Το προφίλ της Αρούκα

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πορτογαλική Αρούκα για μία θέση στους ομίλους του Europa League...

Το προφίλ της Αρούκα

Νέα δύναμη στο Πορτογαλικό ποδόσφαιρο η Αρούκα η οποία ανέβηκε στην πρώτη Εθνική της χώρας μόλις το 2013 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στην Ευρώπη παίζει για πρώτη φορά αφού πέρυσι τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Προπονητής: Λίτο Βιντιγκάλ

Το προφίλ της Αρούκα

Αγκολέζος που όπως σχεδόν όλοι οι Αγκολέζοι παίκτες έκανε καριέρα στην Πορτογαλία. Ξεκίνησε την προπονητική από το 2004 για να προπονήσει ομάδες μεσαίου βεληνεκούς όπως η Αμαδόρα, η Λείρία και η Μπελενένσες. Εχει δουλέψει επίσης στην Κύπρο (ΑΕ Λεμεσού) αλλά και στην Εθνική ομάδα της Αγκόλας. Την Αρούκα την ανέλαβε το 2015.

Το αστέρι: Νούνο Βαλέντε

Το προφίλ της Αρούκα
2016 CARLOS RODRIGUES

Κεντρικός χαφ, 25 χρονών, με ηγετικά προσόντα που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Πέρυσι είχε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα μαζί με 3 γκολ και 2 ασίστ ξεπερνώντας τα 2000 αγωνιστικά λεπτά. Παίζει, αν χρειαστεί, σε όλες τις θέσεις του κέντρου, ακόμα και δεκάρι λόγω της εξαιρετικής τεχνικής του. Προέρχεται από την Μπράγκα στην οποία πάντως δεν έπαιξε ποτέ.

Το γήπεδο: Εστάδιο Μουνισιπάλ ντε Αρούκα

Το προφίλ της Αρούκα

Μικρό γήπεδο, μόλις 5000 θέσεων, το οποίο όμως κατασκευάστηκε μόλις πριν από 10 χρόνια. Περιστοιχίζεται από πράσινο και ανήκει στο δήμο της ευρύτερης περιοχής.

Πως προκρίθηκε

Η κλήρωση κόντρα στην Χέρακλες Αλμελο από την Ολλανδσία ήταν δύσκολη όμως με δύο ισοπαλίες η Αρούκα τα κατάφερε. Το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία έληξε 0-0 και το δεύτερο στην Ολλανδία 1-1.

Το ρόστερ της Αρούκα εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK