Όλοι μέσα: Και Μολέντο και Ρινάλντι

Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να παρουσιάσει τον καλύτερο δυνατό Παναθηναϊκό στα ματς με την Μπρόντμπι και η παρουσία των Μολέντο-Ρινάλντι κρίθηκε απαραίτητη.

Την Τετάρτη το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μπρόντμπι.

Στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται τόσο ο Μολέντο, που ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα, όσο και ο νεοαποκτηθείς Ρινάλντι, αφού ο Ιταλός θέλει μαζί του τους καλύτερους.

Εκτός αντίθετα έμειναν ο (υπό παραχώρηση) Κλωναρίδης ο τραυματίας Μπουμάλ και οι Αμπέντ, Τελάντερ, αδέρφια Βλαχοδήμου που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα.

Συνοπτικά στη διάθεση του Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Νάνο, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στραματσόνι: "Γρήγορο γκολ και άμυνα"
Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα