Ο Παναθηναϊκός έχασε και τον Στραματσόνι!

Σαν να μην έφταναν στον Παναθηναϊκό οι αρκετές απουσίες εντός γηπέδου, δεν θα έχει ούτε τον Αντρέα Στραματσόνι στην άκρη του πάγκου κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης!

Ο Παναθηναϊκός έχασε και τον Στραματσόνι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό στον φετινό Παναθηναϊκό! Μετά από τους Ζέκα, Γουακάσο (τιμωρημένοι) και Λεντέσμα (τραυματίας) το "τριφύλλι" θα έχει μία ακόμα αισθητή απουσία στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Σταντάρ Λιέγης για την 4η αγωνιστική του Europa League που ακούει στο όνομα: "Αντρέα Στραματσόνι".

Ο Παναθηναϊκός έχασε και τον Στραματσόνι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιταλός τεχνικός "πληρώνει" την αποβολή του στο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με τους Βέλγους (είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στον διαιτητή για το πέναλτι που είχε σφυριχτεί υπέρ της Σταντάρ), με την UEFA να ενημερώνει τους "πράσινους" πως ο "Στράμα" δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο για τουλάχιστον ένα ματς.

Όπως διευκρινίστηκε από τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η υπόθεση της αποβολής του Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει εξεταστεί ακόμα και υπάρχει εκκρεμότητα, παρόλα αυτά ο Ιταλός δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στον πάγκο και θα καλύψει το κενό του ο βοηθός του, Ρομπέρτο Μούτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς τον Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο

News 24/7

24MEDIA NETWORK