Ο Στραματσόνι έκανε τη σύγκριση Στιλ-Ιμπάρμπο

Τι δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι για τον Λουκ Στιλ και τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, τους δύο μοιραίους του Παναθηναϊκού στο Άμστερνταμ.

Ο Στραματσόνι έκανε τη σύγκριση Στιλ-Ιμπάρμπο

Σοβαρό, αναμφίβολα, χαρακτήρισε το λάθος του Λουκ Στιλ στο πρώτο γκολ του Άγιαξ ο Αντρέα Στραματσόνι, τον δικαιολόγησε παρόλα αυτά λέγοντας πως το ίδιο σημαντική ήταν η χαμένη ευκαιρία του Ιμπάρμπο.

" Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και ο γκολκίπερ μας έκανε ένα μεγάλο λάθος. Δυστυχώς κάποιες φορές όταν ένας στράικερ χάνει μια ευκαιρία, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Όταν όμως κάνει ένα λάθος ο γκολκίπερ, αλλάζει το σκορ. Το λάθος του Στιλ ήταν μεγάλο δυστυχώς, αυτό μπορεί να συμβεί και αν δεν κάνω λάθος, ήταν το πρώτο σουτ στην εστία. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και αυτό το γκολ άλλαξε τις ισορροπίες", ανέφερε ο Ιταλός προσπαθώντας να προστατεύσει τον παίκτη του.

Κατά τ' άλλα σχολίασε: " Αν και πριν απ' αυτό το παιχνίδι είχαμε λίγες πιθανότητες πρόκρισης, σεβαστήκαμε το ματς και κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Ιμπάρμπο. Μετά δυστυχώς με το φάουλ ο Άγιαξ προηγήθηκε. Στο δεύτερο μέρος το δεύτερο γκολ πήγε το παιχνίδι στο μέρος του Άγιαξ. Τώρα είναι σημαντικό να σκεφτούμε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο και αυτός είναι ο στόχος μας”.

Θεωρώ ότι η ομάδα μετά το δεύτερο γκολ δεν είχε τη δύναμη να αντιδράσει χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία αλλά δεν είναι εύκολο να είσαι τόσο επικίνδυνος με έναν επιθετικό περιοχής. Προσπαθήσαμε να κλέψουμε μπάλες, να ήμασταν πιεστικοί στη μπάλα στο πρώτο μέρος το κάναμε αυτό, στο δεύτερο όχι και όταν ο Άγιαξ ήταν πιο συμπαγής. Σε άλλα παιχνίδια ίσως είχατε δίκιο όχι σε αυτό, δεν ήταν λόγω της φυσικής κατάστασης και της νοοτροπίας μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τα χαρακτηριστικά που έχουμε. Όσο για τις αλλαγές των Ιμπάρμπο και Βιγιαφάνιες έγιναν επειδή είχαν χάσει την ενέργεια τους και έπρεπε να σκεφτούμε και το επόμενο παιχνίδι.

Όταν χάνεις 2-0, πολλές είναι οι αρνητικές κριτικές, αλλά ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι δημιούργησε προβλήματα στην ανάπτυξη του Άγιαξ, πήγαμε πολλές φορές στο ένας εναντίων ενός, που μαρτυρά ότι είχαν τη σωστή νοοτροπία οι παίκτες μου και όταν σούταραν, για πρώτη φορά από τόσο μακριά και τρως ένα δεύτερο γκολ από λάθος, σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο να αντιδράσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άξιος της μοίρας του ο Παναθηναϊκός, έχασε και στο Άμστερνταμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK