Αναστασίου: "Μπορούμε και με τα νέα παιδιά στην Ευρώπη"

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για την Πορτογαλία ενόψει της αναμέτρησης με την Εστορίλ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει δηλώσει και να τονίζει ότι οι πράσινοι μπορούν να αντεπεξέλθουν και με τα νέα παιδιά στην Ευρώπη.

Αναστασίου: "Μπορούμε και με τα νέα παιδιά στην Ευρώπη"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας στο "Ελ. Βενιζέλος":

"Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και σίγουρα δεν είναι εύκολο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Η Εστορίλ είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει μια καλή πορεία. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Ελπίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά τα πράγματα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα ο όμιλος και το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί", δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Θα παίξει μεγάλο ρόλο η αυτοσυγκέντρωση. Κάθε παιχνίδι ευρωπαϊκό για τα νέα παιδιά και τους καινούργιους παίκτες είναι μια νέα εμπειρία. Το ματς με τη Ντιναμό Μόσχας δεν το βλέπω σαν μάθημα. Δεν τελειώσαμε τις φάσεις όπως θα έπρεπε. Η πίεση, το άγχος και η ψυχολογική φόρτιση για το 2-2 μας ανάγκασε να μην κάνουμε τα πράγματα όπως θέλαμε".

Τέλος είπε: " Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τι γίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι θετικό να συλλέξουν τα παιδιά εμπειρίες και δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντεπεξέλθει στην Ευρώπη και με τα νέα παιδιά".

Διαβάστε ακόμη

Επιβραβεύεται διπλά ο Μπεργκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK