Υψηλού κινδύνου από την UEFA το Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ

Παιχνίδι υψηλού κινδύνου χαρακτηρίστηκε από την UEFA το παιχνίδι Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και θα στείλει έναν υπερπαρατηρητή (από τη Δανία) για να επιβλέπει τα όσα εκτυλιχτούν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Υψηλού κινδύνου από την UEFA το Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ

Οπως αναφέρει το balla.com.cy: «Το αρμόδιο τμήμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας φοβάται μήπως μεταξύ των 1.800 φίλων του ΑΠΟΕΛ υπάρξουν οπαδοί άλλων ελληνικών ομάδων και δημιουργήσουν επεισόδια μέσα, έχοντας ως στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στους Πειραιώτες».

Τα περσινά επεισόδια στο γήπεδο της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα φαίνεται πως λειτούργησε σαν επιπλέον καμπανάκι στους αρμόδιους της UEFA και φρόντισαν ήδη να στείλουν μηνύματα για βαριές ποινές σε περίπτωση που υπάρξουν παρόμοια περιστατικά.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη βεβαρυμένο ιστορικό στα Ευρωπαϊκα του παιχνίδια και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι οπαδοί του ώστε να μην υπάρξουν αναπάντεχες τιμωρίες που ενδεχομένως να πληγώσουν οικονομικά τους γαλαζοκίτρινους.

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ