Το ξάφνιασμα του Τσόρι με τον Μπέντο!

Ο Ντομίνγκες δεν περίμενε ότι στις δοκιμές ενόψει Αστάνα θα ήταν με την ομάδα των "αναπληρωματικών". Ευελπιστεί ο Αργεντινός ότι στην προπόνηση της Τετάρτης θα λάβει το μήνυμα ότι πάει για βασικός.

Το ξάφνιασμα του Τσόρι με τον Μπέντο!

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έμεινε στον Ολυμπιακό ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για ακόμα ένα χρόνο, ελπίζοντας ότι η τελευταία του σεζόν στο λιμάνι δεν θα είχε και τόσο μεγάλο ρόλο... κομπάρσου.

Ήξερε ότι δεν θα ήταν το "πρώτο βιολί" από τη στιγμή που υπήρχε στο ρόστερ ο Κώστας Φορτούνης.Ήξερε ότι με την έλευση του Μάρκο Μάριν ανέβαινε ο συντελεστής δυσκολίας προκειμένου να βρει θέσηστην ενδεκάδα. Ποτέ δεν γκρίνιαξε, ποτέ δεν μουρμούρισε, ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στον προπονητή του.

Όλοι στο Ρέντη έχουν να λένε ότι πρόκειται για υπόδειγμα επαγγελματία και πολλές φορές ο Μάριν δεχόταν συμβουλές του τύπου "δες πώς δουλεύει ο Τσόρι, ο οποίος κάποια στιγμή θα ανταμειφθεί".

Τι έδειξε ο Μπέντο

Ο Μπέντο, λοιπόν, είχε αποφασίσει από την περασμένη εβδομάδα ότι θα έκανε ροτέισον με την Αστάνα για να είχε "φρέσκους" κάποιους ποδοσφαιριστές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, έμειναν στην Αθήνα οι Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα. Επίσης λόγω ενοχλήσεων δεν ταξίδεψαν στο Καζακστάν οι Σιόβας και Μάριν.

Αυτομάτως και λόγω των απουσιών των Φορτούνη και Μάριν, ο Τσόρι ήταν σίγουρος ότι θα έπαιρνε φανέλα βασικού στην "Astana Arena". Αμ δε...

ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Στην τελευταία δοκιμή του Μπέντο, προτού πάρει η αποστολή το αεροπλάνο για το Καζακστάν, ο Αργεντινός δεν ήταν στους βασικούς. Αντιθέτως τον είχε στους αναπληρωματικούς και μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε στην προπόνηση στο Ρέντη ότι προτιμάει τον Αντρέ Μαρτίνς και όχι τον Τσόρι για τον ρόλο του αντι-Φορτούνη!

Ξαφνιάστηκε ο Αργεντινός, ο οποίος στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην ενδεκάδα, διαπίστωσε ότι πέρα από τους Φορτούνη και Μάριν, έχει μπροστά του και το... εμπόδιο του Μαρτίνς προτού δει "φως" και να μπει στην ενδεκάδα. Πού να το περίμενε ότι με τόσο εκτεταμένο ροτέισον δεν θα έβρισκε ούτε τώρα θέση στο αρχικό σχήμα;

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Και προσέξτε: Μιλάμε για τον ποδοσφαιριστή που χάρη σε εκείνο το γκολ του στις αρχές της παράτασης με την Αρούκα, κατάφερε ο Ολυμπιακός να προκριθεί στους ομίλους του Europa League!

Η... πλάκα είναι ότι στο Καζακστάν έγραφαν ότι δύο είναι οι σοβαροί "πονοκέφαλοι" για τον προπονητή της Αστάνα, Στάνιμιρ Στόιλοφ. Ο Καρντόσο, ο οποίος πράγματι θα πάρει τη θέση του Ιντέγε, και ο Τσόρι. Και για τους δύο έχουν φτιάξει ειδικά αφιερώματα σε τοπικές ιστοσελίδες με τα κατορθώματά τους όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα.

Στις τρεις το μεσημέρι οι παίκτες θα προπονηθούν στην "Astana Arena" και ενδεχομένως εκεί ο Μπέντο να κάνει την τελευταία πρόβα. Πιθανότατα θα είναι η ενδεκάδα που δοκίμασε την Τρίτη (1/11) στο Ρέντη. Με τον Τσόρι δηλαδή στους αναπληρωματικούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK