Αναστασίου: "Θετικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ σε ευρωπαϊκό ματς"

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν δέχθηκε γκολ σε ευρωπαϊκό ματς, ενώ αναφέρθηκε και στη διάθεση που είχαν οι παίκτες του μέχρι το φινάλε.

Αναστασίου: "Θετικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ σε ευρωπαϊκό ματς"
Αναστασίου INTIME SPORTS

"Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετό ενδιαφέρον σε ένα κακό γήπεδο, εμείς θέλαμε τη νίκη, όπως και η Καμπάλα, με τις ευκαιρίες που είχαμε ήμασταν πιο κοντά, δυστυχώς δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και κρατάμε το θετικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ σε ευρωπαϊκό ματς, αλλά και τη διάθεση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κυνηγήσαμε μέχρι τέλους τη νίκη.

Ευχαριστούμε την ομάδα της Καμπάλα και τον κόσμο του Αζερμπαϊτζάν για την ατμόσφαιρα παρόλο που ακούγονταν πολλά, η ατμόσφαιρα ήταν καλή και φιλική. Εύχομαι να ανταποδώσουμε στην Αθήνα τη φιλοξενία", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού .

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι η ομάδα έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει από τώρα την πρόκριση, ο Γιάννης Αναστασίου απάντησε: "Δεν θεωρώ τίποτα και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να θεωρήσεις τίποτα σίγουρο. Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για τέσσερα ματς σε δέκα μέρες, τώρα έχουμε μπροστά μας το μας στο Αγρίνιο".

Αναφερόμενος στη φάση του τραυματισμού του Ρόμπιν Λουντ και την αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού τόνισε: "Είναι λογικό ότι όταν κάποιος πονάει και τεντώνει το γόνατο του και τραυματίζεται από κάποιον έρχεται αντίδραση. Η αντίδραση ήταν όλων, είναι ομάδα. Άλλο να βάλεις το σώμα σου και άλλο να τεντώνεις το γόνατο. Αυτό σκέφτηκαν οι παίκτες και ήταν λογικό να έρθει αυτή η αντίδραση".

Διαβάστε ακόμη:

Καμπάλα - Παναθηναϊκός 0-0

Το δοκάρι του Πέτριτς

Έμεινε στο Μπακού ο τραυματίας Λουντ

Καλτσάς: "Το πρόβλημα είναι δικό μας"

Σχόλιο Σταύρος Καραΐνδρος: Παίξε μπάλα θα σε αποκλείσει και η Καμπάλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK