Πρόταση 10.000.000 ευρώ για Ανσαριφάρντ!

Μετά τον Μπράουν Ιντέγε οι Κινέζοι έβαλαν στο... μάτι και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, καταθέτοντας μάλιστα και πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσουν!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ενημέρωση των "ερυθρολεύκων" μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Οσμάνλισπορ, η Tianjin Quanjian του Φάμπιο Καναβάρο κατέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/2) πρόταση ύψους 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Ιρανού φορ!

Η ίδια ομάδα προσπάθησε να αποκτήσει τον Κώστα Μήτρογλου καταβάλλοντας μάλιστα τη ρήτρα των 45.000.000 ευρώ στη Μπενφίκα, όμως έπεσε πάνω στην άρνηση του Έλληνα στράικερ, ενώ λίγο αργότερα δέχτηκε αρνητικές απαντήσεις τόσο από τον Κάλινιτς (Φιορεντίνα) όσο και από τον Μπάκα (Μίλαν).

Πάντως στην παρούσα φάση θεωρείται απίθανο να παραχωρήσει άλλον ποδοσφαιριστή του ο Ολυμπιακός (μετά τις πωλήσεις των Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε) αφού στο υποθετικό σενάριο που έφευγε ο Ανσαριφάρντ ο μοναδικός σέντερ φορ που θα έμενε στο ρόστερ θα ήταν ο Όσκαρ Καρντόσο.

Ο Κώστας Καραπαπάς ξεκαθάρισε μάλιστα με τοποθέτησή του στο Facebook λίγο αργότερα πως η συγκεκριμένη πρόταση από τους Κινέζους δεν έγινε ποτέ και πως επρόκειτο για... τρολάρισμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK