Η UEFA αθώωσε τον Μπεργκ

Αθώος και με τη βούλα: ο Μάρκους Μπεργκ απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για ρατσισμό, με την UEFA να απορρίπτει ως αβάσιμη την καταγγελία της Μπρόντμπι για τον Σουηδό φορ.

Η UEFA αθώωσε τον Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ένα αρκετά καλό νέο ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, αφού η καταγγελία της Μπρόντμπι για τον Μάρκους Μπεργκ, που αφορούσε ρατιστική επίθεση στον Λέμπογκανγκ Πίρι κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για το Europa League, μπήκε στο αρχείο της UEFA.

Όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέτασε την επίσημη καταγγελία στην οποία είχε προβεί ο σύλλογος από την Δανία και ζητούσε την τιμωρία του Σουηδού επιθετικού του "τριφυλλιού, με τις κατηγορίες να απορρίπτονται ως αβάσιμες.

"Οι καταγγελίες απορρίφθηκαν ως αβάσιμες δικαιώνοντας απόλυτα τον Μάρκους Μπεργκ και τον Παναθηναϊκό σε όσα εγγράφως κατατέθηκαν για την υπόθεση", τόνιζαν χαρακτηριστικά από το "τριφύλλι".

Η UEFA αθώωσε τον Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή ρατσισμού. Είναι ψέματα, δεν θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Είχαμε μια λεκτική διαμάχη, αλλά τίποτα περισσότερο", είχε δηλώσει τότε στους συμπατριώτες του ο Μπεργκ μετά το επεισόδιο που είχε με τον Πίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK