Φερέιρα: "Είναι δύσκολο να το εξηγήσω"

Χαμένα τα είχε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την βαριά ήττα του Παναθηναίκού ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Φερέιρα: "Είναι δύσκολο να το εξηγήσω"

Ιδού τι δήλωσε στην κάμερα τoυ ΑΝΤ1: " Δεν είναι εύκολο να εξηγήσει κανείς τι έφταιξε.Είναι δύσκολο να έχει κανείς την εξήγηση όπως πήγε το ματς. Πολλές φορές υπήρξαμε ανώτεροι μέσα στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ όταν ελέγχαμε το παιχνίδι. Μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι στην επανάληψη αλλά μετά το δεύτερο γκολ χάσαμε την αυτοποπεπίθηση μας. Δεν είμαστε σε σε καλή στιγμή. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να δούμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε.

Ουδείς στον Παναθηναϊκό μπορεί να ξεχάσει τις δυσκολίες. Είναι πολύ σημαντικό να μπούμε στους ομίλους αλλά και πάλι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.Ο μόνος δρόμος είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, πρέπει να είμαστε ενωμένοι".

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου είπε:" Τα αποτελέσματα είναι εκείνα που δημιουργούν τις αναλύσεις που γίνονται. Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε τόσο βαριά ήττα. Δεν περίμενα να χάσουμε και πόσο μάλλον αυτό το αποτέλεσμα. Μερικές φορές, αυτού του είδους οι καταστάσεις είναι ουσιώδεις για να ανεβούμε επίπεδο και στο μέλλον να γίνουμε καλύτερα.

"Αυτό θα συμβεί όταν είμαστε όλοι ενωμένοι, χωρίς να ξεχνάμε τα προβλήματα που έχουμε την τελευταία διετία. Λέω με κάθε εντιμότητα ότι περνάμε μία δύσκολη φάση. Έχουμε χάσει ένα κομμάτι της αυτοπεποίθησης μας και πρέπει να την ανακτήσουμε. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη.

Για τους λόγους που επιμένει σε ένα σχήμα χωρίς καθαρό φορ, που δεν αποδίδει: "Αυτό δεν είναι αλήθεια. (ο δημοσιογράφος επιμένει ότι έτσι έκανε και με τον Παθρακικό) Για σήμερα ισχύει, γενικά όχι. Θα έλεγα ότι σήμερα παίξαμε με δύο επιθετικούς, τον Κουίνσι και τον Λάζαρο. Σε άλλες περιπτώσεις δεν είχαμε δύο".

Για τα αίτια της κρίσης που διέρχεται ο Παναθηναϊκός: "Οι λόγοι είναι πολλοί, δεν είναι ένας. Ο τρόπος που είχαμε τη δυνατότητα να στήσουμε την ομάδα και δεν αναφέρομαι στις Εθνικές ομάδες ή στους τραυματίες, δεν ήταν ο ενδεδειγμένος. Η φετινή ομάδα είναι νέα και χρειάζεται χρόνο. Χρειαζόμαστε χρόνο να δέσει η ομάδα και να αφομοιώσει την τακτική. Αυτό θα το κάνουμε ενωμένοι με υπομονή και επιμονή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK