Συντετριμμένος ο Ιντέγε, σχεδόν δάκρυσε on camera

Ο Μπράουν Ιντέγε δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον αποκλεισμό από την Άντερλεχτ και στις δηλώσεις του κόμπιαζε, λίγο δε έλειψε να βάλει τα κλάματα.

Συντετριμμένος ο Ιντέγε, σχεδόν δάκρυσε on camera

Δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον Μπράουν Ιντέγε να σταθεί μπροστά στις κάμερες και να μιλήσει για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ. Με το ζόρι συγκράτησε τα δάκρυά του.

Ο βουρκωμένος Νιγηριανός φορ είπε στην κάμερα του OTE: "Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεχθήκαμε δύο γκολ στα τελευταία τριάντα λεπτά. Είναι λυπηρό που δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε γιατί θέλαμε να φτάσουμε μακριά. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Η Άντερλεχτ ήταν πιο τυχερή και από εμάς. Κάποιες φορές δουλεύεις λίγο και κερδίζεις, κάποιες δουλεύεις σκληρά και χάνεις. Είναι δύσκολο να χάνεις, ιδίως μπροστά στο κοινό σου που προσπάθησε πολύ να μας υποστηρίξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Άντερλεχτ 1-2 παρ. (1-0 κ.α.)

Φοβερό VIDEO: Η αντίδραση του Καμπιάσο στο γκολ της Άντερλεχτ

Καμπιάσο: "Μ' ένα γκολ σε δύο αγώνες είναι αδύνατο να προκριθείς"

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ