Αναστασίου: "Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά"

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα αποτελεί μία από τις πιο "μαύρες" σελίδες της ιστορίας του, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του.

Αναστασίου: "Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά"
Αναστασίου INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου: "Χθες (σ.σ. Τετάρτη) είχα πει ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι όπως και στο πρώτο ματς και στην πρώτη επίθεση δεχθήκαμε γκολ.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου δεν ταίριαζε βάσει της εικόνας γιατί τρέξαμε, προσπαθήσαμε, πίεσαμε και δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά για μία ακόμα φορά πληρώσαμε το γεγονός ότι δεν είχαμε το εύκολο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να μπούμε με σύνεση και μυαλό για να εκμεταλλευθούμε τις επιθέσεις που θα μας παρουσιάζονταν, αντ' αυτού όμως, από το πουθενά δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Δυστυχώς συνέβη και τα λάθη τιμωρούνται.

Αντιδράσαμε, ισοφαρίσαμε, αλλά δυστυχώς το καθαρό μυαλό και η πίεση στο τέλος δεν λειτούργησαν, με συνέπεια να μην καταφέρουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Προσωπικά από τα παιδιά δεν έχω κανένα παράπονο. Είναι δύσκολη στιγμή για όλους και για το κλαμπ, αλλά είναι μία κατάσταση που πρέπει να συμβιβαστούμε και να βρούμε δύναμη. Έχουμε ένα ματς ακόμη μέχρι τη διακοπή, από εκεί και πέρα τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες και τα λάθη μας. Ως ομάδα κάναμε αρκετά καλά πράγματα, πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτά που δεν κάναμε καλά".

Διαβάστε ακόμη:

Παναθηναϊκός - Καμπάλα 2-2

Αλαφούζος: "Ταπεινωτική ήττα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK