Σίλβα: "Η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή"

Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος αλλά άτυχος και πως τα πάντα θα κριθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 1-0 και ως εκ τούτου πηγαίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την ανατροπή.

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα όμως σύμφωνα με τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης επεσήμανε πως η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή.

"Είναι αλήθεια πως ήταν μια ατυχής βραδιά για εμάς. Το αποτέλεσμα δεν δείχνει την αξία μας. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό μας.

Τώρα πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή, θα πρέπει να γυρίσουμε το αποτέλεσμα στο γήπεδό μας", δήλωσε ο Πορτογάλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 1-0

Η γκάφα του Ρομπέρτο στο γκολ της Άντερλεχτ

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα