Ολυμπιακός - Άντερλεχτ 1-2 παρ. (1-0 κ.α.)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα 2-1 στην παράταση από την Άντερλεχτ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και αποχώρησε με κατεβασμένο το κεφάλι από τη φάση των 32 του Europa League. Ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ με πέναλτι, δύο γκολ του Ατσεαμπόνγκ στην παράταση εκτόξευσε τους Βέλγους.

Ολυμπιακός - Άντερλεχτ 1-2 παρ. (1-0 κ.α.)
Ολυμπιακός-Άντερλεχτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Αν κάποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού έβαζε στοίχημα για την ενδεκάδα που θα αντίκριζε στη σέντρα του αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", δεν γλίτωνε την πληρωμή. Ο Πορτογάλος τεχνικός διέψευσε κάθε προγνωστικό, τόσο όσον αφορά στην ενδεκάδα, όσο και όσον αφορά στον σχηματισμό.

Μέσα ο Άλαν Πουλίδο, μέσα ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ειδικός ρόλος στον Κώστα Φορτούνη και σίγουρα ανατροπή όποιου σχεδίου αντιμετώπισης είχε εκπονήσει ο Μπέσνικ Χάσι με βάση τη διάταξη του αντιπάλου.

Ο Αργεντινός απλά πήρε τη θέση του Σάσα Ζντιέλαρ στην ενδεκάδα, ωστόσο από εκεί και πέρα άρχισαν οι... πειραματισμοί του Σίλβα. Ο Μεξικανός πήγε στα δεξιά σε ένα 4-4-2, ο Τζίμι Ντουρμάζ πήρε τον αριστερό διάδρομο, ενώ ο Κώστας Φορτούνης πήρε θέση στο πλευρό του Μπράουν Ιντέγε, στο ίδιο ύψος και μάλιστα, όταν ο Ολυμπιακός βρισκόταν στην άμυνα, ακόμα πιο μπροστά.

Τίποτα από αυτά δεν θα είχε σημασία εάν ο διαιτητής στο 6ο λεπτό απέβαλε τον Αλμπέρτο Μποτία για ανατροπή του Φρανκ Ατσεαμπόνγκ σε προφανή θέση για γκολ (εκτός περιοχής). Το σφύριγμα ήταν ανάποδο (ανύπαρκτο χέρι στον Γκανέζο), οι Πειραιώτες γλίτωσαν και λίγο έλειψαν να βγουν άμεσα κερδισμένοι.

Σε δύο λεπτά (8'-9'), Ιντέγε, Φορτούνης και Ντουρμάζ είδαν τον Σίλβιο Πρότο να τους λέει "όχι" σε μεγάλες ευκαιρίες. Στο 16' ήταν η σειρά του Καμπιάσο να φτάσει κοντά στο γκολ και με τον Ρομπέρτο σχεδόν... τζαμπατζή θεατή, φτάσαμε στη φάση του 28'.

Ολυμπιακός - Άντερλεχτ 1-2 παρ. (1-0 κ.α.)
Ολυμπιακός-Άντερλεχτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντουρμάζ ταλαιπωρεί τρεις αντιπάλους εκτός περιοχής, πετάει την μπάλα μπροστά, αυτή χτυπάει στο σώμα του σκόρερ των Βρυξελλών, Καρά Εμποντζί, αλλά ο διαιτητής αντιλαμβάνεται χέρι και καταλογίζει πέναλτι. Ο Φορτούνης ευστοχεί και ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να απαντήσουν με στημένες φάσεις, αφού δεν είχαν "καθαρό" μυαλό μετά από τις δύο καθοριστικές φάσεις του αγώνα. Ο Σίλβα συνέχισε να ανακατεύει την τράπουλα και στα τελευταία λεπτά του 1ου μέρους έβαλε τον Ιντέγε δεξιά, τον Πουλίδο στη θέση πίσω από τον επιθετικό και τον Φορτούνη στην κορυφή, να πιέζει τα αντίπαλα στόπερ με το αδιάκοπο τρέξιμο σε όλο το ημίχρονο.

Το 2ο ημίχρονο άρχισε χωρίς αλλαγές αλλά στο 46' έγινε... αλλαγή. Ο Ντουρμάζ είχε χτυπήσει από το 1ο μέρος και σε νέο μαρκάρισμα, τέθηκε νοκ άουτ. Στη θέση του πέρασε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο Ιντέγε πήρε ρόλο φορ, ο Τσόρι πήρε θέση πίσω του και ο Φορτούνης μετατοπίστηκε αριστερά.

Η εικόνα στα πρώτα λεπτά... θύμιζε κάτι. Ο Μποτία γλίτωσε ξανά την αποβολή (σε μαρκάρισμα αντιπάλου σε προφανή θέση για γκολ), ενώ ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Πουλίδο και λίγο αργότερα με τον Φορτούνη που καθυστέρησε να σουτάρει σε απόσταση πέντε μέτρων από την εστία.

Ένα μπλακ άουτ στην αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων και δη η απουσία του Αρτούρ Μαζουακού από το δεξί άκρο της άμυνας, έφεραν τους Βέλγους σε θέση βολής τρεις φορές. Φίλιπ Τζούριτσιτς και Ατσεαμπόνγκ είδαν τον Ρομπέρτο να αποκρούει και ένα λεπτό αργότερα ο Άντι Ναχάρ είχε δοκάρι.

Ολυμπιακός - Άντερλεχτ 1-2 παρ. (1-0 κ.α.)
Ρομπέρτο-Ολυμπιακός-Άντερλεχτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σίλβα έριξε τον Ζντιέλαρ στη θέση του Καμπιάσο και ο Ολυμπιακός έπαιζε με 4-4-2 και τον Τσόρι μπροστά όταν αμυνόταν. Αυτό έπραττε κυρίως, ώστε να έχει χώρους για την κόντρα. Έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, αλλά και πάλι ο Πρότο δήλωσε "παρών".

Οι Βέλγοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύονταν τους στατικούς παίκτες στο κέντρο και στην άμυνα, φτάνοντας κοντά στην περιοχή του Ρομπέρτο. Μία κεφαλιά του Ολιβιέ Ντεσχάχτ ήταν το μήνυμα και στο 89' το λάθος του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ανάγκασε τον Ρομπέρτο να σώσει την ισοφάριση.

Αυτήν τη φορά τα πράγματα άλλαξαν. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που αδικήθηκε από τον διαιτητή (δεν δόθηκε πέναλτι σε τράβηγμα στον Μποτία), ενώ οι Βέλγοι ήταν αυτοί που έχαναν τις ευκαιρίες.

Σε μία εξ αυτών στο 103', ο Ατσεαμπόνγκ νίκησε τον Ρομπέρτο στην κλειστή γωνία του και συνέθλιψε τις ελπίδες πρόκρισης των "ερυθρολεύκων". Η απογοήτευση των παικτών του Σίλβα ήταν μεγάλη, δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από τον αγώνα και το "πλήρωσαν" με ακόμα ένα γκολ του Ατσεαμπόνγκ στο 112'.

MVP

Στη... θετική εξέλιξη, σε αυτήν τη θέση θα βρισκόταν ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος εκτός από σκόρερ, ήταν ο... υποκινητής των καλών ευκαιριών στο 1ο ημίχρονο. Μετά από τα δύο τέρματα που σημείωσε στην παράταση, όμως, ο Φρανκ Ατσεαμπόνγκ δεν μπορεί να χάσει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα.

Αδύναμος κρίκος

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο χειρότερος παίκτης του αγώνα εντοπίζεται μεταξύ των δύο στόπερ. Από τη μία ο Αλμπέρτο Μποτία που δύο φορές έπρεπε να αποβληθεί λόγω αργού... χρονισμού που τον ανάγκασε να κάνει μαρκαρίσματα για κόκκινη, από την άλλη ο Μανουέλ ντα Κόστα σπανίως σταματούσε αντίπαλο. Όσο για τα μπακ, επίσης έχασαν πολλές φορές θέσεις και αντιπάλους.

Σχόλιο

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα ανώτερη της Άντερλεχτ, μία ομάδα που μπήκε με τρικ στον αγώνα, έχασε ευκαιρίες, συνολικά είχε τη διαιτησία με το μέρος της και κατόρθωσε να αποκλειστεί. Διότι περί κατορθώματος πρόκειται. Η άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι το "αγκάθι". Η απουσία του Δημήτρη Σιόβα ήταν εμφανής, το κέντρο παρασύρθηκε στα τελευταία λεπτά και δη από τα άκρα δεν μάρκαρε κανείς, με συνέπεια να έρθει ο αποκλεισμός.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουακού, Πουλίδο (83' Σεμπά), Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (67' Ζντιέλαρ), Ντουρμάζ (51' Ντομίνγκες), Φορτούνης, Ιντέγε

Άντερλεχτ: Πρότο, Νάγιαρ, Ντέσχαχτ, Εμποτζί, Μπίτνερ (91' Νούτινκ), Ντεντόνκερ (97' Ντεφούρ), Μπατζί, Τζούριτσιτς (82' Σουάρες), Πρατ, Ατσεαμπόνγκ, Οκάκα

Οι φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συντετριμμένος ο Ιντέγε, σχεδόν δάκρυσε on camera

Αποθέωσε την Αντερλεχτ και κατακεραύνωσε το διαιτητή ο βελγικός Τύπος

Ρεκόρ Ελλάδας στα έσοδα του Ολυμπιακού από την Ευρώπη

Φοβερό VIDEO: Η αντίδραση του Καμπιάσο στο γκολ της Άντερλεχτ

Καμπιάσο: "Μ' ένα γκολ σε δύο αγώνες είναι αδύνατο να προκριθείς"

Σίλβα: "Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη"

To live της αναμέτρησης

20:24
Καλησπέρα σας από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άντερλεχτ στη ρεβάνς των δύο ομάδων για την φάση των "32" του Europa League.
20:25
Στο πρώτο ματς στις Βρυξέλλες, οι Βέλγοι είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0.
20:26
H σέντρα της αναμέτρησης στο Φάληρο είναι προγραμματισμένη για τις 22:05.
20:39
Το... μενού των συνθημάτων των οπαδών της Άντερλεχτ εμπεριέχει και υβριστικά σε άπταιστα ελληνικά.
20:40
Το πέταλο των οργανωμένων του Ολυμπιακού αρχίζει να γεμίζει σιγά σιγά. Πολύς κόσμος στα πέριξ του "Γ. Καραϊσκάκης".
20:41
Κατάμεστο θα είναι απόψε το Φαληρικό γήπεδο. Χθες το βράδυ είχαν μείνει απούλητα μόλις 200 εισιτήρια που αναμένεται να διατεθούν έως την έναρξη της αναμέτρησης.
20:44
Εν αναμονή των ενδεκάδων, θυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. Τραυματίας και εκτός είναι ο Φελίπε Πάρντο. 
20:44
Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ. Αυτοί είναι στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα.
20:47
Φορτούνης και Μπουχαλάκης συζητούν στον αγωνιστικό χώρο με τον Γρηγόρη Γεωργάτο.
20:51
Ξανά παίκτες της Άντερλεχτ στον αγωνιστικό χώρο.
20:53
Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προσέλευση των φίλων του Ολυμπιακού στις εξέδρες του γηπέδου.
20:58
H ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Πουλίδο, Ιντέγε.
20:59
Έκπληξη από τον Σίλβα με την χρησιμοποίηση του Άλαν Πουλίδο στο βασικό σχήμα, λογικά σε θέση δεξιού ακραίου κυνηγού.
20:59
Ο Ντομίνγκες δεν ξεκινάει, αντίθετα ο Καμπιάσο θα είναι βασικός στο πλευρό του Μιλιβόγεβιτς.
21:01
Η ενδεκάδα της Άντερλεχτ: Προτό, Ναχάρ, Ντέσχαχτ, Εμποτζί, Μπούτνερ, Ντεντόνκερ, Μπατζί, Τζούριτσιτς, Πρατ, Ατσεαμπόνγκ, Οκάκα.
21:03
Ο Ντεφούρ τελικά δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός ενδεκάδας εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην γάμπα. Την θέση του πήρε ο Ντεντόνκερ. Αυτός είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε ο Χάσι στις Βρυξέλλες.
21:04
Καπίνο, Σαλίνο, Σιόβας, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Ντομίνγκες και Σεμπά οι εναλλακτικές λύσεις του Μάρκο Σίλβα στο αποψινό ματς.
21:04
Μπουχαλάκης, Βούρος και Ερνάνι έμειναν εκτός 18άδας.
21:05
Ρουφ, Νάιτινκ, Ντεφούρ, Τίλεμανς, Σουάρες, Σιλά και Λουκεμπακιό είναι οι αναπληρωματικοί της Άντερλεχτ.
21:08
Διαιτητής: Arnold Hunter (NIR)
Επόπτες: Richard Storey (NIR), Gareth Eakin (NIR)
Βοηθοί περιοχών: Raymond Crangle (NIR), Mervyn Smyth (NIR)
Τέταρτος: Stephen Bell (NIR)
21:14
Οι γκολκίπερ των δύο ομάδων είναι στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα.
21:17
Ένταση για λίγα λεπτά έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μεταξύ οπαδών της Άντερλεχτ, του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας. Γρήγορα ηρέμησαν τα πνεύματα. Ήσυχα τα πράγματα αυτή τη στιγμή στο Φαληρικό γήπεδο.
21:20
Περισσότεροι από 15000 φίλοι του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή στο γήπεδο.
21:21

21:25
Οι ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ πραγματοποιούν την προθέρμανση τους εδώ και λίγα λεπτά.
21:26
Ομοίως και η πεντάδα των διαιτητών της αποψινής αναμέτρησης.
21:32
Τώρα βγαίνουν για το ζέσταμα τους οι παίκτες του Ολυμπιακού και χειροκροτούνται θερμά από τους περίπου 25000 φίλους της ομάδας που βρίσκονται τώρα στις εξέδρες του γηπέδου.
21:42
Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προθέρμανση των δύο ομάδων, όπως και η προσέλευση των φίλων του Ολυμπιακού στις εξέδρες του γηπέδου.
21:49
Στα αποδυτήρια οι παίκτες των δύο ομάδων, 15 λεπτά μας χωρίζουν από τη σέντρα του αγώνα.
21:51
Άνοιξαν και τα ποτιστικά του γηπέδου για να μαλακώσουν τον αγωνιστικό χώρο.
21:53
Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού χώρου φροντίζουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
21:54
Τώρα από τα μεγάφωνα η ανακοίνωση των ενδεκάδων της Άντερλεχτ και του Ολυμπιακού.
21:58
Ακολουθεί το τελετουργικό με το σεντόνι του Europa League.
22:00
Όλο το γήπεδο όρθιο, έτοιμο να υποδεχθεί τους "ερυθρόλευκους".
22:01
Στην φυσούνα οι δύο ομάδες, έτοιμες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο.
22:01
Τώρα παρατάσσονται στο γήπεδο.
22:02
Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
22:05

1'

Έναρξη του αγώνα.
22:07

3'

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, με τον Ολυμπιακό να θέλει από νωρίς να επιβάλει τα "θέλω" του στο χορτάρι.
22:09

4'

Διαμαρτυρίες από τους φίλους του Ολυμπιακού, θεωρώντας ότι οι Βέλγοι κάνουν καθυστέρηση από τα πρώτα λεπτά.
22:11

6'

Ο Ολυμπιακός πιέζει ψηλά την Άντερλεχτ, θέλοντας να δυσκολέψει την κυκλοφορία της μπάλας από χαμηλά και να αναγκάσει τους παίκτες της να κάνουν το λάθος.
22:13

6'

Κόπηκε για χέρι αντεπίθεση της Άντερλεχτ με τον Ατσεαμπόνγκ, ο οποίος έβγαινε απέναντι από τον Ρομπέρτο και ανατράπηκε από τον Μποτία. Λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, "δώρο" στους Πειραιώτες, διότι θα μπορούσαμε να έχουμε και κόκκινη κάρτα.
22:13

8'

Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ιντέγε βρέθηκε απέναντι από τον Προτό, πλάσαρε με το αριστερό, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ.
22:15

9'

Νέα διπλή ευκαιρία του Ολυμπιακού. Πρώτα ο Φορτούνης νικήθηκε από τον Προτό με κοντινό πλασέ και εν συνεχεία απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ντουρμάζ. Τρεις μεγάλες επεμβάσεις από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
22:17

11'

Ο Ολυμπιακός τρεις φορές έχει βρεθεί κοντά στο 1-0 και έχει δείξει ότι μπήκε αποφασισμένος να αποκλείσει την Άντερλεχτ. Μέχρι στιγμής, ο Προτό έχει αντίθετη άποψη.
22:19

14'

Mεσοεπιθετικά ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός μέχρι στιγμής. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και το γκολ θα 'ρθει. Θα πρέπει βέβαια να αποφύγει τα λάθη στην άμυνα. Προηγουμένως, παραλίγο να του κοστίσει.
22:21
Δυναμικό παρών ο κόσμος του Ολυμπιακού.
22:21

16'

Kόρνερ για τον Ολυμπιακό, με τον Καμπιάσο να πιάνει... αέρα και να μην καταφέρνει από κοντά να απειλήσει την εστία του Προτό.
22:23

18'

Ο Ντουρμάζ έπεσε στην περιοχή, αλλά σωστά ο διαιτητής δεν έδειξε παράβαση και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.
22:27

22'

O Ρομπέρτο είναι εν πολλοίς θεατής του αγώνα και δεν έχει χρειαστεί να επέμβει ως τώρα.
22:28
Ο Ντουρμάζ με την μπάλα στα πόδια.
22:29

24'

Σέντρα του Μπούτνερ για τον Οκάκα, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος και σωστά κόπηκε ως οφσάιντ.
22:33

28'

Πέναλτι για τον Ολυμπιακό για χέρι του Κάρα. Δεν υπάρχει όμως παράβαση, καθώς η μπάλα δεν χτυπάει στο χέρι του παίκτη της Άντερλεχτ.
22:34

29'

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Προτό, εκείνος έπεσε δεξιά και έγινε το 1-0 για τους Πειραιώτες.
22:37

32'

Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ντουρμάζ έγινε κάτοχος της μπάλας, κινήθηκε από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα, αλλά κόπηκε από αντίπαλό του.
22:40

34'

Να δούμε πώς θα μπορέσει να αντιδράσει η Άντερλεχτ από 'δω και πέρα, η οποία μπορεί να να αισθάνεται αδικημένη με τις αποφάσεις του ρέφερι τόσο για τη φάση του πέναλτι όσο και για το χέρι του Ατσεαμπόνγκ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.
22:40

35'

Κίτρινη κάρτα στον Μαζουακού.
22:43

37'

Κεφαλιά του Πρατ από μακρινή απόσταση, η μπάλα μακριά άουτ. Δεν ανησυχεί ο Ρομπέρτο.
22:45
Διαμαρτυρίες από τους Βέλγους.
22:46
Το πέναλτι και το γκολ του Φορτούνη
22:48

42'

Εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Καμπιάσο προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά, δεν τα κατάφερε και μπλόκαρε ο Προτό.
22:50

45'+1'

Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.
22:52

45'+1'

Λήξη πρώτου ημιχρόνου, δεν εκτελέστηκε το κόρνερ που κέρδισε Άντερλεχτ.
22:52
Πολλές διαμαρτυρίες από τους Βέλγους για τον διαιτητή του αγώνα. Έπεσαν όλοι πάνω του.
22:53

45'+1'

Kίτρινη κάρτα στον Μπίτνερ.
23:06

46'

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
23:08

46'

Τραυματίστηκε ο Ντουρμάζ και μπήκε μέσα το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
23:10

49'

Να πούμε πως αν το ματς λήξει έτσι, τότε οδηγούμαστε σε παράταση.
23:10

49'

Κόπηκε ως οφσάιντ ο Ιντέγε και ενώ έβγαινε μόνος του στην αντίπαλη περιοχή, αλλά έκανε λάθος ο βοηθός.
23:11

50'

Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Ντουρμάζ, ο οποίος θα περάσει εκτός αγώνα και θα μπει στην θέση του ο Ντομίνγκες. Καταχειροκροτείται από τον κόσμο ο Σουηδός εξτρέμ.
23:11

51'

Μέσα ο Ντομίνγκες, έξω ο Ντουρμάζ.
23:12

51'

Σουτ του Ατσεαμπόνγκ από πλάγια θέση με το αριστερό, μπλόκαρε ο Ρομπέρτο.
23:13

52'

Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Οι Ντομίνγκες και Πουλίδο συνεργάστηκαν άψογα, ο Μεξικανός πλάσαρε με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Μια ανάσα από το 2-0 η ομάδα του Πειραιά, που πρέπει να εκμεταλλεύεται τέτοιες ευκαιρίες.
23:16
Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Ολυμπιακού.
23:17

55'

Ο Προτό έχει ματώσει στο κεφάλι, καθώς ο Εμποτζί τον χτύπησε καταλάθος με το πόδι του σε προσπάθειά του να διώξει.
23:18

57'

Κίτρινη κάρτα στον Μποτία για φάουλ στον Τζούρισιτς, ο οποίος ήθελε να βρεθεί απέναντι από τον Ρομπέρτο. Θα μπορούσε ο διαιτητής να δώσει και κόκκινη στον Ισπανό αμυντικό.
23:20

58'

Eκτέλεση φάουλ του Μπούτνερ, ο Ρομπέρτο μπλόκαρε την μπάλα.
23:21

59'

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης άργησε να σουτάρει προ του Προτό από κοντινή απόσταση, με τον Ναχάρ να του τσιμπάει την μπάλα και να διώχνει σε κόρνερ.
23:24
Τα λένε Ρομπέρτο και Προτό.
23:25

63'

Διπλή επέμβαση από τον Ρομπέρτο. Η πρώτη σε προσπάθεια του Τζούρισιτς, ο οποίος κινήθηκε πολύ όμορφα, μετά έγινε νέο σουτ έξω από την περιοχή και έδιωξε με τις γροθιές του.
23:26

64'

ΔΟΚΑΡΙ για την Άντερλεχτ. Ο Ναχάρ κινήθηκε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Ρομπέρτο. Μια ανάσα από το 1-1 οι φιλοξενούμενοι.
23:27

65'

Κίτρινη κάρτα στον Ναχάρ για φάουλ στον Φορτούνη.
23:28
67'
Έξω ο Καμπιάσο, μέσα ο Ζντιέλαρ.
23:29

68'

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Μαζουακού από τα αριστερά, ο Προτό απομάκρυνε με υπερένταση.
23:31

69'

Κίτρινη κάρτα στον Ντομίνγκες για κράτημα στον Τζούρισιτς.
23:34

70'

Βγάζει αντεπίθεση ο Ολυμπιακός με τον Nτομίνγκες, η μπάλα έφτασε στον Πουλίδο στα δεξιά, που έκανε το γύρισμα και οι αμυντικοί των Βέλγων απομάκρυναν.
23:36
Μια από τις πολλές εναέριες μονομαχίες του Ντα Κόστα.
23:39

78'

Σουτ του Τσόρι έξω από την περιοχή, εντυπωσιακή επέμβαση από τον Προτό.
23:42

81'

Κάτι σαν σουτ από τον Τζούρισιτς, η μπάλα πέρασε... πλάγιο!
23:43

82'

Έξω ο Τζούρισιτς, μέσα ο Σουάρες.
23:44

83'

Μέσα ο Σεμπά, έξω ο Πουλίδο.
23:46

85'

Κεφαλιά του Ντεσχάχτ, άουτ η μπάλα.
23:47

86'

Κίτρινη κάρτα στον Ατσεαμπόνγκ για φάουλ στον Σεμπά.
23:49

88'

Κίτρινη κάρτα στον Μπατζί.
23:51

89'

Απίθανη επέμβαση του Ρομπέρτο σε πλασέ του Ατσεαμπόνγκ μέσα από τη μικρή περιοχή. "Μίλησε" η κλάσξ του Ισπανού τερματοφύλακα, ο οποίος διόρθωσε το λάθος του Ομάρ.
23:52

90'

Έξι λεπτά οι καθυστερήσεις.
23:55

93'

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Προτό να αποκρούει το σουτ του Σεμπά. Καλή στιγμή για να γίνει το 2-0.
23:56

94'

Ο διαιτητής δεν άφησε το πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό σε φάουλ που κέρδισε στη μεσαία γραμμή και ενώ έβγαινε στην κόντρα.
23:57

96'

Καλή ενέργεια του Φορτούνη, σουτ έξω από την περιοχή, με τον Προτό να πέφτει και να μπλοκάρει.
23:58

96'

Λήξη του αγώνα, πάμε σε παράταση!!!
23:58
Συνεχίζεται το θρίλερ στο Φάληρο...
00:04

91'

Έναρξη της παράτασης.
00:05
Ένα ακόμη 30λεπτο θρίλερ.
00:06

92'

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μποτία, ο οποίος δεν πλάσαρε από κοντά και έπιασε... αέρα.
00:07

92'

Δεν δόθηκε πέναλτι στην προηγούμενη φάση για τον Ολυμπιακό, διότι ο αμυντικός της Άντερλεχτ κράτησε τον Μποτία από το χέρι. Έπρεπε να δοθεί η παράβαση από τον διαιτητή.
00:08
Να πούμε πως ο Νόιτινγκ μπήκε στο ματς αντί του Μπούτνερ στο ξεκίνημα της παράτασης.
00:09

95'

Ο Ολυμπιακός έχει μπει καλύτερα στην παράταση από την Άντερλεχτ. Είναι πιο δραστήριος και επιθετικός.
00:11

98'

Έξω ο Ντεντόνκερ, μέσα ο Ντεφούρ.
00:13
Ο Φορτούνης σε μια από τις προσπάθειές του.
00:16

103'

ΓΚΟΛ για την Άντερλεχτ. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Μαζουακού, έκλεψε ο Ντεφούρ, έβγαλε την σέντρα και ο Ατσεαμπόνγκ με υπέροχο αριστερό πλασέ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Ρομπέρτο για το 1-1.
00:18

105'

Πλέον, ο Ολυμπιακός θέλει δυο γκολ για να περάσει στην επόμενη φάση. Πολύ δύσκολα τα πράγματα...
00:19

105'

Λήξη πρώτου ημιχρόνου της παράτασης. Παγωμάρα στο γήπεδο, απογοήτευση στις τάξεις των παικτών.
00:21

106'

Έναρξη β' ημιχρόνου της παράτασης.
00:22

106'

Μακρινή βολίδα του Ντομίνγκες, απέκρουσε ο Προτό και πάλι.
00:23
Το γκολ της Άντερλεχτ στην παράταση
00:26

110'

Ακόμα ένα δεκάλεπτο για τη λήξη, παραμένει το 1-1.
00:28

111'

ΓΚΟΛ για την Άντερλεχτ. Ο Ατσεαμπόνγκ βγήκε στην κόντρα μετά το λάθος του Ζντιέλαρ στη μεσαία γραμμή, πλάσαρε με το αριστερό, νίκησε τον Ρομπέρτο και 1-2. Κάπου εδώ όλα τελειώνουν για την ομάδα του Πειραιά.
00:30

114'

Σουτ του Ελαμπντελαουί και άουτ η μπάλα.
00:30
Το δεύτερο και καταδικαστικό γκολ της Άντερλεχτ
00:36

120'

Λήξη του αγώνα και η Άντερλεχτ προκρίνεται στην επόμενη φάση.
00:37
Ο Ολυμπιακός δέχτηκε δυο γκολ στην παράταση, ηττήθηκε και μένει εκτός συνέχειας. Άδοξος αποκλεισμός για την ομάδα του Πειραιά.
00:37
Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK