Ισοπαλία σαν... νίκη για τον Ολυμπιακό: στους "32" του Europa League

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αλλά με το βαθμό που κατέκτησε, ο πρωταθλητής προκρίθηκε στους "32" του Europa League. Ανοιχτή ακόμη και η πρωτιά την τελευταία αγωνιστική στην Κύπρο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Σκόρερ ο Φορτούνης με εκπληκτικό φάουλ.

Ισοπαλία σαν... νίκη για τον Ολυμπιακό: στους "32" του Europa League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να "ντουμπλάρει" τις νίκες του στη φάση των ομίλων του Europa League απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις καθώς έμεινε στο 1-1 με τους δευτεραθλητές Ελβετίας στο ματς που έλαβε χώρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Πέμπτης (24/11) όμως αυτή η ισοπαλία ήταν ουσιαστικά "νίκη" για τους παίκτες του Μπέντο.

Και αυτό γιατί, καταφέρνοντας να μη χάσουν, διατήρησαν την διαφορά ασφαλείας των τριών βαθμών από τους αντιπάλους τους και εξασφάλισαν αυτόματα την πρόκριση στους "32" ενώ σε δύο εβδομάδες από τώρα θα έχουν την ευκαιρία (χωρίς να έχουν το άγχος της πρόκρισης να τους... ψυχοπλακώνει) να πάρουν και την πρώτη θέση, νικώντας στο "ΓΣΠ" το ΑΠΟΕΛ.

Ισοπαλία σαν... νίκη για τον Ολυμπιακό: στους "32" του Europa League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όσο αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ισχύει το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", με τους "ερυθρόλευκους" να παρουσιάζονται εμφανώς επηρεασμένοι από το διάστημα αποχής τους από τα γήπεδα (τελευταίο τους ματς ήταν το 3-0 με τον Παναθηναικό, στις 6 Νοεμβρίου!) και η απαίτηση του κόσμου για ωραίο ποδόσφαιρο να περνάει σε εντελώς δεύτερη μοίρα.

Το πρώτο μέρος πέρασε μάλιστα σχεδόν... αθόρυβα, με χαμηλό τέμπο, χωρίς ρυθμό και ουσιαστικά μοναδική μεγάλη φάση να είναι εκείνη στο 17' με τον Οαρό που υποχρέωσε τον Λεάλι σε σωτήρια επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν.

Ισοπαλία σαν... νίκη για τον Ολυμπιακό: στους "32" του Europa League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο δεύτερο μέρος, οι πρωταθλητές Ελλάδας ανέβασαν δύο σκάλες την απόδοσή τους και κατάφεραν στο διάστημα που πήραν τον έλεγχο να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ. Ο Σεμπά δεν κατάφερε στο 47' και στο 50' να κάνει το 1-0 (στην πρώτη φάση απέκρουσε ο Εμβογκό ενώ στη δέυτερη το σουτ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι) αλλά ενδιάμεσα ο Κώστας Φορτούνης είχε φροντίσει να "βάλει φωτιά" στο φαληρικό γήπεδο.

Αυτό το κατάφερε με μία υποδειγματική εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση που δεν μπόρεσε να αποσωβήσει ο γκολκίπερ της Γιουνγκ Μπόις, με τον ηγέτη του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού αυτή τη σεζόν να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο φετινό Europa League και να το πανηγυρίζει τρέχοντας στον πάγκο για να αγκαλιάσει τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Ισοπαλία σαν... νίκη για τον Ολυμπιακό: στους "32" του Europa League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από το "ξέσπασμα" των Πειραιωτών στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους υπήρχε πάντως και "απάντηση" και αυτή ήρθε στο 58', με τον Οαρό να ξεφεύγει από τον Μποτία και να νικάει με δυνατό ψύχραιμο σουτ τον Λεάλι για να γράψει το 1-1 και να δώσει τρομερό σασπένς στον "τελικό" των δύο ομάδων στο τελευταίο ημίωρο.

Σε αυτό το διάστημα πάντως, ο Ολυμπιακός κατάφερε έστω και με δυσκολία να προστατεύσει τον Ιταλό γκολκίπερ του (δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια άλλη σπουδαία επέμβαση όπως εκείνη στο 17'), ενώ στο 81' θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αν ο Ελιουνούσι δεν αστοχούσε με προβολή σε κενή εστία από το ύψος της μικρής περιοχής!

Ισοπαλία σαν... νίκη για τον Ολυμπιακό: στους "32" του Europa League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ας είναι. Έστω και με ισοπαλία, έστω και χωρίς να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, έστω και με "καρδιοχτύπια" των φιλάθλων του με το σκορ στο 1-1 μετά το 58', ο Ολυμπιακός του Μπέντο πέτυχε την αποστολή του που ήταν να συνεχίσει στο Europa League και το 2017 (κάτι που δεν φαινόταν απλή υπόθεση όταν είδε και έπαθε για να αποκλείσει την πρωτάρα στην Ευρώπη Αρόουκα τον Αύγουστο) και στις 8 Δεκεμβρίου θα έχει την ευκαιρία να παίξει και την πρωτιά, σε ένα ματς κόντρα στους πρωταθλητές Κύπρου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ 1-1

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνης, Ελιουνούσι (84' Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε.

Γιουνγκ Μπόις (Χούτερ): Εμβογκό, Σούτερ, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Λέτσιακς, Σανογκό (77' Ντουά), Ζακαριά, Σικ (88' Φρέι), Σουλεϊμάνι (58' Γκερντ), Οαρό, Μπερτόνε.

ΤΟ LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

21:51
Καλησπέρα σας. Μαζί θα μιλήσουμε για το ματς του Ολυμπιακού με την Γιουνγκ Μπόις. 
21:56
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:  Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Κόστα, Ρέτσο, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φόρτουνη, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε

21:56
Με νίκη ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στην πρώτη θέση του ομίλου του!
21:57
Νωρίτερα η Αστάνα με ανατροπή νίκησε 2-1 τον ΑΠΟΕΛ.
22:05
Ο Ολυμπιακός με 1 βαθμό καθαρίζει απόψε την πρόκριση και την άλλη αγωνιστική θα επιδιώξει την πρωτιά του ομίλου. Αν κερδίσει απόψε, θα χρειαστεί μόλις 1 βαθμό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για την κορυφή.
22:06
ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.
22:08
Stamatis : Είναι δυνατόν να μην έχει δεύτερο επιθετικό στον πάγκο?
22:08
Stamatis : Μπράβο στον Παοκ! Σειρά ο Θρύλος για νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι!
22:08
Nikos7 : Kalispera se olous. Pame gia to triponto thryle mou
22:10
Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του μόλις μια φορά στις 10 τελευταίες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του (4 νίκες - 2 ισοπαλίες - 4 ήττες), στο εντός έδρας ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.
22:11
6ο λεπτό: Προσωπική ενέργεια του Ελιονούσι και σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα άουτ. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα.
22:11
Tasos : Re file akoma den ksekinise to paixnidi kai esy arxises tin grinia ???
22:13
greek fan : με ενα γρηγορο γκολ πιστευω ο ολυμπιακος το ελεγχει το ματς
22:14
greek fan : και στο πρωτο με την γιουνγκ μπους δεν φαγαμε γκολ(2 φορες απαραβιαστη εστια) + με την αρουκα εκτος εδρας(3 φορε)
22:16
11ο λεπτό: Απείλησε η Γιουνγκ Μπόις, αλλά η παρέμβαση του Ρέτσου γλίτωσε τα χειρότερα. Πρώτη απειλή από τους φιλοξενούμενους.
22:19
Καλός ο ρυθμός του αγώνα, ο Ολυμπιακός μπήκε για να πάρει τον έλεγχο, αλλά τα τελευταία 2-3 λεπτά οι φιλοξενούμενοι έχουν ισορροπήσει και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως οι Πειραιώτες παίζουν με ψηλά την άμυνα.
22:19
Προμηθέας : καλησπέρα, καλή επιτυχία απόψε! Ο ελβετός ήταν 1-2 μέτρα οφσάιντ και το επόπτης... δεν είδε τίποτα.. δεν είναι καλό δείγμα αυτό!
22:21
Συνεχώς όρθιος ο Μπέντο, δίνει οδηγίες και φαίνεται προβληματισμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού.
22:22
17ο λεπτό: Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις 0-0
22:22
Μεγάλη ευκαιρία για τη Γιουνγκ Μπόις!
22:24
Ο Οαρό έγινε κάτοχος της μπάλας μετά την κεφαλιά του Ντα Κόστα, σούταρε με το αριστερό, αλλά ο Λεάλι έκανε σωτήρια επέμβαση και διατήρησε το μηδέν για την εστία του.
22:24
19o λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Φιγκέιρας.
22:28
Μουδιασμένος ο κόσμος του Ολυμπιακού με την εικόνα της ομάδας. Αυτές οι τρεις εβδομάδες χωρίς ματς φαίνεται στα πόδια των Πειραιωτών.
22:28
Manos : Αν σοβαρευτουν θα κανουν κατι καλο! Λες και παιζουν φιλικο ειναι!
22:29
23ο λεπτό: Κεφαλιά του Μποτία μετά από κόρνερ, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
22:32
58%-42% η κατοχή της μπάλας για τον Ολυμπιακό.
22:33
Συμπληρώσαμε 28 λεπτά αγώνα, το 0-0 δεν έχει αλλάξει.
22:34
Takis : Τι μαυρα χαλια ειναι αυτα;;; Τι εκαναν στη διακοπη; Αμολαγαν αετο;
22:34
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : Καλησπερα παιδια. Τι χρειαζεται ο Ολυμπιακός αποψε για να προκριθει;
22:35
Με ισοπαλία απόψε περνάει και μαθηματικά ο Ολυμπιακός. Αν νικήσει, την επόμενη αγωνιστική με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο θέλει 1 βαθμό για την πρωτιά του ομίλου.
22:35
29ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα ο Ελιονούσι
22:37
ΓΙΑΝΝΗΣ_ : Δεν βοηθάνε τα άκρα, η Γιουνγκ Μποις εχει φερει τον Ολυμπιακό στο ρυθμο της. Προσοχη στο ευκολο λαθος!
22:39
Στερούνται κίνησης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Δεν βγάζουν φρεσκάδα στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα σε 35 λεπτά αγώνα να έχουν κάνει μόλις δύο τελικές φάσεις.
22:42
Stamatis : Έχουμε βαρεθεί φέτος να βλέπουμε τον Ολυμπιακό να σέρνεται στα πρωτα 30-40 λεπτά!
22:43
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ κόντρα στη Φέγενορντ με τον Ρούνεϊ στο 35ο λεπτό.
22:44
MANOS : ME DEDOMENO OTI OI DIAITHTES EINAI KANONIKOI MIA XARA TA PAEI O OSFP AFOU PERASE KAI 2 FORES TO THN SENTRA
22:45
Η Ιντερ ηττήθηκε από την Χάποελ Μπερ Σεβά 3-2 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.
22:45
Departis : αμα δεν γινει καποιο λαθος παει για Χ ημιχρονο 1-0 τελικο *ασσο τελικο
22:46
40ο λεπτό: Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις 0-0
22:46
3-3 οι τελικές προσπάθειες ως τώρα.
22:46
G.R. : Αυτα ειναα αποτελεσματα του Ελληνικου ποδοσφαιρου . Παρωδια καταντησαμε .
22:50
Φάση διαρκείας στα καρέ του Ολυμπιακού σε προσπάθεια των παικτών της Γιουνγκ Μπόις να απειλήσουν.
22:51
45ο λεπτό: Αντεπίθεση του Ολυμπιακού, σουτ του Σεμπά, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
22:51
Stamatis : Πρέπει να σοβαρευτεί ο Ολυμπιακός και να καθαρίσει το ματς. Αυτοί νομίζουν ότι παίζουν με τον Παο!!!
22:51
giorgos : μπραβο στον ΠΑΟΚ παιδια
22:51
σ.ψ. : καημενε θρυλε που σε παει ο πορογαλλος
22:52
STELIOS STOCKHOLMH : TI EINAI AYTOS O FORTOUNHS RE PAIDIA DEN MPOREI ME TPT NA HGHTHEI THS OMADAS KAI MENEI EKSW O TSORI GIA NA PAIZEI AYTOS NA TON MOSXOPOULISEI? ELEOS
22:52
Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
22:52
ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 0-0
22:53
Nikos : Re paidia san poly klama den peftei ?? Mia xara einai to pragma. H prokrisi mas endiaferei. Polloi pikramenoi exoun mpei metaxy twn gavrwn sto Chat.
23:08
ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ "Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ".
23:08
Θρυλος7 : Αγαπητε (ξερεις ποιος) να κοιτας την "ομαδαρα" σου που εχει να κανει νικη σε ομιλους απο εποχης πολυμετοχικοτητας. Μπραβο στον Μπεντο που δεν ηθελε φιλικο...
23:08
vaggg : Που είναι ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε ρε παιδιά....χααααααλια.
23:08
Προμηθέας : ρε νίκο, την πρόκριση θα την πάρουμε... μπάλα θα δούμε καθόλου;; εσένα δηλαδή σου αρέσει το σημερινό θέαμα;; Μέσα στο Καραΐσκάκη; με την young boys παίζουμε...
23:08
Chris : Στελιο ο Τσορι στα 36 του δεν μπορει να βγαλει 90λεπτα,κ για αυτο δεν παιζει, ομως γνωμη μου, θα μπορουσε να τον εχει στην αποστολη κ να παιξει κανα μισαωρο
23:09
Δημήτρης : Τα πολλά λόγια και οι αναλύσεις είναι φτώχεια. Δύο λέξεις περιγράφουν και το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο της ομάδας σήμερα. Μαύρο χάλι.
23:09
Θρυλος7 : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ ΨΥΧΑΡΑ, ΠΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΜΠΕΝΤΟ ΠΑΤΡΟ ΑΛΛΙΩΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ!!!
23:09
46ο λεπτό: Ο Σεμπά βρέθηκε απέναντι από τον Εμβογκό, αλλά ο τερματοφύλακας της Γιουνγκ Μπόις απέκρουσε το πλασέ του Βραζιλιάνου και στην συνέχεια το σουτ του Ελιουνούσι κατέληξε πάνω σε σώματα.
23:09
Αυτή ήταν η πρώτη καθαρή ευκαιρία του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση.
23:10
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
23:11
48ο λεπτό: Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ και με ωραίο τρόπο στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Εμβογκό!
23:11
Θρυλος7 : ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ!!! ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!!!
23:12
Στην αγκαλιά του Σάββα Θεοδωρίδη έτρεξε να πανηγυρίσει το γκολ ο σκόρερ του Ολυμπιακού.
23:12
Νέα ευκαιρία για να κάνει το 2-0 ο Ολυμπιακός!
23:13
50ο λεπτό: Ο Σεμπά πλάσαρε με το δεξί από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Εμβογκό. Μια ανάσα από το 2-0 η ομάδα του Πειραιά, τρίτη χαμένη ευκαιρία με τον Βραζιλιάνο.
23:13
Θρυλος7 : Το γκολ παντως δε διαγραφει την τραγικη εικονα του 1ου μερους.
23:13
Παναγιωτης : Θα αρχισουν τωρα τα θετικα για τον Φορτουνη πριν ηταν αχρηστος!
23:15
Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος. Βοήθησε και το γρήγορο 1-0.
23:15
Stamatis : Άντε να δούμε! Αυτό όμως να πετάει το πρώτο ημίχρονο σε CHL δεν περνάει ατιμώρητα!!!
23:16
Θρυλος7 : Τιποτα περα απο την πραγματικοτητα. Ο Φορτουνης ειναι ανευρος και αψυχος αλλα με μια κινηση μπορει να δειξει την κλαση του.
23:16
Φάουλ σε καλό σημείο για τον Ολυμπιακό, ο Μιλιβόγεβιτς πήγε στη μπάλα, αλλά ο Φορτούνης του την πήρε για να το εκτελέσει αυτός.
23:17
55ο λεπτό: Καλή η εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
23:19
ΓΚΟΛ Η ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ!
23:20
ChrisSolG7 : Οχι ρε το φάγαμε
23:20
Θρυλος7 : Ε ΟΧΙ... Ε ΟΧΙ... Ε ΟΧΙ...
23:21
58ο λεπτό: Λάθος του Μποτία, έχασε τον Οαρό, ο οποίος έκανε τη ζημιά στον Ολυμπιακό. Με δεξί σουτ νίκησε τον Λεάλι και έκανε το 1-1. Φτηνό γκολ δέχθηκε ο Ολυμπιακός.
23:22
Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις 1-1
23:22
Chris : φτου κ απο την αρχη,εχουμε τουλαχιστον μιση ωρα να αντιδρασουμε,ειδομεν
23:22
Stamatis : Θα το πάρει ο Θρύλος σίγουρα. Λίγο να σοβαρευτεί!
23:22
Νίκος Κως : Παλι με το άγχος θα μας έχουν....
23:22
G.R. : Θα κανουμε ομαδα και τους κουλους Ελβετους . Α ρε θρυλε .....
23:24
61ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Μποτία, ο οποίος χάνει το ματς με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.
23:24
Nikos : Siga re mages ti egine ??? Den pate kallitera na kanete tis moirologistres ?? Giati sto telos eisaste kai gademides me toso klama.
23:24
filathlos : eseis oi dhmosiografoi exete plaka dioti otan dexetai goal ellinikh omada panta einai fthino
23:24
G.R. : ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ..........
23:26
Ο Ιντέγε σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από το ριπλέι φάνηκε ότι η απόφαση του διαιτητή είναι σωστή.
23:26
65ο λεπτό: Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις 1-1 (48' Φορτούνης / 58' Οαρό)
23:30
Κίτρινη κάρτα στον Ντα Κόστα.
23:31
Θρυλος7 : Αμυνα τρικυμια. Και εκει που πας να κανεις το 2-0 τρως γκολ πανευκολα... και πας να φας και το 2ρο με τον ιδιο τροπο...
23:31
Θρυλος7 : Μπασκετικος και Ποσφαιρικος Θρυλος, μονο Θρυλος δεν ειναι σημερα...
23:31
Mpi_skotos : Κατάντια? Real, M-U, Juve, LFC... κλπ κλπ κλπ & τώρα Αποελ, αστανα κλπκλπκλπ
23:31
nikos : thrile pekse gera pekse me tsampouka kai o kosmos tha tragouda ;)
23:31
70ο λεπτό: Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις 1-1 (48' Φορτούνης / 58' Οαρό)
23:32
nikos : thrile mporeis mporeis n prokritheis
23:34
70ο λεπτό: Ωραία μακρινή μπαλιά του Μιλιβόγεβιτς για τον Φιγκέιρας, εκείνος έδωσε με την μια στον Ιντέγε, αλλά η μεταβίβασή του ήταν λίγο πιο ψηλά απ' ό,τι θα περίμενε ο Νιγηριανός και η μπάλα κατέληξε άουτ. 
23:35
Λημνιός : Τι γίνεται ρε contra, γιατί δεν πέρασε το μύνημα;Σε προσέβαλε γιατί ΔΕΝ βρίζω;Αν σας αρέσουν τα καφριλίκια μόνο πες τε να μην καθ'ομαστε να γράφουμε τσάμπα.
23:35
Θρυλος7 : Συγχαρητηρια στον Μπεντο που επελεξε να μη παιξουμε φιλικο... μη και κουραστουν οι παικτες μετα απο 17 μερες διακοπης...
23:35
Θρυλος7 : Αν ειναι δυνατον... κιτρινη για καθυστερηση στο 68ο λεπτο.
23:37
Κακός ο Ολυμπιακός μετά το 1-1. Αν και μπήκε φορτσάτος στο δεύτερο μέρος, μετά το γκολ των φιλοξενούμενων έχασε το ρυθμό του και θυμίζει τον Ολυμπιακό του πρώτου ημιχρόνου.
23:37
Θρυλος7 : Καμια αλλαγη κυρ Μπεντο;;; αλλα ξεχασα... Ντομινγκεζ εκτος, Μαριν εκτος... ποιος ναα μπει να αλλαξει ο ρυθμος;;;
23:37
Nikos : Egw ena pragma kserw. Kapoioi simera to vrady pigan gia ypno ! Kapoioi alloi psaxnoun thaumata !! Emeis prokrinomaste. Bravo Thryle !!
23:42
80ο λεπτό: Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις 1-1 (48' Φορτούνης / 58' Οαρό)
23:42
Θρυλος7 : Και τι παει να πει αυτο Νικο; Επειδει η ΤριΣυμμαχια ειναι καφενειο πρεπει να ειμαστε και εμεις;
23:42
G.R. : Δεν μετραει μονο η προκριση . Λιγη μπαλα να βλεπαμε.... Αν δεν μπορουμε με τους Ελβετους να χαρουμε τοτε τι θα κανουμε σε αλλα πιο δυσκολα ματς ?????
23:43
Δέκα λεπτά χωρίς τις καθυστερήσεις και ο Μπέντο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής αλλαγή.
23:43
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ελιονούσι!
23:43
Θρυλος7 : ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;
23:45
81ο λεπτό: Ο Φιγκέιρας έδωσε έτοιμο γκολ στον Ελιονούσι, ο οποίος έχασε αυτό που δεν χάνεται! Σε κενή εστία στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Εμβογκό.
23:45
Τον Μανθάτη ετοιμάζει ο Πάουλο Μπέντο.
23:45
Γιωργος-Αγγλια.. : Αν ειναι δυνατο να μην μπορουμε να κερδισουμε τα μικρα αγορια απο Ελβετια.....Κριμα..Παλια αυτες οι ομαδες δεν τρωγανε λιγοτερα απο 4 γκολ...Αρρωστο Ελληνικο πσ
23:46
Θρυλος7 : Τι αλλαγες να κανει contra;;; Αφου δε πηρε μαζι του παιχτες να αλλαξουν το ρυθμο!
23:46
84ο λεπτό: Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μανθάτης στη θέση του Ελιονούσι.
23:49
88ο λεπτό: Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις 1-1 (48' Φορτούνης / 58' Οαρό)
23:49
Γιάννης : Τότε που ο Ολυμπιακός ειχε την ευκερiα να κανει το 2-1 κόντρα στην Γιούνκ Μπόις στο δεύτερο ημήχρονο ,γιατi δεν το έκανε ? Οι Ελβετοi πέζουν καλά !
23:49
Γιωργος-Αγγλια.. : Απο τον Αυγουστο λεμε οτι χρειαζομαστε στοπερ κτλ...και τιποτα δεν εχει αλλαξει...Θα φαω και τα νυχια των ποδιων μου μεχρι να τελειωσει το ματς...
23:49
Θρυλος7 : Καποτε νικαγαμε 3-1 την Ντορτμουντ και λεγαμε οτι μπορουσαμε να βαλουμε και αλλα... και τωρα κανουμε το σταυρο μας μη φαμε 2ο γκολ απο την Γιουνγκ Μποις...
23:50
σ.ψ. : το ειπα και το ξαναλεω .με αυτον τον προπονητη χαί¨ρι δεν εχουμε
23:50
Θρυλος7 : Τι κανει ο Ντα Κοστα με τον Λεαλι;;; ΕΛΕΟΣ!
23:52
Τέσσερα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.
23:53
Chris : Ας κάνει καμιά αλλαγή ο Μπέντο. Να βάλει μέσα τον κανέναν. Αφού αυτόν πήρε...
23:56
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.
23:57
Τελικό αποτέλεσμα: Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις 1-1.
23:57
Μερίδα οπαδών αποδοκίμασαν την ομάδα με το σφύριγμα της λήξης, ενώ κάποιοι εξ αυτών φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες.
23:58
Θρυλος7 : Συγγαυροι. Εχετε καταλαβει οτι σε ομιλο με Αστανα, Γιουνγκ Μποις και Αποελ εχουμε 2 νικες σε 5 αγωνες;
23:58
nikos : mpento ora sou einai ....prolaveneis to aeroplano gia portugal....kai vip thesi
23:58
Θρυλος7 : Παλι καλα να λεμε που πηραμε το 1-1 με αυτο το "πραμα" που κατεβασε ο Μπεντο.
23:59
Ο Ολυμπιακός καθάρισε με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει την πρώτη θέση στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.
23:59
Αυτά από εμάς. Ευχαριστούμε για την παρέα. Καλή συνέχεια και καλό βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK