Off για ένα μήνα ο Ρέις, ξέμεινε από μπακ!

Μεγάλη "ζημιά" και με τον Πορτογάλο αμυντικό προς το τέλος του αγώνα με την Αθλέτικ και ελάχιστες επιλογές πλέον εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά, με τον Ουζουνίδη να σκέφτεται ήδη την πρόωρη "επιστράτευση" του Γιόχανσον.

Off για ένα μήνα ο Ρέις, ξέμεινε από μπακ!

Τα είχε όλα (ανατροπή… σοκ σε επτά λεπτά), του ήρθε και ο τραυματισμός του Νούνο Ρέις, για να… δέσει το (κακόγευστο) γλυκό του αγώνα με την Αθλέτικ για τον Μαρίνο Ουζουνίδη!

Ο πολυσύνθετος Πορτογάλος αμυντικός ένιωσε ένα τσίμπημα στον τετρακέφαλο προς τα τελευταίο λεπτά του αγώνα με τους Βάσκους, ωστόσο δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες στην ύστατη προσπάθεια της για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Κάπως έτσι ο τραυματισμός του Ρέις εξελίχθηκε σε θλάση β’ βαθμού στον τετρακέφαλο, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Ότι χειρότερο δηλαδή για τον Εβρίτη τεχνικό εν όψει του αγώνα της Κυριακής (20/8) με τον Πλατανιά, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού έχει ξεμείνει από επιλογές στα άκρα της άμυνας. Ο Κουλιμπαλί είναι off με θλάση στο δικέφαλο, ο Χουλτ τιμωρημένος από την περσινή καταγγελία του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα των πλέι-οφ και πλέον τίθεται νοκ-άουτ και ο Ρέις.

Δύσκολο "σταυρόλεξο" η αμυντική τετράδα εν όψει του αγώνα με τους Χανιώτες, με τον Ουζουνίδη να αφήνει στη συνέντευξη Τύπου ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρης "ενεργοποίησης" του Ματίας Γιόχανσον στο ματς της Κυριακής…

News 24/7

24MEDIA NETWORK