"Ξεκινάει ο Τσάβες, δεν φοβόμαστε!"

Η πίστη του Ουζουνίδη στην ομάδα του, η φανέλα βασικού στον Αργεντινό φορ, ο στόχος του εκτός έδρας γκολ που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη ρεβάνς του "Σαν Μαμές" και η διάθεσή του Έλληνα τεχνικού να μην παίξει φουλ άμυνα…

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
ouzounidis EUROKINISSI SPORTS

Τα δεδομένα μετά το 2-3 του πρώτου αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι συντριπτικά κατά του Παναθηναϊκού. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντως δεν χάνει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του και τόνισε πως οι «πράσινοι» θα παίξουν ελεύθερα στη ρεβάνς της Πέμπτης (24/8) στο «Σαν Μαμές» με στόχο να σκοράρουν.

Από εκεί και πέρα, ο 48χρονος τεχνικός αποκάλυψε πως ο Αντρές Τσάβες θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ενώ υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερα να κερδίσει, παρά να χάσει απ’ το δεύτερο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

«Πριν το πρώτο παιχνίδι ήμουν πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Φάνηκε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και ο λόγος που ήρθε αυτό το σκορ είναι η απογοήτευσή μας για το γκολ που δεχθήκαμε. Μετά το ματς οι πιθανότητες της Αθλέτικ ήταν ακόμα μεγαλύτερες από αυτές που ήταν στην αρχή. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να βάλουμε γκολ και να αγωνιστούμε πιο ελεύθερα. Δεν έχουμε φόβο και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε πολύ», τόνισε αρχικά ο Ουζουνίδης και πρόσθεσε για τον Τσάβες: «Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει από την αρχή. Το θέμα είναι να βάλουμε ένα γκολ και μετά να δούμε πως μπορούμε να το διαχειριστούμε».

Οσο για το αν μπορεί να επαναλάβει ο Παναθηναϊκός μία αντίστοιχα καλή εικόνα, ανάλογη του πρώτου αγώνα; «Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εικόνα μόνο στα έξι λεπτά. Εκείνα τα έξι λεπτά μας χάλασαν μία πολύ όμορφη βραδιά. Εδώ μέσα ο αντίπαλος είναι μία διαφορετική ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και όπως είπα και στην Αθήνα όσο πιο μακριά από την περιοχή μας τόσο το καλύτερο. Αν παίξουμε αμυντικά θα έχουμε πρόβλημα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας γιατί στο τέλος της ημέρας έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε παρά να χάσουμε».

Τους παίκτες του «τριφυλλιού» εκπροσώπησε ο Λουτσιάνο Νέβες, ο οποίος επέστρεψε σε ισπανικό έδαφος για να αντιμετωπίσει μία μεγάλη ομάδα της Primera Division, μετά το περσινό πέρασμά του απ’ τη Λεγανές.

«Είμαστε προετοιμασμένοι, μην ξεχνάτε ότι στο πρώτο ματς ξεκινήσαμε με 2-0. Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για να κάνουμε την έκπληξη. Είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο…».

News 24/7

24MEDIA NETWORK