Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα

Την ενδεκάδα που εμπιστεύτηκε σχεδόν σ’ όλα τα καλοκαιρινά φιλικά και βεβαίως στον προ εβδομάδος, πρώτο αγώνα με την Γκαμπάλα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ρίχνει στη «μάχη» της ρεβάνς με τους Αζέρους στο Μπακού (Πέμπτη, 3/8) ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos Gabala EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο «8KM Stadium», διατηρώντας το ίδιο σχήμα με το πρώτο ματς της Λεωφόρου.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι κάτω απ’ τα γκολπόστ με τους Κουλιμπαλί, Χουλτ στα δύο άκρα της άμυνας και τους Μολέδο, Κολοβέτσιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον κεντρικό άξονα θα πάρουν θέση εκ νέου οι Ζέκα και Κουρμπέλης, οι Χατζηγιοβάνης και Λουντ θα είναι οι δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα), ενώ ο Άλτμαν, θα παίξει ως ελεύθερος πίσω απ’ τον Μολίνς στο 4-4-1-1 του Ουζουνίδη.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Στιλ, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας, Λουτσιάνο, Ευαγγέλου και Πίσπας.

Εκτός της τελικής 18άδας έμειναν από πλευράς Παναθηναϊκού οι Κότσαρης, Στάικος και Μπουζούκης.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΓΚΑΜΠΑΛΑ

Από την άλλη πλευρά ο Ρομάν Γκρίγκορτσουκ επέλεξε αντίστοιχα ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με το πρώτο ματς στη Λεωφόρο. Στο τέρμα θα ξεκινήσει οMVPτης Γκαμπάλα στον πρώτο αγώνα Ντμίτρο Μπεζοτόζνι, στο δεξιό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γκουρμπάνοφ και στο αριστερό ο Βέλγος Μπουλθουίς, ενώ οι Βέρνιντουμπ και θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον άξονα, ως καθαρός «κόφτης» θα παίξει ο Μαλόουν, με τους Χάλιντεϊ, Χουσεϊνοφ κεντρικούς χαφ και τους Ζοζέφ-Μονρόουζ και Όζομπιτς στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης των Αζέρων θα ξεκινήσει ο Μπαγκαλί Νταμπό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK