Ζντιέλαρ και Ντουρμάζ στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Την λίστα των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League έστειλε στην UEFA ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, με τους Σάσα Ζντιέλαρ και Τζίμι Ντουρμάζ να βρίσκονται μέσα. Ποιοι έμειναν εκτός.

Ζντιέλαρ και Ντουρμάζ στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Την ευρωπαϊκή του λίστα έστειλε ο Ολυμπιακός στην UEFA ενόψει των παιχνιδιών για το Europa League κόντρα στην Άντερλεχτ. Ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να κάνει δύο διαφοροποιήσεις, μιας και οι Γιάννης Μανιάτης και Άλφρεντ Φινμπόγκασον που ήταν δηλωμένοι στην προηγούμενη, αποχώρησαν.

Τις θέσεις τους λοιπόν πήραν οι Σάσα Ζντιέλαρ και Τζίμι Ντουρμάζ, οι οποίοι θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στο ευρωπαϊκό του ταξίδι. Ο Ερνάνι παρέμεινε εντός λίστας παρά τα όσα ακούγονταν, ενώ κανονικά παραμένει και ο Μπουχαλάκης παρά το γεγονός ότι είναι τραυματίας. Ο Κολοβός και ο Φουστέρ επίσης, δεν κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στη λίστα.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του ματς κόντρα στην Άντερλεχτ στις 18 Φεβρουαρίου στο Βέλγιο, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 25 του ίδιου μήνα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά η λίστα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στην UEFA:

Τερματοφύλακες:Ρομπέρτο, Καπίνο

Αμυντικοί:Μποτία, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος.

Μέσοι:Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς

Επιθετικοί:Σεμπά, Ιντέγιε, Πάρντο, Πουλίδο, Ερνάνι, Ντουρμάζ

Λίστα Β:Χουτεσιώτης, Λάτσι, Σάλιακας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK