Μίτσελ: "Μια χαρά κλήρωση"

Με χαμόγελο υποδέχθηκε το αποτέλεσμα της κλήρωσης στη φάση των 32 του Europa League ο Μίτσελ.

Μίτσελ: "Μια χαρά κλήρωση"

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει την ουκρανική Ντνίπρο και ο Ισπανός προπονητής δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1: " Μια χαρά μας φαίνεται, είμαστε ικανοποιημένοι. Στο μέλλον θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες".

Φανέρωσε μάλιστα ο Μίτσελ ότι έχει έναν "πληροφοριοδότη", εννοώντας προφανώς το συμπατριώτη του Χουάντε Ράμος, πρώην προπονητή της Ντνίπρο. " Έχω ένα φίλο που έχει δουλέψει εκεί και θα μας καθοδηγήσει. Τώρα υπάρχει διακοπή στο ουκρανικό πρωτάθλημα και θ' αρχίσουν πάλι το Φεβρουάριο. Είναι κάτι που θα παίξει το ρόλο του. Χρειάζεται πάντως πολύ προσοχή με το να νιώθουμε το φαβορί".

" Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι προτιμότερο τα πρώτα παιχνίδια να γίνονται στην έδρα μας. Δεν στεκόμαστε όμως στην κλήρωση ή στον αντίπαλο. Μας μοιάζει ο Ολυμπιακός να είναι καλά. Σε όλη την Ευρώ θα έχει κρύο εκείνη την περίοδο, το ίδιο και στην Ουκρανία. Ο Ολυμπιακός έχει στο παρελθόν πάρει αποτελέσματα στην Ουκρανία. Προφανώς η Ντνίπρο για να βρίσκεται στη διοργάνωση θα έχει κάνει κάτι. Σε αυτές τις διοργανώσεις οι εκπλήξεις είναι συχνές, δεν θέλουμε εμείς να είμαστε η δυσάρεστη".

Συνέχισε λέγοντας ότι " δεν πιστεύω ότι θα είναι αποτυχία αν αποκλειστούμε. Φυσικά και θέλουμε να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε πάντως να μιλήσουμε από τώρα για εκείνα τα παιχνίδια. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως αν έχουμε την απόδοση του Champions League, έχουμε πιθανότητες να περάσουμε".

Παραδέχθηκε ότι " είχαμε προβλήματα στην άμυνα, αλλά ήταν κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Έχουμε πλέον το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα" και συμπλήρωσε ότι " πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα".

Ερωτηθείς τι χρειάζεται για οδηγήσει τον Ολυμπιακό πιο μακριά, αποκρίθηκε αστειευόμενος " πρώτα απ' όλα να παραμείνω στη θέση μου" και προσέθεσε ότι "η διοίκηση γνωρίζει εδώ και ένα μήνα τη γνώμη μου για τους παίκτες, ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν. Αν φύγει ο Αμπιντάλ, θα προσπαθήσουμε να τον αντικαταστήσουμε με παίκτη ανάλογου επιπέδου".

Κληθείς να σχολιάσει τα δύο πρόσωπα των "ερυθρολεύκων" σημείωσε: " Ίσως δεν είναι ερώτηση που πρέπει να γίνει σε εμένα. Οι προπονήσεις, σας διαβεβαιώ, γίνονται με τον ίδιο τρόπο, τα παιχνίδια προετοιμάζονται με τον ίδιο τρόπο. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφορά αντιμετώπισης, θέλουμε να είμαστε αποφασιστικοί σε όλα τα ματς για να φτάσουμε μέχρι το τέλος".

Τέλος μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, επισημαίνοντας ότι " υπάρχει πρόθεση και από τις δυο πλευρές, δεν είναι όμως της ώρας. Ξέρω ότι είναι μια υπόθεση που μπορεί να ρυθμιστεί μέσα σε δύο λεπτά. Μου αρέσει που ο κόσμος έχει απαιτήσεις, δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό το άγχος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK