Όταν ο Ιντέγε "κάρφωνε" την Γιουνγκ Μπόις!

Ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού που θα μπει απόψε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει τη Γιουνγκ Μπόις, έχει τρομερή παράδοση κόντρα στην ελβετική ομάδα. Διαβάστε πόσες φορές την έχει πληγώσει και με τη φανέλα ποιας ομάδας.

Όταν ο Ιντέγε "κάρφωνε" την Γιουνγκ Μπόις!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κι όμως! Υπάρχει ένας παίκτης στον Ολυμπιακό που έχει συναντήσει την Γιουνγκ Μπόις στο παρελθόν και την έχει πολύ ψηλά στο… πελατολόγιό του.

Ο Μπράουν Ιντέγε που απόψε αναμένεται να ηγηθεί της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδας, είχε βρεθεί αντίπαλος της Γιουνγκ Μπόις την περίοδο που αγωνιζόταν στο ελβετικό πρωτάθλημα και δεν της είχε φερθεί με το... γάντι.

Θα πρέπει να γυρίσουμε σχεδόν μία δεκαετία πίσω. Για δύο χρόνια, συγκεκριμένα από το 2007 εώς το 2009, ο Νιγηριανός επιθετικός φορούσε τη φανέλα της Ξαμάξ. Ήταν παιδάκι 20 ετών και χάρη στις εμφανίσεις του στην Ελβετία και την «τρυφερή» σχέση που είχε αναπτύξει με τα δίχτυα, πήρε μεταγραφή στη Σοσό τον Ιανουάριο του 2010 με ένα ποσό της τάξης των 4 εκατομμυρίων ευρώ!

Τέσσερις φορές λοιπόν συνάντησε την Γιουνγκ Μπόις και βρήκε ισάριθμες φορές δίχτυα! Συγκεκριμένα είχε πετύχει δύο γκολ στο 3-0 της Ξαμάξ στις 13 Σεπτεμβρίου 2009 και από ένα στην εντός έδρας ήττα της πρώην ομάδας του (2-3) στις 9 Νοεμβρίου 2008 και στην εκτός έδρας ήττα (1-2) στις 10 Αυγούστου 2008.

Σίγουρα δεν το λες και άσχημο ποσοστό. Μόνο σε ένα ματς δηλαδή δεν σκόραρε εναντίον των «κιτρινόμαυρων» της Βέρνης. Για να δούμε τι θα καταφέρει και το βράδυ...





News 24/7

24MEDIA NETWORK