Φαβορί ο Κολοβέτσιος για δεξιά!

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για τον αντικαταστάτη του τραυματία Κουλιμπαλί, η διάθεσή του να περιμένει ως τη… σέντρα για την απόφασή του, προκειμένου να κρατήσει τον Λαρισαίο και τον Ρέις σε… εγρήγορση, η έξτρα δουλειά στις στατικές φάσεις και οι 10 θέσεις στο βασικό σχήμα που έχουν «κλειδώσει». Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

Φαβορί ο Κολοβέτσιος για δεξιά!

Χωρίς επιπλέον προβλήματα και… εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/8) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα πλέι-οφ του Europa League, που θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 μ.μ. της Πέμπτης (17/8).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή του παιχνιδιού με τους Βάσκους, παίρνοντας όλους όσοι ήταν διαθέσιμοι. Ο Ελληνας τεχνικός δούλεψε για πολύ ώρα πάνω στις αμυντικές και επιθετικές στατικές φάσεις (και στη συνέντευξη Τύπου άλλωστε είχε τονίσει πως το συγκεκριμένο κομμάτι αποτελεί ένα απ’ τα πιο «δυνατά» σημεία της Αθλέτικ), ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ακόμη προθέρμανση, ασκήσεις αντίδρασης, ασκήσεις συναρμογής και ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2". Ο Κουλιμπαλί υποβλήθηκε σε θεραπεία, Γιόχανσον και Βιγιαφάνιες προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Στάικος απουσίασε με άδεια.

Ο Ελληνας τεχνικός δείχνει να έχει καταλήξει εδώ και μέρες στους 10 απ’ τους 11, που θα πάρουν εξαρχής θέση στον αγωνιστικό χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης», όντας διατεθειμένος να περιμένει μέχρι και λίγο πριν τη σέντρα για να αποφασίσει οριστικά τον αντικαταστάτη του «λαβωμένου» Ουσμάν Κουλιμπαλί. Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, φαβορί για να ξεκινήσει ως δεξιός μπακ είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, μολονότι ο Ουζουνίδης δοκίμασε για αρκετή ώρα στην προπόνηση της Τρίτης (15/8) τον Ρέις. Ο Πορτογάλος είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο ο 48χρονος τεχνικός θέλει να περιμένει ως την… ύστατη ώρα, για να κρατήσει και τους δύο «υποψηφίους» σε πλήρη εγρήγορση. Τις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να καλύψουν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Ροντρίγο Μολέδο, Γιώργος Κουτρουμπής, Νίκλας Χουλτ, Μπράιαν Καμπέσας (δεξιός winger), Ζέκα Γκονσάλβες, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ρόμπιν Λουντ (αριστερός winger), ενώ ο Λουτσιάνο Νέβες θα πάρει τη θέση του «ελεύθερου» πίσω απ’ τον προωθημένο Γκιγέρμο Μολίνς.

Οι 20 παίκτες που διανυχτέρευσαν στο ξενοδοχείο μετά την προπόνηση της τετάρτης είναι οι Στιλ, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Δώνης, Αλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μολίνς, Πίσπας, Λουτσιάνο, Καμπέσας και Εμμανουηλίδης. Οσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το πρωί της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης».

News 24/7

24MEDIA NETWORK