Με Ιβανόφ απέναντι στην Μπρόντμπι

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της ρεβάνς με την Μπρόντμπι (25/08) για τα πλέι οφ του Europa League, με τον Ιβάν Ιβανόφ να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες.

Με Ιβανόφ απέναντι στην Μπρόντμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν το μεθαυριανό παιχνίδι με τη Μπρόντμπι (25/08, 20:00) πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (23/08) στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα των "πράσινων" περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Ράσμους Τελάντερ έκανε το πρώτο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε μόνος του, ενώ ο Στέφανος Κοτσόλης ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον θώρακα και ο Ολιβιέ Μπουμάλ προπονήθηκε ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον δεύτερο αγώνα με τους Δανούς, που θα διεξαχθεί στο "Μπρόντμπι Στάντιον" για τα πλέι οφ του Europa League.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Νάνο, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα) στο "Μπρόντμπι Στάντιον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK