Μπεργκ: "Λέει ψέμματα ο Φίρι, δεν τον είπα ποτέ μαϊμού"

Ο Μάρκους Μπεργκ διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο Λέμπογκανγκ Φίρι, ότι δηλαδή ο Σουηδός τον αποκάλεσε "μαϊμού".

Μπεργκ: "Λέει ψέμματα ο Φίρι, δεν τον είπα ποτέ μαϊμού"

Σύμφωνα με τη δανέζικη αθλητική ιστοσελίδα "ΒΤ" o Λέμπογκανγκ Φίρι δέχθηκε φραστική ρατσιστική επίθεση από τον Μάρκους Μπεργκ, καθώς όπως υποστήριξε ο Νοτιοαφρικανός μέσος της Μπρόντμπι σε άλλο Μέσο (Ekstra Bladet), ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού, τον αποκάλεσε "μαϊμού". Με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Μπεργκ διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες του Νοτιοαφρικανού.

"Ο Μάρκους Μπεργκ ήρθε από πίσω μου στη φυσούνα και με αποκάλεσε "μαϊμού". Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Είναι παντελής έλλειψη σεβασμού", φέρεται να είπε ο Φίρι στην Ekstra Bladet.

Ωστόσο ακόμη και στα ίδια τα δανέζικα ΜΜΕ υπάρχει διχογνωμία για τη στιγμή που φέρεται να παρατηρήθηκε το συμβάν. Στην ΒΤ υποστηρίζεται ότι ο Μπεργκ πλησίασε τον Φίρι με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και του επιτέθηκε φραστικά στο γήπεδο.

Ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού, ο οποίος ρωτήθηκε για το περιστατικό από την εφημερίδα της πατρίδας του, Aftonbladet, απάντησε: "Δεν είναι αλήθεια, ακούγεται αληθινά παράξενο. Υπήρχαν αψιμαχίες, αλλά δεν έκανα τίποτα τέτοιο. Στην καρδιά της μάχης λέγονται πολλά πράγματα. Έπρεπε να αποδεχτώ το πολύ σκληρό και άσχημο ματς. Αλλά όταν το ματς τελειώνει, το ξεχνάς και δίνεις τα χέρια. Είναι στο χέρι τους (ποδοσφαιριστών της Μπρόντμπι) εάν θέλουν να είναι επαγγελματίες και να προσπεράσουν ο,τι έγινε μέσα στο γήπεδο. Ποτέ δεν τον αποκάλεσα έτσι. Είναι δικά τους λόγια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επεισόδιο Μπεργκ με τον προπονητή της Μπρόντμπι, τι καταγγέλλουν οι Δανοί
ΕΝΣΤΑΣΗ από την Μπρόντμπι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK