Με Κλωναρίδη η αποστολή του Παναθηναϊκού, εκτός ο Εσιέν

Ο Βίκτορας Κλωναρίδης, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς, τέθηκε ξανά στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και επελέγη για την αποστολή του επαναληπτικού με την Καμπάλα.

Με Κλωναρίδη η αποστολή του Παναθηναϊκού, εκτός ο Εσιέν
Κλωναρίδης Παναθηναϊκός

Με τον Βίκτορα Κλωναρίδη στην αποστολή θα υποδεχθεί την Καμπάλα ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο μεσοεπιθετικός του "τριφυλλιού" ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, αλλά από την Τρίτη μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς με τους Αζέρους.

Ο Κλωναρίδης πήρε στην 20άδα τη θέση του Μάικλ Εσιέν, ο οποίος ακόμη δεν είναι έτοιμος να παίξει. Είναι η μόνη αλλαγή σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που πήγαν στο Αγρίνιο, αφού ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Βέμερ και Λουντ.

Συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων υπολογίζεται και ο Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο ματς του Μπακού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους Κοτσόλη, Στιλ, Γιαννακόπουλο, Χουχούμη, Ταυλαρίδη, Νάνο, Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Ζέκα, Λαγό, Μαρινάκη, Σάντσεθ, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Νίνη, Κλωναρίδη και Καλτσά.

Διαβάστε ακόμη:

Αναστασίου: "Δεν με νοιάζει τι γράφεται, με νοιάζει το γήπεδο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK