Ντομίνγκες: "Αφιερώνω το γκολ στον πρόεδρο"

Στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με την Αρούκα ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ντομίνγκες: "Αφιερώνω το γκολ στον πρόεδρο"

Ένας εκ των σκόρερ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Αρούκα, ο Τσόρι Ντομίνγκες, μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη δύσκολη νίκη - πρόκριση των "ερυθρολεύκων" και αφιέρωσε το γκολ του στον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Δεν πιστεύω ότι ένας παίκτης μπορεί να κάνει κάτι μόνος του, όμως όποιος είναι στον πάγκο πρέπει να είναι έτοιμος να βοηθήσει δώσει ταχύτητα και αυτό προσπάθησα να κάνω. Ποτέ δεν είναι εύκολο να καταφέρεις κάτι όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες, όμως χάρη στο Θεό το πετύχαμε", ήταν το πρώτο σχόλιο του άσου του Ολυμπιακού.

Για το άγχος της πρόκρισης τόνισε: "Αυτό είναι το τίμημα του να βρίσκεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έχεις την υποχρέωση να ανταποκρίνεσαι στις δύσκολες στιγμές".

Όσο για το που αφιερώνει το γκολ του είπε: "Αρχικά αφιερώνω το γκολ στην οικογένεια μου, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, γιατί εκείνοι ξέρουν καλύτερα τι περνούν οι παίκτες, έπειτα στον κόσμο και κυρίως στον πρόεδρό μας, που είναι δίπλα μας στις καλές και στις δύσκολες στιγμές".

Τέλος, ερωτηθείς για το τι χρειάζεται για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας απάντησε: "Αν πραγματικά πιστέψουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή μπορούμε. Έχουμε το χρόνο για να δουλέψουμε για τις αλλαγές που χρειάζονται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - Αρούκα 2-1 παρ.
Τα καλύτερα tweets για το Ολυμπιακός - Αρούκα
Έντονες αποδοκιμασίες στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ