Επιθετικά... αμυνόμενος ο Παναθηναϊκός

Ο Χουάν Ρότσα θα χρησιμοποιήσει δύο αμυντικούς μέσους, προκειμένου να ενισχύσει τα μετόπισθεν και δίνει μεγάλη σημασία στην ανασταλτική λειτουργία. 2.000 οπαδοί στο Λονδίνο.

Επιθετικά... αμυνόμενος ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο "τελικός" που θα κρίνει την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του Europa League είναι προ των πυλών και η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με την Τότεναμ στο Γουάι Χαρτ Λέιν.

Ο Χουάν Ρότσα και ο Γιάννης Βονόρτας έδειξαν στιγμιότυπα από αγώνες της αντιπάλου στους ποδοσφαιριστές τους και τους επισήμαναν τα σημεία που πρέπει να προσέξουν. Μεγάλο βάρος θα δοθεί στη μεσαία γραμμή και απαίτηση του προπονητικού επιτελείου προς όσους επιλεγούν, είναι το ακατάπαυστο τρέξιμο και το αδιάκοπο πρεσάρισμα.

Με δύο αμυντικούς μέσους...

Ο Αργεντινός προπονητής έχει επιλέξει να αγωνιστεί με δύο αμυντικούς μέσους, σε αντίθεση με το ελληνικό πρωτάθλημα όπου χρησιμοποιεί έναν, προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία.

Εξυπακούεται πως οι εντολές στους ακραίους επιθετικούς και στον στράικερ κορυφής, θα είναι να μην παραμελούν τα αμυντικά τους καθήκοντα, αφού εάν επιτρέψουν στους προωθημένους των Λονδρέζων να παίξουν “ένας με έναν” με τους πράσινους μπακ, τότε οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

Με 2.000 στο πλευρό του...

Την πιο δυναμική και πολυπληθή εξέδρα των φετινών εκτός έδρας αγώνων του θα έχει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

Περίπου 2.000 οπαδοί θα βρίσκονται στην έδρα της Τότεναμ και θα συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Χουάν Ρότσα, για να νικήσουν και να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League.

Σταδιακά έφτασαν στη βρετανική πρωτεύουσα από την Τετάρτη και οι τελευταίοι αναμένονται το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στα κεντρικά σημεία του Λονδίνου αντίκριζε κανείς αρκετές πράσινες φανέλες και σίγουρα, οι πράσινοι εκδρομείς έδωσαν το δικό τους στίγμα σε μία πόλη που δεν υπάρχει ομάδα με ανάλογο χρώμα.

Στην Ιαπωνία ο Λέτο...

Στα μέσα του Νοεμβρίου, ο Σεμπάστιαν Λέτο είχε αναχωρήσει για την Αργεντινή, προκειμένου να περάσει μερικές μέρες με την οικογένεια του.

Ωστόσο, ο Αργεντινός αποφάσισε να παρατείνει την ξεκούραση του κατά μερικές μέρες και να επισκεφτεί ένα ιδιαίτερο μέρος... Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Ιαπωνία και απολαμβάνει τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Στα μέσα του Δεκέμβρη θα επιστρέψει στη Μπολόνια, για να μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και της επανόδου του στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε ακόμη:

Ρότσα: "Κοιτάω πως θα κάνω μια ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο"

Η ΠΑΕ στο πλευρό του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Διαιτητής ο Μάνταλος στο ντέρμπι

Πάνοπλη η Τότεναμ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Καραγκούνης: "Μπορεί ο Παναθηναϊκός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK