Καραγκούνης: "Κρίμα για τον Παναθηναϊκό"

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Τότεναμ πλέκοντας το εγκώμιο της ομάδας του Ρότσα για την εμφάνιση στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Διαβάστε τι λέει ακόμη για την ζωή του και την καθημερινότητά του στην Αγγλία.

Καραγκούνης: "Κρίμα για τον Παναθηναϊκό"

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε μεταξύ άλλω στη SportDay...

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Τότεναμ: «Η ομάδα ήταν πολύ καλή και φάνηκε, νομίζω, σε όλο τον κόσμο ότι έβγαλε υγεία μέσα στο γήπεδο. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι αλλά η μπάλα δεν τους ήθελε. Ειδικά το γκολ της Τότεναμ με το οποίο έκανε το 2-1 δεν... υπάρχει και ήρθε σε ένα σημείο που η ομάδα είχε κυριαρχήσει. Είναι μεγάλο κρίμα...».

Για τη ζωή του στην Αγγλία: «Από τη Φούλαμ μου έχουν νοικιάσει σπίτι κοντά στον Τάμεση. Στην περιοχή του Τσέλσι. Εχω και γείτονες τους Μάτα, Οσκαρ. Μου έδειξαν κάποια σπίτια και διάλεξα αυτό.

Τρώω κυρίως στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Εχει 7 γήπεδα, ένα εστιατόριο για να τρώμε, γυμναστήριο κ.λπ. Ξενοδοχείο, όμως, δεν υπάρχει. Σύμφωνα με τον νόμο χρειάζεται να έχεις 300 στρέμματα στην περιοχή του Γουίμπλεντον (εκεί βρίσκεται το προπονητικό κέντρο της Φούλαμ) για να χτίσεις ξενοδοχείο. Κατά τα άλλα, τρώω καμιά φορά έξω, κοντά στο σπίτι μου. Επίσης μαγειρεύω σπίτι. Μακαρονάδες. Έμαθα να φτιάχνω καλές στην Ιταλία

Εχω συνηθίσει να οδηγώ ανάποδα, για να πηγαίνω στην προπόνηση. Μετακινούμαι και με ταξί αρκετά, αλλά δεν έχω κατορθώσει να δω κάποιο αξιοθέατο. Επειδή γενικά σαν άνθρωπος δεν βγαίνω και πολύ. Το ίδιο έκανα και στην Αθήνα».

Για εκείνα που του λείπουν περισσότερο από την Ελλάδα: «Είναι εδώ η μητέρα μου περίπου δέκα μέρες (σ.σ.: επέστρεψε χθες με την αποστολή). Θα έρθει σύντομα η οικογένειά μου για να περάσουμε μαζί τις γιορτές. Αν κι εγώ θα έχω συνέχεια αγώνες. 26, 29 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου έχουμε παιχνίδια! Δεν έχω φέρει την οικογένειά μου να μείνει μαζί μου, επειδή έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο. Αν ανανεώσω για έναν χρόνο ακόμη, θα έρθουν. Είναι δύσκολο με τα σχολεία κ.λπ. Είναι δύσκολο, όμως, και να είμαι μακριά τους. Πολλές φορές τα παιδιά μού κάνουν μούτρα. Δεν μου μιλάνε στο τηλέφωνο γιατί στενοχωριούνται που βρίσκομαι μακριά».

Για τη γνώμη που έχουν οι Άγγλοι για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Μας έχουν λίγο σαν παρακατιανούς εδώ στην Αγγλία. Αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Και στο ποδόσφαιρο ειδικά μας κοιτούν υποτιμητικά. Είχα δώσει μια συνέντευξη πριν από καιρό, μόλις ήρθα στη Φούλαμ. Αρχισε να με ρωτά ο δημοσιογράφος πώς νιώθω που η Εθνική παίζει τόσο αμυντικά. Και του απάντησα πως έχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες απ' την εθνική Αγγλίας. Ε, αυτή την ατάκα δεν την έβαλε ποτέ στη συνέντευξη».

News 24/7

24MEDIA NETWORK