Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League (VIDEOS)

Με πρωταγωνιστή τον Αλεκσέι Ιόνοβ, η Ντιναμό επικράτησε 3-1 της Τορπέντο στο τοπικό ντέρμπι για την 8η αγωνιστική κι επανήλθε στη 2η θέση της Premier League Ρωσίας. Ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Ακαντέμικα αναδείχθηκε η Εστορίλ, σε περίπατο μετέτρεψε η Αϊντχόφεν την αναμέτρηση με την Καμπούρ (4-0).

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League (VIDEOS)

Τορπέντο Μόσχας - Ντιναμό Μόσχας 1-3

(12' Κατσαλάποβ - 10', 82' Ιόνοβ, 89' Τζούτζακ)

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Ντιναμό Μόσχας, μετά την ήττα από την Ζενίτ, καθώς επικράτησε 3-1 της Τορπέντο Μόσχας στο "Σάτουρν Στάντιουμ". Ο Αλεκσέι Ιόνοβ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ στο 10ο λεπτό με κοντινό πλασέ και ξαναδίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με τρομερό ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 82'. Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με κεφαλιά του Αλεκσάντρ Κατσαλάποβ στο 12', ενώ η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League "ξαναχτύπησε" στην κόντρα με τον Μπάλας Τζούτζακ στο 89'.

Η σύνθεση της Ντιναμό Μόσχας (4-2-3-1): Γκαμπούλοβ, Μπίτνερ, Σαμπά (46' Ντούγκλας), Γκράνατ, Χουμποτσάν (61' Μανόλεβ), Βενκέρ (54' Κοκόριν), Τζούτζακ, Γιουσούποβ, Ιόνοβ, Νομπόα, Κουράνι.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League (VIDEOS)

Ακαντέμικα - Εστορίλ 2-2

(31' πέν. Σουμάχερ, 38' Μαρίνιο - 44', 70' Κουκά)

Πέντε βαθμούς σε ισάριθμες αναμετρήσεις έχει αποκομίσει η Εστορίλ, ύστερα κι από την ισοπαλία της (2-2) στο "Σιντάντε ντε Κοΐμπρα". Η Ακαντέμικα πήρε προβάδισμα δύο γκολ με τους Σουμάχερ (στο 31' με πέναλτι) και Μαρίνιο (στο 39' με εξ επαφής προσπάθεια), αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κούκα που μείωσε με τρομερή ενέργεια στο 44' και ισοφάρισε με κεφαλιά στο 70'. Να σημειωθεί ότι η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League ενδεχομένως να μην έφευγε με βαθμό αν δεν αποβαλλόταν ο Σάντος λίγες στιγμές μετά τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου.

Η σύνθεση της Εστορίλ (4-4-2): Κίστσεκ, Άντερσον, Μιγκέλ, Ραφαέλ (61' Μπαλμπόα), Ταβάρες, Γκονσάλβες, Μπαμπάντσο, Λόπες (61' Κλέμπερ), Αμάντο, Αρτούρο (46' Σεμπά), Κουκά.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Europa League (VIDEOS)

Αϊντχόφεν - Καμπούρ 4-0

(21' Ντε Γιονγκ, 37' Βίλεμς, 78' Μπρούμα, 80' Μάχερ)

Η απουσία του τραυματία Μέμφις Ντεπάι κάθε άλλο παρά επηρέασε την Αϊντχόφεν, η οποία προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με κεφαλιά του Λουκ ντε Γιονγκ και διπλασίασε το προβάδισμά της στο 37ο με σέντρα του Γέτρο Βίλεμς που ξεγέλασε τον Λέοναρντ Νίνχουις, προτού κερδίσει αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Λούκας Μπάικερ στο 41ο. Παραδόξως, η Καμπούρ είχε συντριπτική κατοχή στο δεύτερο μέρος, αλλά μέσα σε ένα δίλεπτο η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού σκόραρε ακόμα δύο φορές (με κεφαλιές των Τζέφρι Μπρούμα στο 78' και Άνταμ Μάχερ στο 80').

Η σύνθεση της Αϊντχόφεν (4-3-3): Ζουτ, Μπρένετ, Μπρούμα, Ρέκικ, Βίλεμς, Βαϊνάλντουμ, Χέντριξ, Μάχερ, Νάρσινχ (87' Μπόλιεβιτς), Ντε Γιονγκ (81' Φλουτ), Τζόζεφζουν (77' Ρίτζμαϊερ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK