Χωρίς μεταγραφές και με... μισό φορ

H Λουκέρνη κληρώθηκε να είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον γ' προκριματικό του Europa League. Η ομάδα του Ρενέ Βέλερ ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, προβληματίζοντας επειδή δεν έχει κάνει καμία μεταγραφή και ο καλύτερος παίκτης είναι τραυματίας. Διαβάστε επίσης για ΠΑΟΚ, Αστέρα, Ατρόμητο.

Χωρίς μεταγραφές και με... μισό φορ

Η Ξαμάξ κέρδισε την Λουκέρνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 2-0 εκτός έδρας και τα ελβετικά μίντια προβληματίστηκαν με την απόδοση και την οργάνωση της επικείμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League.

Η Λουκέρνη, λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) δεν πήρε ούτε έναν ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή...

Ή μάλλον πήρε δύο, αλλά κι αυτοί τερματοφύλακες που ήρθαν με δανεισμό από Ξαμάξ και Γκρασχόπερς!

Το μεγάλο πρόβλημα, όμως, του συνόλου του Ρενέ Βέλερ (πρώην προπονητή της Άντερλεχτ) εντοπίζετε στην επίθεση. Εξηγούμε:

Ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, ο υψηλόσωμος, μουντιαλικός φορ από την Αυστραλία με κροατικές ρίζες, Τόμι Γιούριτς ο οποίος τυχαίνει να είναι και πελάτης στο γραφείο το μεγαλομάνατζερ, Φάλι Ραμαντάνι είναι τραυματίας και δεν μπορεί ν' αγωνιστεί μέχρι νεότερας.

Μετά τον Γιούριτς, ο μόνος "καθαρός" σέντερ φορ είναι ο Σκεκλίμ Ντεμχασάι που στο εναρκτήριο ματς κόντρα στην Ξαμάξ έπαιξε μόλις 23 λεπτά, αφού βασικός στην κορυφή της επίθεσης άρχισε ο 19χρονος Ελβετοπαναμέζος, Ρούμπεν Βάργκας που κανονικά παίζει αριστερά στο... φτερό.

Τα δύο ματς με την Λουκέρνη ο Ολυμπιακός θα τα δώσει 9 και 16 Αυγούστου με το πρώτο να διεξάγεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΟΚ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑ

Όσον αφορά τους έτερους "Έλληνες" του Europa League, ο Ατρόμητος αν περάσει την Ντιναμό Μπρεστ του προέδρου Μαραντόνα θα κοντραριστεί με Ζελέσνιτσαρ ή Απόλλωνα Λεμεσού. Ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση αποκλεισμού από την Βασιλεία θα παίξει με Βιτορούλ ή Φίτεσε. Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης με πρόκριση επί της Χιμπέρνιαν θα συγκρουστεί με μία εκ των Μόλντε ή Λάτσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK