Η συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή

Ο Δημήτρης Κριτής συνομίλησε για δύο ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για την κλήρωση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του "τριφυλλιού".

Η συζήτηση με τον Δημήτρη Κριτή
INTIME SPORTS

Η συζήτηση:

15:31
Σε λίγα λεπτά ο Δημήτρης Κριτής ανοίγει τον διάλογο για την κλήρωση και τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού. Στείλτε τις ερωτήσεις σας
15:44
Καλησπέρα σε όλους. Είμαστε έτοιμοι καθ' όλα, πάμε να κουβεντιάσουμε, με έμφαση στα της κλήρωσης για τους ομίλους του Europa League.
15:47

"Η Αϊντχόφεν έχει  πάρα πολύ καλή επιθετική γραμμή, είναι πολύ γρήγορη ομάδα. Αμυντικά δεν είναι τόσο σταθερή όπως όλες άλλωστε οι ολλανδικές ομαδες.

Θέλει μεγάλη προσοχή, έχουμε αρκετό καιρό να δούμε πράγματα και να δουλέψουμε. Στο γήπεδο θα φανεί αν ήταν επιθυμητός αντίπαλος. Το σημαντικό είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας", δήλωσε ο τεχνικός των "πρασίνων", για να προσθέσει αναφορικά με τους άλλους δύο αντιπάλους της ομάδας του στους ομίλους του Europa League.

"H Εστορίλ ως ομάδα από Πορτογαλία είναι πάντα επικίνδυνη, δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη. Είναι μία σκληροτράχηλη αμυντικά ομάδα και θα την προσέξουμε.

Η Ντινάμο Μόσχας είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος από το τέταρτο γκρουπ. Είναι σημαντικό και το πότε θα παίξουμε με τους Ρώσους".

15:48
Αυτές είναι οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου και φυσικά στην πορεία της κουβέντας, θα ανεβαίνει και οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη υπάρχει από το ευρωπαϊκό μέτωπο και βέβαια το πρόγραμμα των αναμετρήσεων.
15:49
giorgos : pisteueis pernaei o pao?
15:50
Πέτυχε έναν προσιτό "ισχυρό"¨, έναν μάλλον ανεπιθύμητο "ανίσχυρο" κι έναν ουδέτερο και καλοδεχούμενο αντίπαλο από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας. Εξαρτάται από τον ίδιο για μένα και κυρίως εξαρτάται από τη δυνατότητα του ρόστερ να ανταποκριθεί στο διπλό μέτωπο.
15:50
niko : KALISPERA THA EITHELA NA MOU PEIS TI GNEMH SOU GIA TON KARELI KAI EINAI SWSTO POY DEN KLITHIKE AKOMA STIN ETHNIKI;;;
15:52
Σας παρακαλώ οι ερωτήσεις σας στα ελληνικά. Ο Νίκος Καρέλης κλήθηκε στην εθνική ομάδα των Ελπίδων, που έχει μπροστά της δύο κρίσιμα παιχνίδια, τα τελευταία των προκριματικών, για να μπει στα μπαράζ για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οπότε είναι αποδεκτή η επιλογή των ομοσπονδιακών τεχνικών. Έχει χρόνια μπροστά του και μάκαρι να συνεχίσει βελτιούμενος.
15:53
γιωργος : καλησπερα.εχω δυο αποριες για τον φετινο παναθηναικο.πρωτον γιατι η ομαδα δεν απεκτησε κεντρικο αμυντικο διπλα στο σιντεφελντ και δευτερον γιατι πρεπει σωνει και καλα να βρισκεται στην εντεκαδα ο τριανταφυλλοπουλος.
15:54
Δεν έχω απάντηση στη μεταγραφική ανομβρία του Παναθηναϊκού, πέραν της οικονομικής δυστοκίας που τον ταλαιπωρεί. Στη Δανία δεν έπαιξε ο Τριανταφυλλόπουλος. Δεν ξέρω αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα.
Ας μην είμαστε υπερβολικοί Γιώργο. Φαντάζομαι, ούτε και ο ίδιος ξετρελαίνεται στην ιδέα να αγωνίζεται ως δεξί μπακ...
15:55
geo13 : Καμια μεταγραφη θσ κανουμε? Μπορουμε να περασουμε?
15:57
Η απάντηση στο ερώτημά σου, βρίσκεται στη δήλωση του Γιάννη Αναστασίου, μετά την κλήρωση:
"Γιατί υπάρχει αυτό το άγχος για τη μεταγραφική ενίσχυση; Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά που έχουμε, έχουμε παίκτες σε όλες τις θέσεις, αν υπάρχει η προοπτική για κάτι καλο και έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε μπορεί να κινηθούμε"...
Νομίζω ότι είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού να διεκδικήσει την πρόκριση. Δεν μπορεί να  έχει παράπονο από την κληρωτίδα.
15:58
nikoliosTs : Η κληρωση ειναι βατη απλα πιστευω οτι πρεπει να παρει 3 παιχτες..τωρα πολυ δυσκολο αλλα θελει εναν αμυντικο,ενα δεκαρι και εναν φορ..πως το βλεπεις;θα κινηθει καθολου μεταγραφικα;
15:59
Δεν βλέπω φως. Όχι για τρεις που λες, αλλά ούτε για έναν. Μακάρι να διαψευστώ αυτές τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών κι ας είναι και ο Νέμεθ.
15:59
Γιώργος ΝΣ : Καλησπέρα φίλε Δημήτρη. Έχω 2 ερωτήσεις: 1) Πως βλέπεις να πηγαίνουμε τους επόμενους 2.5 μήνες χωρίς τον Μπεργκ. 2) Γνωρίζεις αν είναι στα σκαριά καμία μεταγραφή;
16:01
Θα είναι δύσκολοι μήνες, ιδιαίτερα απέναντι σε ομάδες με πολυπρόσωπες άμυνες. Πρέπει να να βρει τρόπο να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή ο Παναθηναϊκός, γιατί αν είναι να στριφογυρίζει με 6-7 παίκτες εκτός περιοχής, σκούρα τα πράγματα.
Δεν υπάρχει κάτι, γιατί είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι το εξαιρετικό σε κλάσμα ποιοτικών χαρακτηριστικών και τιμής.
16:01
Aris : pisteueis oti o panathinaikos mporei na prokri8ei stin epomenh fash me to uparxon uliko kai me to meionekthma oti o Berg tha xash shmantika paixnidia
16:03
Στην Ευρώπη οι ομάδες παίζουν για τη νίκη και σε ανοικτό γήπεδο ο Παναθηναϊκός έχει ευκολότερο έργο. Αυτό είναι που με κάνει λίγο πιο αισιόδοξο, σε σχέση με την απουσία του Μάρκους Μπεργκ.
Αν τώρα βρίσκεις τετ α τετ όπως του Ατζαγκούν χθες και του Καρέλη στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και τα στέλνεις πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα...
16:03
nikos : υπάρχει περίπτωση επιστροφής του ενδιαφέροντος για τον καραγκουνή?
16:03
Καμμία, Νίκο.
16:04
Δημήτρης : Ένα σχόλιο για τον όμιλο και με τα λεφτά που εξασφάλισε ο παο και δεδομένο την δυναμικότητα των αντιπάλων θα κινηθεί για μεταγραφή και αν ναι σε ποια θέση; Ο σισοκο που έπαιζε το 2012-13 δεν αρέσει; Τρέξιμο τεχνική κάθετη πάσα φαρμάκι από τους καλύτερους τότε να περάσει παρακαλώ
16:06
Επαναλαμβάνω, ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να έχει παράπονο από την κληρωτίδα. Μετά την πρόκριση και των ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, τα εγγυημένα έσοδα για τους "πράσινους" είναι περί τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και είναι χρήματα που είχαν σχεδόν προϋπολογιστεί για την εξυπηρέτηση παλαιότερων χρεών. Μην τα υπολογίζει κάποιος ως έξτρα εισροή στα ταμεία και διαθέσιμα για μεταγραφές.
Για τον Σισοκό, δεν έχω απάντηση, πλην της αίσθησης ότι δεν "καίγεται" να επιστρέψει στην Ελλάδα και καλά κάνει, αν θες τη γνώμη μου.
16:07
Άρη, Σωκράτη, επαναλάβετε τις ερωτήσεις σας στα ελληνικά.
16:07
γιαννης 13 : στα 2 παιχνιδια με την ντιναμο πως τα βλεπεις τα πραγματα θα παρουμε 4 βαθμους απο μια κακια ντιναμο ....
16:08
Εξαρτάται από τον χρόνο στον οποίο θα κληθεί ο Παναθηναϊκός να την αντιμετωπίσει. Είναι πολύ σημαντική παράμετρος με ομάδες από τη Ρωσία και γενικά την πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση...
16:09
Costas : Ok και τυπικό κομμάτι των χρημάτων απο τους Ομίλους εξασφαλίστηκε. Έγινε και η κλήρωση και οι αντίπαλοι δίνουν την ευκαιρία για καλά αποτελέσματα και πρόκριση που σημαίνει επιπλέον χρήματα απλά αυτα τα 2,5 , και φτάσαμε Παρασκευή απόγευμα σε 2,5 μέρες τελειώνουν οι μετεγγραφές. Τι περιμένουν; Δεν νομίζεις πως πρέπει άμεσα η ομάδα να πάρει τουλάχιστον ένα χάφ; Για να μην πω και αμυντικό χάφ.
16:10
Έχω ξαναπεί πολλές φορές, ναι. Χρειάζεται οπωσδήποτε ένας μεσοεπιθετικός. Όχι μόνο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά κυρίως για τα ελληνικά.
16:11
Νικόλας ΚΟΚΑΚΟΛΑΣ : Πιστεύεις ότι μπορεί ο Μπέργκ να προλάβει σε φουλ ετοιμότητα 2-3 από τα ματς του Γιουρόπα; Νομίζω ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να περάσουμε. Συμφωνείς; Επίσης, πιστεύεις ότι καλό θα ήταν να προλάβει τα δύσκολα εκτός έδρας ή τα εύκολα εντός;
16:12
Πιστεύω ότι ο Μπεργκ θα προλάβει τουλάχιστον δύο, ίσως και τρίτο. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, ιδιαίτερα σε ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο εύκολο γκολ.
16:12
Μαρίνος : Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολη την κλήρωση του Παο.Οι Ρώσοι έχουν αξιόλογη ομάδα.Το πότε η ομάδα θα παίξει στη Μόσχα είναι σημαντικό.
16:12
ΝΙΚΟΣ 1966 : ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ή ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ?
16:13
Εύκολα, δεν υπάρχει. Έστω και δύσκολα να περάσει. Έχει πιθανότητες δηλαδή, βάσει κλήρωσης. Από κει και πέρα, εξαρτάται από τους παίκτες του και τον προπονητή του.
16:15
giannis13 : Αυτός ο Παναθηναικός όπως τον είδαμε χθες είναι για μεγάλα πράγματα.. Πάμε για double στην Ελλάδα και τελικό Europa League!
16:16
Κέρδισες τα λεπτά δημοσιότητας που σου αναλογούσαν για σήμερα. Άλλαξε nickname τώρα.
16:17
NIKO : THA EITHELA NA MOU POU APANTISEIS REALISTIKA AN THA MPOROUSE FETOS H OMADAMAS NA ANTAGWNISTEI PERISOTERO APO PERSI TON OLUMPIAKO KAI THA MPOROUSE NA PERASEI STIN EPOMENI FASH TOU EUROPA;;;
16:18
Θα είναι πιο ανταγωνιστικός, δεν μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα το πρωτάθλημα και έχει πιθανότητες πρόκρισης, φτάνει να αντέξει το μικρό του ρόστερ το διπλό μέτωπο (Ελλάδα και Ευρώπη) των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
16:18
zafpan : Καλησπέρα σε όλους. Καταλαβαίνω πως η συζήτηση απασχολεί περισσότερο τη κλήρωση του ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ωστόσο η επιτυχία του Αστέρα είναι σημαντικότερη διότι: α) Πέρασε όλες τις φάσεις από την αρχή για να φτάσει πανηγυρικά στους ομίλους, β) Πέρασε την Μακάμπι, όπου έχει αποκλείσει παλαιότερα ΟΣΦΠ, ΠΑΟ (και ΠΑΟΚ νομίζω) ,γ) Έπαιξε ωραία μπάλα (11 γκολ στα 6 παιχνίδια) και δ) Είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα συμμετάσχει σε ομίλους. Θεωρείς πως έχει ελπίδες για αξιοπρεπή πορεία, πιστεύεις πως θα αναπληρωθεί το κενό του ΝτεΜπλάσις και ξέρεις εάν έχει κριθεί το γήπεδο της Τρίπολης κατάλληλο από UEFA για να γίνουν τα παιχνίδια εκεί;
16:22
Βασικά την κουβέντα απασχολεί η κλήρωση του Παναθηναϊκού, αλλά σαφώς και είναι μεγαλύτερη επιτυχία η παρθενική πρόκριση του Αστέρα στους ομίλους του Europa League.
Ο Αστέρας θα έχει ένα πρόβλημα φέτος, λόγω του ότι ξεκίνησε πάρα πολύ νωρίς προετοιμασία και παιχνίδια, σχεδόν χωρίς καλοκαιρινή ανάσα, με δεδομένη την παρουσία του και στα πλέι οφ.
Νομίζω ότι το γήπεδο έχει ήδη κερδίσει την έγκριση της επιτροπής γηπέδων της ΟΥΕΦΑ. Σε ό,τι αφορά στην αξιοπρεπή παρουσία, θα πρέπει να δούμε τις προτεραιότητες που θα βάλει, όταν θα υποχρεωθεί να διαλέξει μεταξύ των εγχώριων υποχρεώσεων που θα του επιτρέψουν να βρίσκεται και του χρόνου στην Ευρώπη και των ευρωπαϊκών που θα έχει μπροστά του. Γιατί αργά ή γρήγορα θα κληθεί να διαλέξει...
16:23
Γιώργος : Δημήτρη, ποιός είναι πραγματικός λόγος που δεν πήραμε τον Παπαδόπουλο?
16:24
"Δεν έχει τα στοιχεία που ήθελαν οι υπεύθυνοι" ήταν η επίσημη εκδοχή και δεν βρίσκω κανένα λόγο να ασχοληθώ περισσότερο Γιώργο...
16:25
παομπροστα : θέλω ένα σχόλιο πάνω στις εμφανίσεις του Ατσαγκούν του μοναδικού παίκτη για τον οποίο ο παο έδωσε χρήματα προσώπικα τον θεωρώ λίγο.
16:28
Είχε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο πέρσι και είναι 20 χρονών παιδάκι. Δεν μπορω να τον απαξιώσω, αλλά δεν μπορεί και ο Παναθηναϊκός να στηριχτεί πάνω του τη δεδομένη στιγμή και σε τόσο νευραλγική θέση, όπως αυτή στην πλάτη του επιθετικού κορυφής. Καλώς έδωσαν τα λεφτά και θα τα πάρουν πίσω. Θυμήσου αυτό που σου λέω...
16:28
Μιχάλης : καλησπερα!μηπως ξερεις απο τα εσοδα που θα εισπραξει ο παναθηναικος απο τη προκριση του στους ομιλους τα διαθεσει για τη μεταγραφη του αμπτειντ?
16:29
Είπαμε για τα έσοδα από το Europa League. Ο Αμπεΐντ δεν παραχωρείται, ξεκαθάρισε ο Άλαν Πάρντιου, τεχνικός της Νιούκαστλ.
16:30
chris xiii : megale ti pisteyeis, o panathinaikos prepei na paizei stin epithesi me zeka (deksia) klonaridi (aristera) kareli (epithesi) gia ta mats pou tha leipei o berg sto europa?
16:31
Αν χάσει τα τρεξίματα του Ζέκα στη μεσαία γραμμή, θα έχει πρόβλημα στην Ευρώπη. Θα προτιμούσα Ντίνα αριστερά και Κλωναρίδη δεξιά, ενώ θα δοκίμαζα και Πέτριτς στην κορυφή.
16:31
ΧΡΗΣΤΟΣ : ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΝΕΦΙΚΤΗ? Η ΟΧΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
16:32
Δεν θεωρώ φαβορί την Αϊντχόφεν, για να εξαρτάται η πρόκριση από την Ντιναμό Μόσχας. Εξαρτα΄ται από τον χρόνο που θα παίξει ο Παναθηναϊκός τα δύο παιχνίδια με τους Ρώσους. Περιμένουμε το πρόγραμμα.
16:34
Βγήκε το πρόγραμμα των αγώνων και έχει ως εξής:
16:36
18 Σεπτεμβρίου  ΠΑΟ-Ντιναμό Μόσχας
2 Οκτωβρίου  Εστορίλ-ΠΑΟ
23 Οκτωβρίου  Αϊντχόφεν-ΠΑΟ
6 Νοεμβρίου  ΠΑΟ-Αϊντχόφεν
27 Νοεμβρίου  Ντιναμό Μόσχας-ΠΑΟ και,
11 Δεκεμβρίου  ΠΑΟ-Εστορίλ
16:38
Κακό που παίζει το παιχνίδι της Μόσχας τέλος Νοεμβρίου, καλό που τελειώνει τα παιχνίδια του εντός έδρας με την -Θεού θέλοντος, αδιάφορη- Εστορίλ.
16:39
ΠΑΝΑΘΑΣ : Δεν ηθελαν οι οργανωμενοι τον Παπαδοπουλο και δεν τον πηραμε, ενω ηταν ιδανικη περιπτωση. Δεν ηθελαν τον Βυντρα και τον διωξαμε, ενω τωρα παιζει βασικος σε ομαδα της Πριμερα. Δεν ηθελαν οι οργανωμενοι τον Καραγκουνη και δεν τον πηραμε. Και ΚΥΡΙΩΣ, δεν ηθελαν οι οργανωμενοι τον Τζιγγερ και τον διωξαμε. Μηπως αλλη ειναι η πληγη του ΠΑΟ που τον κραταει πισω και οχι ο Ολυμπιακος;
16:40
Πολύ μεγάλη κουβέντα για να γίνει μέσω live chat. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα και δεν θεωρώ τόσο μεγάλη την παρεμβατικότητα των οργανωμένων του Παναθηναϊκού. Αυξημένη σε σχέση με το παρελθόν, αλλο όχι τόσο αποφασιστική.
16:41
kapoios pao : Δημήτρη που λες να κριθεί η πρόκριση; Παίζονται όλες οι ομάδες...
16:42
Πιο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με την Εστορίλ. Όπως και το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στην Αθήνα. Όλα θα κριθούν από την ανταπόκριση του Παναθηναϊκού στα διπλό μέτωπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
16:42
Νικος : Ξερουμε το προγραμμα;
16:43
Μόλις δημοσιεύτηκε Νίκο.
16:43
ΘΩΜΑΣ : Που θα παιξει ο παναθηναικος τα εντος εδρας παιχνιδια του ??ΟΑΚΑ ή ΛΕΩΦΟΡΟ?
16:44
Δεν έχει ακόμη απαντηθεί το ερώτημα από την αρμόδια επιτροπή γηπέδών της ΟΥΕΦΑ. Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι μπορούν να τα παίξουν στη Λεωφόρο. Δεν είναι ανέφικτο, κατά τη γνώμη μου, αλλά θέλει δουλειά.
16:44
Ηλίας : Πιστεύεις είναι βατός ο όμιλος για τον παναθηναικό μετά και τον τραυματισμό του Berg;Γιατί χθες δείξαμε ότι έχουμε πρόβλημα να τελειώνουμε τις φάσεις χωρίς αυτόν
16:46
Στην Ευρώπη οι ομάδες παίζουν ανοικτά και για τη νίκη. Είναι λιγότερο απαραίτητος, σε σχέση με τα ελληνικά παιχνίδια, ο επιθετικός κορυφής, που συνήθως δίνει λύσεις σε καταστάσεις πολιορκίας με πολυπρόσωπες άμυνες. Σημαντική η απουσία, αλλά υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μην αποβεί καθοριστική. Ξαναλέω θα προλάβει δύο, ίσως και τρία παιχνίδια στους ομίλους, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.
16:46
Γρηγορης : Καλησπέρα Δημήτρη, αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να πάρει τρεις νίκες στη Λεωφόρο πιστεύεις ότι μπορεί να περάσει ακομα και πρώτος στον όμιλο;
16:47
Οι τρεις εντός έδρας νίκες δεν φτάνουν για πρωτιά. Ίσως αποδειχθούν αρκετές για πρόκριση.
16:48
Γιώργος : Καλησπέρα θεωρώ πως με 3 νίκες λεωφόρο περνάμε, δεν θα είναι εύκολο αλλά πιστεύω ότι μπορούμε. Και η ομάδα θα έχει βελτιωθεί μέχρι τότε
16:48
Βλαδίμηρος : Καλησπέρα Δημήτρη,θα κάνει μεταγραφή επιθετικού ο Παναθηναικος ή θα μεινει με Πετριτς-Μπερισα? Ευχαριστω
16:50
Βλαδίμηρε, απάντησε ο Γιάννης Αναστασίου, σήμερα.
"Γιατί υπάρχει αυτό το άγχος για τη μεταγραφική ενίσχυση; Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά που έχουμε, έχουμε παίκτες σε όλες τις θέσεις, αν υπάρχει η προοπτική για κάτι καλο και έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε μπορεί να κινηθούμε" είναι οι ακριβείς δηλώσεις του.

16:50
Γιάννης : Δημήτρη καλησπέρα ο καλός ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ περνάει αλλά ίσως ήρθε η ώρα τα παιδιά να δώσουν το κάτι παραπάνω τώρα τι πιστεύεις εσύ; Ο παναθηναικοσ σε ποιο χώρο κινείται για ενίσχυση;
16:50
Αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, μεσοεπιθετικά, Γιάννη.
16:51
Κώστας : Η δυσκολία προέκυψε κυρίως λόγω Ντιναμό Μόσχας. Θεωρώ πως απ το πρώτο γκρουπ υπήρχαν και πιο εύκολες και πιο δύσκολες ομάδες, το ίδιο και απο το τρίτο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να προκριθεί να μαζέψει τουλάχιστον 4 πόντους στους αγώνες με Εστορίλ.
16:52
Τέσσερις δεν φτάνουν, εκτός κι αν οι Πορτογάλοι έχουν ανάλογες επιδόσεις και με τους υπόλοιπους...
16:53
Θανος Κ : Ας αρχισουμε με τις ομαδες που κληρωθηκαμε! 1η Αιντχοφεν----> Πολυ δυνατη επιθετικα, υποσχομενος προπονητης, δυσκολιες αμυντικα, ολλανδικη ομαδα που εχει την φιλοσοφια του αναστασιου υπαρχει η πειπτωση στο να μπλοκαριστουμε λογο της ιδιας αναπτυξης. 2ον Εστοριλ----> Πορτογαλικη ομαδα, οχι κατι ιδιαιτερο, μικρο γηπεδο αρα αυτο αβανταζ για τον ΠΑΟ θα παιξει λογικα ταμπουρι αρα θα πασχισουμε για το γκολ 3ον Ντιναμο Μοσχας----> Ρωσια αρα δυσκολες συνθηκες, η δυσκολοτερη στον 4ο γκρουπ, πολλες ποιοτικες μεταγραφες Δημητρη, πιστευω οτι για την προκριση μας χρειαζεται αμεσα μεταγραφικη ενισχυση και τι εννοω αμεση αποκτηση κλασικου 10αριου προτιμηση αργεντινου τσαμπουκας, το παιζει το τοπι αλλα και ενος βαρυ φορ που να μπορει να σπαει μπαλες και για καρελη κλωναριδη που ειναι γρηγοροι και εκρηκτικοι Αυτα περιμενω την απαντηση σου!
16:57
Δεν έχουμε ίδια ανάπτυξη με την Αϊντχόφεν. Προσπαθούμε να της μοιάσουμε. Έχει διαφορά.
Δεν συμφωνώ με το ταμπούρι της Εστορίλ, δεν είναι τέτοια ομάδα.
Πλην Βαλμπουενά, άντε και του Προντνίκοφ, δεν βλέπω φετινή μεταγραφή της Ντιναμό που κάνει τη διαφορά.
Μεταγραφές χρειάζονται, δεν το συζητάμε. Σίγουρα μεσοεπιθετικός (και όχι boc to box, όπως μετ' επιτάσεως λέγεται). Για φορ στα ίδια χαρακτηριστικά με τον Μπεργκ, ίσως είναι πολυτέλεια για τα οικονομικά του Παναθηναϊκού. Να μπορεί να κάνει δίδυμο με τον Μπεργκ, είναι πολύ καλύτερο.
16:58
Μακης : Δημητρη μηπως ο παναθηναικος επρεπε να ειχε κινηθει για κουρμπελη
16:58
Πιθανότατα, αλλά δεν θα είχε καμία τύχη, πιστεύω.
16:59
ΧΑΡΗΣ : Η ΕΡΏΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΊ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΛΈΜΕ ΤΥΧΕΡΌ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΟΜΆΔΕΣ ΕΊΝΑΙ ΒΑΤΕΣ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΠΑΟΚ ΈΧΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΟΡΕ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΕΛΠΊΖΕΙ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΘΈΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΆΝΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΚΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΈΣ ΤΩΝ ΟΜΆΔΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ.ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΈ ΠΟΥ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΡΡΆ
17:01
Πρώτη φορά ακούω για κόμπλεξ με τον Βορρά. Δεν ξέρω ποιο είπε τυχερό τον ΠΑΟΚ. Είναι δυσκολότερη η κλήρωσή του από αυτή του Παναθηναϊκού, κατά τη δική του γνώμη.
Μάλλον μας τρολάρεις Χάρη...
17:01
Ηλιας13 : Εχουμε 30.000 διαρκειας, διεκδικουμε ουσιαστικα (και με ανισους ορους) το πρωταθλημα και το κυπελλο καθε χρονο, διαπρεπουμε στην Ευρωπη, φερνουμε παιχταραδες στην Ελλαδα = ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Παλευουμε να βγουμε 2οι, και οχι με την ισχυρη ΑΕΚ αλλα με τον διαλυμενο ΠΑΟΚ και τις ομαδουλες Ατρομητο και Αστερα, παλευουμε να περασουμε ομιλους, πανηγυριζουμε που περασαμε ΟΥΕΦΑ, φοβομαστε μια κληρωση που πριν καποια χρονια θα ειχαμε κλεισει ηδη εισιτήριο για την επομενη φαση, παιζουμε μπαραζ για να βγουμε 6οι στο πρωταθλημα, δεν παιρνουμε αδειοδοτηση για Ευρωπη, κοβουμε 3.000 εισητηρια = ΥΓΕΙΑ. Το σχολιο σου φιλε Δημητρη.
17:03
Διαφορετικά τα δεδομένα κάθε εποχής Ηλία. Είναι σημαντικό ότι στη τωρινή κατάσταση του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει η μίζερη προσέγγιση προηγουμένων ετών και οι αντιφρονούντες προφανώς επιλέγουν να μην βρίσκονται στη Λεωφόρο. Αυτό δίνει την εικόνα της υγείας και φυσικά το δέσιμο του ποδοσφαιρικού τμήματος.
17:04
Νικος : Από την ομαδα του Σουμ (με Γκαλίνοβιτς να πιάνει πέναλντυ)το φθινώπορο του 2003 και το 4-1 επι της Αϊντχόβεν στη Λεωφόρο, 11 χρόνια μετά πολλά έγιναν: Κ. Κριτλη πιστέυετε ότι πρέπει θα δοθεί βάρος στους ευρωπαϊκούς αγώνες ή θα πάμε σε μια λογική να "επικεντρωθούμε" στο πρωτάθλημα, λογική που στοπαρελθόν μας έχει στοιχίσει προκρίσεις στις 8 (Πόρτο ή Αιγάλεω) κι τους 16 (Σταντάρ). Τι βλέπετε να γίνεται φέτος;
17:06
Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή ομάδα για προημιτελικές και ημιτελικές φάσεις, ώστε να θεωρήσει κάποιος ότι μπορεί να του στοιχίσει η ταυτόχρονη εστίαση στις εγχώριες υποχρεώσεις. Δεν ξέρω επίσης, αν το ρόστερ του επαρκεί για να αντέξει σεακραίες κατανομές δυνάμεων και στα δύο μέτωπα.
17:06
pantokratoras13 : ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΕΣΤΟΡΙΛ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΔΥΟ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΡΩΣΙΑ,ΠΑΙΡΝΕΙΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ Κ ΠΕΡΝΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!ΤΙ ΛΕΣ;ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-PANATHINAIKOS...
17:07
chris xiii : καλησπερα, πιστευεις οτι ο κλωναριδης πρεπει να ειναι το βασικο αριστερο χαφ του παναθηναικου?
17:07
Αριστερό ή δεξί, το ξέρουν καλύτερα στην ομάδα. Αλλά πρέπει να παίζει.
17:09
Giannis : πρέπει να δούμε κ πιο ματς θα είναι πριν το ντερμπι με τον ολυμπιακό στο καραισκάκη. αν ειναι εκτός, τα πράγματα θα δυσκολεψουν.
17:10
Τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι στο γήπεδο Καραϊσκάκη είναι το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία. Το επόμενο αργεί.
17:10
πετρος : Συγνωμη αλλα ο φετινος παναθηναικος ειναι μετριοττος σχεδον κακος. Δεν δημιουργει φασεις κ οταν τις δημιουργει αδυνατει να τις κανει γκολ. Απο που αντλεις τοση αισιοδοξια για την πορεια του στον ομιλο???
17:11
Στο ότι είναι καλύτερος στο ανοικτό γήπεδο και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με αυτά της Superleague και τα 5-4-1 και 6-3-1 που παίζουμε εδώ.
17:12
nico : Ο Μπουί έχει πλέον πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής με την ομάδα. Έχεις άποψη για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα; Μπορεί να θεωρησθεί ως αντι-Αμπέιντ; Πότε να περιμένουμε να δούμε Στιλ και Μπερίσα;
17:13
Δεν έχει τα επιτελικά προσόντα του Αμπεΐντ, είναι καλύτερος στην κυκλοφορία της μπάλας ο Μπούι. Ο Στιλ θα πρέπει να αποκτήσει καλή επικοινωνία με τους αμυντικούς του. Ο Μπερίσα θα πάρει ευκαιρίες σε ένα δεκαπενθήμερο υπολογίζω.
17:15
Γιωργος απο Αρτα : Ο Παναθηναικος,δυστυχως,ειναι ομηρος της κακης του οικονομικης καταστασης και δεν μπορει να κανει ουτε καν απλες μεταγραφες,ποσο μαλλον ουσιας που χρειαζεται.Οποτε,χαμηλα τον πηχυ και τα κεφαλια μεσα.Και απ' οτι φαινεται, οχι μονο στην Ευρωπη,αλλα και στην Ελλαδα.
17:15
Vangelis : Δεν έχουμε παίκτες για όλες τις θέσεις.10αρι ΔΕΝ εχουμε και κανει μπαμ αυτό.Το περίεργο είναι ότι το βλέπει ολος ο κόσμος εκτος από τον Ανα!Είναι δυνατον;
17:15
ΠΑΝΑΘΑΣ : ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ... ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ 10 ΑΝ ΟΧΙ ΦΟΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ...ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ 3-4-2-1 Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
17:16
πίνκο : Ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Κουτρουμπής γιατί θεωρούνται καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί από τον Ρισβάνη? Επίσης, εκτός από τον Σίντεφελντ και τον Ρισβάνη, ποιοι άλλοι παίκτες μας μπορούν να κερδίσουν κεφαλιά, ιδίως μέσα στην αντίπαλη περιοχή?
17:18
Ήταν καλός ο Ρισβάνης χθες, αλλά έχει υποπέσει σε σωρεία παιδαριωδών λαθών, ακριβώς επειδή είναι ακόμη παιδί και άπειρος για τη θέση του. Δεν παραγκωνίζεται και δεν θα αδικηθεί. Δεν συμφέρει κανέναν, να συμβεί αυτό.
17:18
Επαναλαμβάνω το πρόγραμμα των αγώνων και με τις ώρες:
1η αγωνιστική (18/09/2014 - 20:00)
Παναθηναϊκός - Ντιναμό Μόσχας

2η αγωνιστική (02/10/2014 - 22:05)
Εστορίλ - Παναθηναϊκός

3η αγωνιστική (23/10/2014 - 22:05)
Αϊντχόφεν - Παναθηναϊκός

4η αγωνιστική (06/11/2014 - 20:00)
Παναθηναϊκός - Αϊντχόφεν

5η αγωνιστική (27/11/2014 - 19:00)
Ντιναμό Μόσχας – Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική (11/12/2014 - 20:00)
Παναθηναϊκός - Εστορίλ
17:21
teo13 : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΚΡΙΤΗ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ Ο ΜΠΑΙΡΑΜΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡ 10ΡΙ ΔΗΛΑΔΗ Κ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ???
17:22
Με διαβεβαιώνουν ότι ο Μπαϊράμι θα είναι έτοιμος για 90λεπτα σε περίπου 15 μέρες από τώρα.Να το δω και να μην το πιστέψω. Υπολογίζεται και ως δεξί "φτερό".και πίσω από τον φορ περιοχής.
17:22
Δημητρης Πατρα : Με την αποσταση που εχει φυγει μπροστα ο Ολυμπιακος βλεπεις οτι ειναι εφικτο ο Παναθηναικος να ξαναπαιξει CL με την τακτικη που ακολουθουμε???
17:23
Αν βοηθήσει και ο Ολυμπιακός, όπως κάποτε ο Παναθηναϊκός, ώστε να έχει και ο δευτεραθλητής καλύτερες κληρώσεις και συνολικά προϋποθέσεις για παρουσία στους ομίλους, θα το κάνει ευκολότερο.
17:24
χρηστος : Ήρεμα παιδιά είναι Αύγουστος μην ξεχνάτε που είμαστε φέτος και που πέρσυ η μοναδική μου ένσταση είναι η χρησιμοποίηση του κακού pranic βλέπεις κάποια διαφοροποίηση στο σύστημα η πάγκο?
17:25
Είναι ένα ερωτηματικό ο Πράνιτς, αλλά δεν έχω εικόνα των προπονήσεων και ως εκ τούτου απάντηση.
17:25
ντινος13 : μηπως ειναι ωραια ευκαιρια για τον Νινη???
17:25
Θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και από τον Παναθηναϊκό του εύχονται τα καλύτερα.
17:26
Γιώργος : Καλησπέρα σε όλους. Θεωρώ ότι η κλήρωση δεν είναι εύκολη. Εάν ο Παναθηναϊκός δεν αποκτήσει στην επίθεση τη νοοτροπία του δεν αφήνω ευκαιρία να χαθεί και η άμυνα δεν τρέξει δεν βλέπω καλή συνέχεια. Άλλωστε τα παιγνίδια με την Standard - παρά του ότι ήταν νωρίς χρονολογικά - έδειξαν ότι χάθηκαν από την αδυναμία μας να τρέξουμε τα παγνίδια με εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Αυτό διορθώθηκε λιγάκι με την δανέζικη όμάδα αλλά δεν μπρούμε να βγάλουμε συμπεράσματα λόγω του ότι η ομάδ αυτή ήταν πολύ λίγη. Η απώλεια του Berg είναι μεγάλη και θα φανεί στα δυνατά παιγνίδια. Ας ελπίσουμε ότι ο Αναστασίου θα δουλέψει και άλλα με γρήγορη αλληλοκάλυψη στο κέντρο, άλλωστε είναι δουλευταράς και οι παίχτες νέοι διψασμένοι για διάκριση. Καλή επιτυχία
17:26
ΒΟΛΟΣ13 : Σημασία έχει τώρα Ευρώπη να γεμίσουμε το γήπεδο και να μην υπάρχει κενή θέση για να βοηθήσουμε την ομάδα μας ψυχολογικά
17:27
Κωστας : Καλησπέρα Δημήτρη, δεν θεωρώ ότι χρειάζεται μεταγραφή η ομάδα. Ας είμαστε υπομονετικοί, ο Μπούι χθες έδειξε αρκετά δραστήριος και δεν έχουμε δει τον Μπερίσα ακόμα. Υπομονή!
17:27
Ιωαννης : Δημήτρη αναλογιζόμενοι την περσινή χρονιά και το αποτέλεσμα της θεωρείς ότι φέτος θα κάνει η ομάδα κάτι καλύτερο? Προσωπικά πιστεύω ότι το Uefa θα κάνει κακό στην ομάδα(πέρα από τα οικονομικά οφέλη) λόγω έλλειψης πάγκου θα της βγάλει κούραση και γκρίνια(οπαδική). Δεν πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα με 2 παίχτες για να βγάλει την χρονιά?
17:27
Ναι, Ιωάννη, έπρεπε.
17:28
kostad_trikala : Είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικια και εχω ζήσει ένδοξες εποχές της ομάδας. Τελικά, ότι κι αν γίνει φετος, δε πιστεύω ότι η ομάδα εχει μελλον. Θα συνεχίσει να βρισκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Τι πρέπει να γίνει; Υπαρχει προοπτική για κατι μεγάλο, μια εξαγορά από κάποιον αντιστοιχο μαριννακη;
17:29
Αν η οικονομική του κατάσταση βελτιωθεί και αποκτήσει προοπτικές στην ανέγερση σύγχρονης έδρας και εγκαταστάσεων αντί "πασαλειμμάτων", βεβαίως και θα βρεθεί.
17:29
Δημήτρης : Σε πόσα από τα 6 παιχνίδια προβλέπεις να λείψει ο Μπέργκ;
17:30
Σε τρία. Νομίζω ότι με την Αϊντχόφεν στην Αθήνα (4η αγωνιστική) θα είναι παρών.
17:30
black mamba 13 : γιατι θα πρεπει να φτανουμε τελος αυγουστου ενω ξεραμε απο τον απριλη που ποναει η ομαδα να ψαχνουμε τωρα για παικτες?ειμαστε ολοι τρελοι που βλεπουμε οτι η ομαδα χρειαζεται επιθετικο χαφ?
17:30
ΑΝΤΡΕΑΣ : καλησπερα ο Ατζαγκουν μπορει να βελτιωθει ωσ παιχτης.Μακαρι να βελτιωθει γιατι ειναι κριμα να χανουμε βαθμους απο κακα τελειωματα
17:31
Σάββας : Κύριε κριτή πέρυσι είδαμε ο παο να κινείται πολύ πιο οργανωμένα στις μεταγραφές φέτος τι έγινε και οι τρύπες που είχε πέρυσι κλείστηκαν με παίχτες όπως ο μπουρμποσ πχ
17:33
Εγκλωβίστηκε για πολύ μεγάλο χρόνο στη διατήρηση των Σίλντεφελντ και Αμπεΐντ στο ρόστερ και δεν έχει τα απαραίτητα χρήματα για να κινηθεί. Προκειμένου λοιπόν να αποκτηθεί άλλος ένας που δεν θα κάνει εγγυημένα τη διαφορά στη θέση του, δεν γίνεται μεταγραφή. Αυτή πιστεύω ότι είναι η σωστή ερμηνεία των δηλώσεων Αναστασίου. Δεν φαντάζομαι να εννοεί ότι δεν χρειάζεται παίκτες...
17:33
Αλέξανδρος : Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από την εικόνα του Μπουι;
17:34
Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να τον κρίνουμε Αλέξανδρε. Καλός παίκτης φαίνεται, δεν ξέρω αν κάνει τη διαφορά.
17:34
Νίκος Μπαλτσαβιάς : Πόσα λεφτά πήραμε από την πρόκριση???
17:35
Τα εγγυημένα έσοδα είναι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Από δω και πέρα εξαρτάται από τα αποτελέσματα, από τις εισπράξεις των εντός έδρας αγώνων...
17:35
Κωστας : Παιδιά ο Σισοκο έκλεισε στην Τουρκία, μην το ψάχνετε. Άλλωστε τον θεωρώ υπερεκτιμημένο παίχτη, πολύ φλύαρος και ''με ένα πόδι''.
17:36
Γιαννης-Βασιλης : Ευκολη ή δυσκολη η κληρωση, με ροστερ 20 παιχτων (δε βαζω τα 17χρονα) δεν μπορεις να εισαι σε 3 διοργανωσεις. Η θα περασουμε δευτεροι εχοντας χασει πολυ εδαφος στο πρωταθλημα, ή θα παλεψουμε για την εισοδο στα play off και θα φυγουμε τελευταιοι απ τον ομιλο, δεν υπαρχει ενδιαμεση.
17:37
Vangelis : Δεν έχουμε παίκτες για όλες τις θέσεις.10αρι ΔΕΝ εχουμε και κανει μπαμ αυτό.Το περίεργο είναι ότι το βλέπει ολος ο κόσμος εκτος από τον Ανα!Είναι δυνατον;O αντζα είναι υπερπολύτιμος τρεχει αλλάζει θέσεις μαρκάρει ψηλά αλλα δεν είναι 10αρι κ ούτε θα γίνει με το ζόρι.χάνει κ τα αχαστα όπως και ο καρέλης.Κλωνα οπωσδήποτε πρέπει να παρει παιχνίδια
17:38
Κωστας : Αρκετά δύσκολη κλήρωση λόγω Ντιναμό αλλά θεωρώ ότι αν εκμεταλλευτεί τη Λεωφόρο μπορεί να προκριθεί.
17:38
χρηστος : καλησπερα,δημητρη τι γινεται με αμπεντ...και αν υπαρχει περιπτωση ο παναθηναικος να ασχοληθει με σεντερ φορ και νινη
17:39
Έχει τοποθετηθεί ο Αμαστασίου σήμερα. Κάνε ένα κόπο και διάβασε νωρίτερα.
17:39
panos : Καλησπερα, το βλεπω σχεδον ακατωρθοτο οπως ειναι αυτη τη στιγμη η προκριση ας ελπισουμε με τα επομενα παιχνιδια να παρουν θαρος και εμπειρια οι παιχτες σε ευρωπαικα ματς γιατι μονο ετσι εχουμε ελπιδες προκρισης. ειδικα οι νεοι σε ηλικια! ακομα πιστευω πως αν παρουν λιγο παραπανω αερα θα τους δουμε πολυ ποιο καλους και ελευθερους στο παιχνιδι τους γιατι τωρα ειναι παρα πολυ σφιγμενοι οι περισοτεροι
17:40
alexisd66 : Πωε θα δου φαινοταν ενα σχημα με 3 κεντρικους και Ζεκα - Νανο ακραιους για να καλυψει. την φανερη ελλειψη χαφ και ακραιων ?
17:41
Αυτό είναι κάτι που το ξέρει ο Αναστασίου, αλλά Ζέκα να πάρει όλη τη δεξιά πτέρυγα, το βλέπω δύσκολο και επικίνδυνο για τη ραχοκοκκαλιά της ομάδας..
17:43
Alex : Συγνώμη Δημήτρη που αυτο που θα πω ειναι λίγο άσχετο αλλά θα μπορούσες να μου πεις που μπορώ να βρω το προγράμμα του ολυμπιακού στο contra? λυπάμαι ψάχνω όλη την μέρα
17:43
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/to-programma-toy-olympiakou-se-ellada-kai-eyrwph.2996159.html

17:44
Διονύσης : Καλησπέρα....ο Παναθηναϊκός γιατι δεν κινήθηκε για έναν τουλάχιστον απο κατιδη,γιαννιωτα,νεμεθ,τατο? Δεν είναι αρκετοι?
17:45
Ψηνόμουν  για Γιαννιώτα και λίγο Νέμεθ (δανεικός και βλέπουμε).
17:45
pantokratoras13 : ΠΙΣΤΕΥΩ Η PSV ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ,Η ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΣΤΟΡΙΛ ΕΥΚΟΛΗ.ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΝΑΜΕ.ΤΙ ΛΕΣ;.ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-PANATHINAIKOS...
17:46
Εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό η τύχη του στον όμιλο. Δεν δικαιούται να έχει παράπονα από την κληρωτίδα.
17:46
Κωστας : Ότι ο Αντζαγκούν είναι 20 χρονών δε δικαιολογεί το γεγονός ότι δεν έχει βελτιώσει καθόλου τα τελειώματα του. Έλλειψη δουλειάς δείχνει.
17:47
Ήταν τόσα αυτά που έπρεπε να βελτιώσει. Έχει σημαντική πρόοδο σε σχέση με τον περσινό πρώτο γύρο και δεν έχει ακόμη φτάσει τα στάνταρντς του Β΄γύρου. Είναι λίγο ασταθής, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για έλλειψη διάθεσης.
17:47
Γιωργος : Καλησπερα Δημητρη καλη επιτυχια στην ομαδα....και μην ξεχνατε καποιοι παναθηναικος ειναι και μπορει...
17:48
lorenzo : Γιατι προχθες στην συνςντευξη του αλαφουζου δεν εθιξε κανενας το θεμα τον χρηματων απτις μεταγραφες και τα λεγιμενα του αλαφουζου οτι το μπατζετ θαναι 20%μεγαλυτερο,μας κοροιδευουν φιλε;
17:48
lorenzo : Γιατι προχθες στην συνςντευξη του αλαφουζου δεν εθιξε κανενας το θεμα τον χρηματων απτις μεταγραφες και τα λεγιμενα του αλαφουζου οτι το μπατζετ θαναι 20%μεγαλυτερο,μας κοροιδευουν φιλε;
17:49
lorenzo : Γιατι προχθες στην συνςντευξη του αλαφουζου δεν εθιξε κανενας το θεμα τον χρηματων απτις μεταγραφες και τα λεγιμενα του αλαφουζου οτι το μπατζετ θαναι 20%μεγαλυτερο,μας κοροιδευουν φιλε;
17:50
Είναι γνωστό ότι οι φετινές εισροές δεν είναι ανάλογες των περσινών και οι υποχρεώσεις από τους διακανονισμούς τρέχουν. Δεν είναι διαθέσιμα τα χρήματα της Ευρώπης ή της παραχώρησης του Καπίνο, για μεταγραφές.
17:52
Christos : Θεωρώ ότι δεν πρέπει να μιλάμε για πρόκριση.Όποιος έχει δει τον Παναθηναικό στα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος,μόνο απογοήτευση μπορεί να αποκομίσει.Δεν είναι εικόνα μεγάλης ομάδας και το βασικότερο δεν έχει ποιοτικούς παίκτες.Τα αποτελέσματα τα παίρνουν οι μεγάλοι παίκτες με τις ικανότητες και την προσωπικότητα τους.Ποιός θα φοβάται τον ΠΑΟ φέτος?Αδιανότητο η απάθεια για τις μεταγραφές,ειδικά μετά τον τραυματισμό του Σουηδό.Γη και ουρανό θα έπρεπε να είχαν κινήσει για να πάρουν έστω και έναν άμπαλο.Να δείξουν ότι κινητοποιήθηκαν.
17:53
χρηστος13 : ποια ειναι η ακριβης θεση του μπουι ?
17:53
Αμυντικός και εσωτερικός μέσος.
17:54
george fle77 : Δημητρη καλησπερα.περυσι ξεκινησε φοβερα τρεξιματα ο παο και ολοι ελεγαν θα ξεφουσκωσει.μπραβο στα παιδια που ακομα και φετος πνιγουν τον αντιπαλο στο τρεξιμο.μεσοεπιθετικος νομισω παιζει και ο Νινης!
17:54
Τα είπαμε για Νίνη. Φέτος δεν πνίγουν ακόμη.
17:54
Pantelis : Καλησπέρα Δημήτρη! Αρχικά θα ήθελα να πω πως θεωρώ ανεπαρκης το ρόστερ του παο στα αμυντικά χάφ(μεντες λαγος δε γινεται να βγαλουν μονοι τους μια σεζον).Επιθετικά νμζω πως είμαστε καλά και θα βρούμε γκολ όσο λείπει ο μπεργκ. Αλλα στο κεντρο και κυριως στο αμυντικο χαφ νομιζω πως υστερούμε.Αμυντικά εχει καταφερει ο κοουτς με "λιγους" παικτες να στήσει κατι πολύ καλό. Τώρα όσο αφορα την ευρωπη ας ελπισουμε να μας βοηθησει και ο PANATHINAIKOS ;)
17:56
alex7 : Καλησπερα σε ολους, αν και Ολυμπιακος θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στον παναθηναικο,παοκ και αστερα για την προκριση στους ομιλους.Στο κατω κατω αλλο Ευρωπη και αλλο Ελλαδα στα οπαδιλικια. Οσων αφορα την κληρωση ο καλος παναθηναικος μπορει να περασει αλλα θελει προσθηκες. Ο σιντεφελντ ειναι μονος του στην αμυνα και ο πετριτς θεωρω ανυκανος να καλυψει το κενο του Μπεργκ. Καλη τυχη βαζελια και προκριση στον ομιλο. Με εκτιμηση ενας γαυρος αλλα πανω απ'ολα Ελληνας...
17:56
ERIKG : ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ... ΕΛΠΙΖΩ Ο ΜΠΕΡΓΚ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΣΤΩ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ EIDHOVEN
17:57
Beckham13 : Ο κλωναριδης δεν θα ήταν τέλεια λύση για το κενο του του φέρνει και λίγο στο στυλ (Κανα μπανιο εκανες Δημήτρη;)
17:57
Ο Κλωναρίδης θέλει χώρο για να κινηθεί. Λίγα για την ώρα, αλλά δεν τελείωσα ακόμη (χα χα).
17:58
παναθας54 : εαν ο αλαφουζος αγαπαει τον παο που δεν το νομιζω να παραδωσει σκυταλη στους ΒΙΑΝΕΞ
17:58
nikos13 : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΡΟΤΣΑ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ..? ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
17:58
ΧΡΗΣΤΟΣ : οι οργανωμένοι του ΠΑΟ μπορεί να μην έχουν πχ την παρεμβατικότητα πχ αυτών της ΑΕΚ ( και είδαμε που την κατάντησαν οι Χατζηχρήστος και σια ) αλλά για πολλά πράγματα φταίνε.
17:58
σαμ13 : Καλησπέρα.λέμε ότι έχουμε ανάγκη έναν φορ...Ο πετριτς δεν μπορεί να προσφέρει?
17:59
Όσο ζω, ελπίζω. Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για τον Πέτριτς.
17:59
Γιωργος : καλός στο κράτημα της μπάλας ο Ατζακούν αλλά πολύ άτσαλος, τρία τετ α τετ είχε και έκανε κάτι αδύναμα και άστοχα σουτ που ούτε άσχετος δεν θα τα έκανε. Και στο πρωτάθλημα ακριβώς τα ίδια κάνει , δεν το έχει
18:00
Costas : Έχω την εντύπωση πως το μπατζετ γενικά της περιόδου αλλά και οι ετήσιοι διακανονισμός ηταν ανεξάρτητοι απο τα εσοδα της Ευρώπης. Καθώς αυτα δεν ηταν σίγουρα και δεν μπορούσαν να μπουν στον φάκελο αδειοδότησης..Δεν ξέρω αν αυτο ισχύει και για τα χρήματα απο την πώληση Καπίνο. Νομίζω όμως πως τα τελευταία 2,5 € απο την πρόκριση είναι έξτρα και οχι προϋπολογιισμένα. Αλλού το που θα πανε.
18:01
Το ίδιο λέμε, με άλλα λόγια. Είναι προϋπολογισμένα για αλλού.
18:01
SpetsesG13 : Δημητρη το προγραμμα των αγωνων το θεωρω αρκετα καλο... Αρχιζουμε στην εδρα μας και τελειωνουμε παλι στην Λεωφορο με την πιο αδυναμη ομαδα του ομιλου ενω οι αλλοι δυο πιθανον θα παιζουν για την νικη-προκριση. Ολα εξαρτωνται απο την κατασταση που θα βρισκεται η ομαδα και τον τροπο διαχειρησης του υλικου της απο τον Αναστασιου... Η γνωμη σου ;
18:03
Καλό το εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, εφ' όσον -Θεού θέλοντος- είναι αδιάφορη η Εστορίλ. Είναι κακό το παιχνίδι τέλη Νοέμβρη στη Ρωσία. Συμφωνώ ότι εξαρτάται από τον ΠΑΟ.
18:03
ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : Κερδίζουμε την Εστορίλ, προσπαθούμε νίκη στη Λεωφόρο με Ντιναμό,Psv και μάλλον περνάμε.Τι λες;Ποια άποψη για τπν Νάνο,έναν από τους καλύτερους μπακ έχετε;ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΑΘΑ...
18:04
Ίσως το καλύτερο αριστερό μπακ στην περσινή Superleague. Φέτος δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό, αλλά ανεβαίνει σιγά σιγά.
18:05
ΑΠΟΕΛ : πάντως η Ντιναμό που την είδα 2 παιχνίδια με την Ομόνοια δεν έδειξε απολύτως τίποτα....ένα μάτσο χάλι αν εξαιρέσεις τον Βαλμπουενά.....εσύ τι λες ??? είδες κάποιον αγώνα της ???
18:06
Το δεύτερο παιχνίδι είδα κι εγώ. Είναι καλή ομάδα, αλλά όχι φόβητρο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι φαβορί για την πρόκριση, αλλά παίζει με τις ίδιες πιθανότητες.
18:06
Πράσινος Έβρος : Πιστεύεις πως η κλήρωση είναι δύσκολη;
18:06
Πιστεύω ότι είναι καλή.
18:07
mitsos hon : Πιστευεις οτι προγραμμα ειναι ευνοικο? Πως κρινεις οτι θα παμε μοσχα μες στο καταχεινωνο?
18:08
Καλή είναι η κλήρωση, καλό είναι και το πρόγραμμα. Αν κάνει κρύο, καιρός για δύο. Το ξέρουν καλά, όσοι ταξιδέψουν..
18:10
Πρέπει να κλείσουμε κάπου εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και θέλω να πιστεύω ότι το παλέψαμε να απαντήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις. Έχετε καταλάβει  ότι φέτος η επικοινωνία μας θα είναι πολύ τακτικότερη, Οπότε δεν χανόμαστε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK