρχει στη σύνθεση της άμυνας, με τον Ρέτσο ξανά αριστερό μπακ και τον Ομάρ αντί του Φιγκέιρας που θα... ξεκινήσει από το πάγκο για να πάρει ανάσες.

Το ίδιο και με την κορυφή της επίθεσης, με τον Ιντέγε να μένει στον πάγκο και τον Καρντόσο να είναι ο βασικός φουνταριστός. Από εκεί και πέρα προτιμήθηκε το δίδυμο Μπουχαλάκη - Καμπιάσο αντί του Ρομαό που για ακόμα μία φορά δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου κόουτς.

Από την 18άδα αποκλείστηκαν οι: Βούρος, Τσιμίκας και Χουτεσιώτης και κατά συνέπεια στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ελιουνούσι, Ιντέγε, Τσόρι, Ανδρούτσος.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Λεάλι, Ομάρ, Ρέτσος, Μποτία, Βιάνα, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Μάρτινς, Σεμπά, Καρντόσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK