Αναστασίου: "Δύσκολη η κλήρωση, ξεκάθαρος ο στόχος"

Το γεγονός πως θα αγωνιστεί κόντρα σε ολλανδική ομάδα κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιάννης Αναστασίου σε μέσο της χώρας όπου έκανε καριέρα ως παίκτης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα "ενδιαφέρουσα αλλά δύσκολη" την κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Europa League.

Αναστασίου: "Δύσκολη η κλήρωση, ξεκάθαρος ο στόχος"
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά την κλήρωση των ομίλων του Europa League, ο Γιάννης Αναστασίου κλήθηκε να σχολιάσει τον όμιλο του "τριφυλλιού" σε μέσο της Ολλανδίας, όπου έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των "πρασίνων" στο "www.vl.nl":

Για το γεγονός πως θα βρει απέναντί του τον Κοκού: "Έχω παίξει εναντίον του άρα είναι ωραίο που θα βρεθούμε και αντίπαλοι ως προπονητές".

Για την κλήρωση του Europa: "Η κλήρωση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα".

Για το ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με ομάδα από την Ολλανδία: "Το να παίξω κόντρα σε μια Ολλανδική ομάδα είναι φυσικά κάτι σπέσιαλ για μένα καθώς έχω παίξει αρκετά χρόνια και έχω γίνει προπονητής εκεί. Έχω δει όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος της Αϊντχόφεν. Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις την ομάδα. Η επίθεση της PSV είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο".

Για την απουσία του Μπεργκ: "Θα είναι δυο μήνες εκτός με σπασμένη την κλείδα. Αυτό είναι κακό για εμάς γιατί είναι πολύ χρήσιμος στο 4-4-2 με το οποίο παίζουμε. Τώρα ψάχνουμε να βρούμε έναν τρόπο χωρίς να έχουμε στην επίθεση μας τον Μπεργκ μέχρι να επιστρέψει".

Τέλος, σχολιάζοντας συμπερασματικά την κλήρωση δήλωσε: "Είναι δύσκολη κλήρωση. Για την Εστορίλ ξέρουμε πολύ λίγα αλλά για την Ντιναμό Μόσχας, την Αϊντχόφεν και τον Παναθηναϊκό όλοι ξέρουν ότι είναι τρεις ομάδες με υψηλό επίπεδο. Μόνο δυο όμως μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση, οπότε ο στόχος είναι ξεκάθαρος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK