Τσερτσέσοβ: "Φαβορί ο Παναθηναϊκός"

Τον Παναθηναϊκό λόγω έδρας έχρισε φαβορί της αναμέτρησης της Πέμπτης (18/9, 20:00) Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ στη συνέντευξη Τύπου του "Α. Νικολαΐδης".

Τσερτσέσοβ: "Φαβορί ο Παναθηναϊκός"

"Ξεκινάμε όλοι από το μηδέν. Ελπίζουμε ότι θα υλοποιήσουμε όλα μας τα πλάνα. Μετά από την ήττα με την Ζενίτ, σίγουρα δεν ικανοποίησε κανέναν αλλά είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι", είπε αρχικά ο τεχνικός της Ντιναμό Μόσχας.

Για τον τραυματισμό του Βαλμπουενά είπε: "Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση για τον ποδοσφαιριστή. Διαθέτουμε, όμως, έμπειρους παίκτες με ποιότητα και αύριο θα αποφασίσουμε ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη".

Αναφερόμενος στον Γκόρντον Σίλντενφελντ τόνισε: "Τον ξέρουμε και μας ξέρει. Δεν νομίζω πως αυτή η σχέση μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι".

Όσον αφορά το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα επεσήμανε: "Είναι άλλο το πρωτάθλημα και άλλο η Ευρώπη. Είναι διαφορετικά παιχνίδια και νομίζω δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει ο Παναθηναϊκός, θα έχει το άγχος. Αυτό, όμως, δεν μας απασχολεί".

Σχετικά με τον αγώνα της Πέμπτης είπε: "Είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός, παίζει στην έδρα του και έχει και εμπειρία. Για εμάς είναι το πρώτο παιχνίδι. Αυτό που θα παίξει ρόλο είναι η κατάσταση των ποδοσφαιριστών αύριο στον αγώνα".

Ερωτηθείς, τέλος, αν γνωρίζει κάποιο πρόσωπο από την ιστορία της Ελλάδας, ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ απάντησε: "Τον ποιητή Σολωμό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK