Με Μπουμσόνγκ στο Μάριμπορ

Μετά από σχεδόν ένα μήνα ο Μπουμσόνγκ επέστρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Πέμπτης (20/09) με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία για το Europa League. Οι σκέψεις του Αλαφούζου για τις αλλαγές στην ΠΑΕ και το νέο πρόεδρο.

Με Μπουμσόνγκ στο Μάριμπορ

Ένα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει το τριφύλλι μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στη Σούπερ Λίγκα και ευελπιστεί να μπει με το δεξί στους ομίλους του Europa League στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία (20/9-22.05).

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για το Μάριμπορ και το νέο πρόσωπο είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στη Μάλαγα στις 22 Αυγούστου. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα είναι στην 11αδα, όπως και ο Κώστας Κατσουράνης, επιστρέφει ο Βελάσκες, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μαρίνος.

Ο Φερέιρα πήρε 20 παίκτες στην αποστολή, εκτός έμειναν οι Πάπε Σο, Πετρόπουλος, Ταμπάκης, Λαγός, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μαρινάκης και Κουσίδης.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις επαφές του ενόψει των αλλαγών στην ΠΑΕ που θα γίνουν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Τρίτη 25/9, μετά τα παιχνίδια με Μάριμπορ και με Ατρόμητο την ερχόμενη Δευτέρα στη Λιβαδειά.

Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αναζητά νέο πρόεδρο, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο να αναλάβει τελικά ο ίδιος τον προεδρικό θώκο, ενώ έχουν ακουστεί μεταξύ άλλων τα ονόματα του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλου και του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Άγγελου Φιλιππίδη.

Ο Δημήτρης Γόντικας θα παραιτηθεί από πρόεδρος αλλά θα διατηρήσει τη θέση του γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ, αυξημένες αρμοδιότητες σε θέση αντιπροέδρου θα έχει ο Χρήστος Παναγόπουλος, στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου.

Τέλος θα οριστεί γενικός αρχηγός στην ομάδα με τους Κώστα Ελευθεράκη και Βασίλη Κωνσταντίνου να είναι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση στα αποδυτήρια που παραμένει κενή από τον Ιανουάριο του 2011.

News 24/7

24MEDIA NETWORK