Αναστασίου: "Πηγαίνουμε μόνο για τη νίκη"

Μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ματς με την Καμπάλα για τα πλέι οφ του Europa League είναι η νίκη, όπως δήλωσε ο τεχνικός των πρασίνων, Γιάννης Αναστασίου, κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Αναστασίου: "Πηγαίνουμε μόνο για τη νίκη"
Αναστασίου INTIME SPORTS

Με προορισμό το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν πέταξε το πρωί της Τετάρτης (19/8) η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα κόντρα στην Καμπάλα για τα πλέι οφ του Europa League. Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Αναστασίου παρουσιάστηκε ευδιάθετος, ενώ τόνισε με δηλώσεις του πως η ομάδα του ταξιδεύει με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει πλεονέκτημα πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης:

"Μπορεί η Καμπάλα να μην είναι κάποιο σπουδαίο όνομα στην Ευρώπη, όμως είναι μία ομάδα που έχει περάσει δύο γύρους στη διοργάνωση και αυτό κάτι μας δείχνει. Η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Eμείς πηγαίνουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσουν και το παιχνίδι, αφού πρόκειται για έναν αγώνα της UEFA και δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Εμείς σε κάθε περίπτωση πηγαίνουμε για τη νίκη και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να γυρίσουμε με τη νίκη για να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα στον επαναληπτικό".

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι:Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μαρινάκης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Τελάντερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK