Μέσα ο Φορτούνης, εκτός Φιγκέιρας, Μανιάτης με Αρούκα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της ρεβάνς με την Αρούκα για τα πλέι οφ του Europa League, με τον Πάουλο Μπέντο να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ντιόγκο Φιγκέιρας και Γιάννης Μανιάτης. Μέσα ο Κώστας Φορτούνης κι ο Αντρέ Μαρτίνς.

Μέσα ο Φορτούνης, εκτός Φιγκέιρας, Μανιάτης με Αρούκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό των πλέι οφ του Europa League με την Αρούκα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γιάννης Μανιάτης και Δημήτρης Σιόβας, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Αντίθετα, μεταξύ των "εκλεκτών" βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, καθώς κι ο νεοαποκτηθείς, Αντρέ Μαρτίνς. Το βάρος έπεσε στην τακτική και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πάουλο Μπέντο έκανε γνωστή την αποστολή για το αυριανό (25/08) ματς.

Αναλυτικά: Καπίνο, Λεάλι, Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Βούρος, Ζντιέλαρ, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Ιντέγε, Μανθάτης, Μαρτίνς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK