Παναθηναϊκός - Αϊντχόφεν 2-3 (VIDEOS)

Η ήττα του Παναθηναϊκού με 3-2 από την Αϊντχόφεν στο "Απόστολος Νικολαϊδης" έφερε τον αποκλεισμό του τριφυλλιού από την επόμενη φάση του Europa League. Προηγήθηκαν δύο φορές οι "πράσινοι" αλλά προδόθηκαν από τις αμυντικές τους αδυναμίες.

Παναθηναϊκός - Αϊντχόφεν 2-3 (VIDEOS)

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο και αυτό φάνηκε από την αρχή.Η εξαιρετική, στην κίνηση χωρίς την μπάλα, Αϊντχόφεν, δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού και μόλις στο 10΄ ο Στιλ χρειάστηκε να επέμβει σωτήρια στο σουτ του Ντεπάι.

Στην αμέσως επόμενη επίθεση οι "πράσινοι" ευτύχησαν να προηγηθούν με το ωραίο σουτ του Ατζαγκούν και να βάλουν φωτιά στο γήπεδο ενισχύοντας παράλληλα την ψυχολογία τους. Οι παίκτες του Αναστασίου συνέχισαν να πιέζουν ψηλά χωρίς όμως να προβληματίζουν ιδιαίτερα τον αντίπαλό τους που ισοφάρισε στο 27' με το όμορφο γκολ του Ντεπάι.

Το 4-4-2 του Παναθηναϊκού δούλεψε περισσότερο αποτελεσματικά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου στο ανασταλτικό κομμάτι και μάλιστα έδωσε το δικαίωμα στην ελληνική ομάδα να χτυπήσει στην κόντρα. Η κεφαλιά του Καρέλη στο 43' εξελίχθηκε σε ασίστ στον Πέτριτς ο οποίος σουτάροντας στην κίνηση έγραψε το 2-1.

Ηταν όμως σαφές ότι για να πάρει το ματς, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να αντέξει στην πίεση του αντιπάλου. Δυστυχώς όμως η ανασταλτική λειτουργία των Κυπελλούχων δεν ήταν δυνατόν να εγγυηθεί οτιδήποτε. Ο Ντε Γιονγκ ισοφάρισε σε 2-2 στο 67' με ένα εύκολο γκολ και εν συνεχεία ο αγώνας απέκτησε ένα τρελό ρυθμό με τις δύο ομάδες να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες.

Ο Παναθηναϊκός απώλεσε τις δικές του (68' Καρέλης, 71' Ατζαγκούν) κάτι όμως που δεν έγινε με την Αϊντχόφεν η οποία βρήκε και άλλο γκολ, από στημένο αυτή τη φορά, με σκόρερ τον Βαϊνάλντουμ. Αν και έμεναν ακόμη γεμάτα 15 λεπτά, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν αποτελεσματικά, έστω και αν ο Μπεργκ είχε πάρει θέση στο γήπεδο από το 73'. Η ήττα σήμανε τελικά και τον (πρόωρο) αποκλεισμό.

MVP

Πόδι-αλφάδι από τον Βίλεμς. Και τα τρία γκολ των Ολλανδών ξεκίνησαν από προσπάθειες του εν λόγω ο οποίος ήταν σαφώς ο καλύτερος και πιο παραγωγικός παίκτης του ματς.

Aδύναμος Κρίκος

Μία ταχύτητα πίσω ήταν ο Παναθηναϊκός στο ματς και το πλήρωσε με μία οδυνηρή ήττα. Ειδικά στον άξονα αλλά και στα δεξιά της αμυντικής τους διάταξης οι "πράσινοι" αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα.

Σχόλιο

Εγινε μία σοβαρή προσπάθεια κόντρα σ' έναν καλύτερο αντίπαλο. Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι δεν μόχθησαν. Οι αδυναμίες τους ήταν πρόδηλες και αποτέλεσαν εύκολη λεία για τον αντίπαλο με συνέπεια να έρθει ένας πρόωρος αποκλεισμός.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Λαγός (44' Δώνης), Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν (72 Μπούι), Καρέλης, Πέτριτς (63' Μπεργκ).

Αϊντχόφεν: Ζουτ, Σαντιάγο Άριας, Ιμισά-Μιρέν, Ρεκίκ, Μαχέρ, Βαϊνάλντουμ, Γκουαρδάδο, Νάρσινχ (90+ Ζόζεφουν) Ντεπάι, Βίλεμς (90' Χέντριξ), Λουκ ντε Γιόνγ

Τα γκολ του αγώνα:

Το 1-0:

Το 1-1:

Το 2-1:

Το 2-2:

Το 2-3:

News 24/7

24MEDIA NETWORK