Χριχόρτσουκ: "Έχουμε έτοιμα 2-3 μαγικά ραβδιά"

Ο Ρομάν Χριχόρτσουκ δεν έκρυψε ότι φιλοδοξία της Καμπάλα είναι να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, θα ήθελε όμως το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει 5-0 για να είναι σίγουρος.

Χριχόρτσουκ: "Έχουμε έτοιμα 2-3 μαγικά ραβδιά"

Ο επαναληπτικός με τον Παναθηναϊκό είναι ιστορικής σημασίας για την Καμπάλα και ο Ρομάν Χριχόρτσουκ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ν' αγωνιστούν χωρίς να υπάρχει αύριο για να έρθει η πρόκριση. Δήλωσε σίγουρος ότι οι δυο ομάδες θα παίξουν καλύτερα απ' ό,τι στο πρώτο ματς και επεσήμανε ότι έχει έτοιμα τα μαγικά ραβδιά.

Ο Ουκρανός προπονητής της Καμπάλα τόνισε: " Χωρίς τύχη σε αυτά τα παιχνίδια δεν γίνεται. Όλη η προετοιμασία έγινε κανονικά και θα παίξουμε με την ίδια σύνθεση. Ξέρετε ποιοι θα απουσιάσουν σε αυτό το παιχνίδι. Όλοι είναι έτοιμοι και ο κάθε παίκτης πρέπει να παίξει σαν να είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Θα είναι ένας αγώνας διαφορετικός σε σχέση με τον πρώτο. Το γκαζόν θα είναι διαφορετικό. Στο Μπακού και οι δύο ομάδες είχαν προσαρμόσει το παιχνίδι τους στον κακό αγωνιστικό χώρο. Θα παίξουν πιο σύνθετο ποδόσφαιρο, με το δικό τους στιλ. Όποιος το κάνει καλύτερα, θα νικήσει.

Φαντάζομαι πως θα είναι η ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι για μια ομάδα από επαγγελματίες παίκτες που έχουν περάσει πολλά στην καριέρα τους τίποτα δεν μας φοβίσει. Μας λείπουν βέβαια οι δικοί μας οπαδοί που πάντα είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια στα προκριματικά.

Θα είναι πλεονέκτημα και για τις δύο ομάδες το καλό χορτάρι. Οι δύο ομάδες στο Μπακού προσάρμοσαν το παιχνίδι τους λόγω του αγωνιστικού χώρου. Δεν έπαιξαν με το στιλ τους. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει άλλο παιχνίδι σίγουρα. Είδα πολλούς αγώνες και ξέρουμε πως παίζουν, ότι παίζουν καλά. Κι εμείς θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας.

Αν θα μπορούσα θα κερδίζαμε 5-0 στην έδρα μας και τότε δεν χρειάζεται να αφαιρέσουμε κανέναν από τους αντιπάλους. Θα μας βοηθήσουν 2-3 μαγικά ραβδιά, αλλά επειδή δεν υπάρχουν πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Το καλύτερο σκορ θα είναι εκείνο που θα μας επιτρέψει να πάμε στους ομίλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK