H λίστα του Παναθηναϊκού για το Europa League

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στην UEFA για τους αγώνες του Europa League.

H λίστα του Παναθηναϊκού για το Europa League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τους ποδοσφαιριστές που θα είναι στη διάθεσή του για τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League επέλεξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, ενώ η σχετική λίστα υποβλήθηκε στην UEFA.

Εκτός λίστας έμειναν οι Νούνο Ρέις, Ράσμους Τελάντερ, Οδυσσέας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Ολιβιέ Μπουμάλ, καθώς κι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που μεταγράφηκε στη Λανς.

Αντίθετα, νέα πρόσωπα είναι οι Κρίστοφερ Σαμπά, Πολ Ζοζέ Εμποκού και Ουσμάν Κουλιμπαλί, όπως κι ο Διαμαντής Χουχούμης που τελικά παρέμεινε στο "πράσινο" ρόστερ.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν τη λίστα Α είναι οι: Στιλ, Κοτσόλης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Σάμπα, Μαρινάκης, Χουλτ, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Λεντέσμα, Στάικος, Ιμπάρμπο, Μπεργκ, Λέτο, Ρινάλντι και Εμποκού.

Επίσης, στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Ξενόπουλος, Αγγελόπουλος, Μίγγος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλος, Σερβιλάκης και Ξηρός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK