Βλέπει βελτίωση στον Ολυμπιακό ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει της πρεμιέρας του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις κάνοντας λόγο για αγωνιστική άνοδο της ομάδας του. Τι απάντησε στο δίλημμα Καπίνο-Λεάλ για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Βλέπει βελτίωση στον Ολυμπιακό ο Μπέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και η ομάδα παρουσιάζει βελτίωση. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Πάουλο Μπέντο στην αποψινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας των πρωταθλητών Ελλάδας στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις, με τον Πορτογάλο να μην αποκαλύπτει ποιος εκ των Λεάλι ή Καπίνο θα πάρει φανέλα βασικού.

Βλέπει βελτίωση στον Ολυμπιακό ο Μπέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέντο:

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού: "Βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, ενώ και με την Αρούκα στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο. Η ομάδα είναι βελτιωμένη και είμαστε έτοιμοι για αυτό το νέο στάδιο της σεζόν. Έχουμε δουλειά μπροστά μας για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε, αφού είναι ακόμη αρχή της περιόδου".

Για την αναμέτρηση με τη Γιουνγκ Μπόις: "Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο. Η στρατηγική μας όμως θα είναι ίδια, θα προσπαθήσουμε να είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με ποιότητα που βάζει δυσκολίες στον αντίπαλο. Έχουμε όμως τη δυνατότητα να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και να πάρουμε τη νίκη που είναι ο στόχος μας".

Βλέπει βελτίωση στον Ολυμπιακό ο Μπέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το ποιος εκ των Λεάλι ή Καπίνο θα πάρει τη φανέλα του βασικού: "Έχουμε χρόνο ακόμη για να πάρουμε την απόφαση. Έχουμε κάνει κάποιες σκέψεις όμως δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει αύριο. Σίγουρα οι παίκτες θα είναι οι παίκτες που θα το μάθουν πρώτοι, δεν θα το ανακοινώσουμε στη συνέντευξη Τύπου".

Για το αν δέχεται τον τίτλο του φαβορί που αποδίδουν στον Ολυμπιακό οι αντίπαλοι και το αν είναι καλό για την ομάδα: "Δεν γνωρίζω αν όλοι μας θεωρούν το φαβορί, σίγουρα εμείς όπως έχουμε την δυνατότητα και το επίπεδο και την φιλοδοξία να περάσουμε. Μπορούμε να το πετύχουμε για να γίνει όμως πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο και συγκέντρωση. Δεν μας επηρεάζει το αν μας θεωρούν φαβορί ή όχι. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε να μελετάμε τους αντιπάλους μας γιατί όλοι αξίζουν το σεβασμό. Δεν θέλουμε να μας εκπλήξει κάποιος αντίπαλος, εμείς αντίθετα θέλουμε να το κάνουμε αυτό".

Βλέπει βελτίωση στον Ολυμπιακό ο Μπέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τους "ερυθρόλευκους" παίκτες εκπροσώπησε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον Σέρβο διεθνή μέσο να δηλώνει μεταξύ άλλων: "Βελτιωθήκαμε στη φυσική κατάσταση και η ποιότητα που δείξαμε στο τελευταίο ματς δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα έχει ψηλά τον πήχη και μεγάλες προσδοκίες στη διοργάνωση, αλλά δεν θα είναι εύκολο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK