Χτύπησε ο Σίλντενφελντ, αμφίβολος για την Πέμπτη

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (16/09) και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Μόσχας θα κριθεί την Τετάρτη.

Χτύπησε ο Σίλντενφελντ, αμφίβολος για την Πέμπτη

Ο Κροάτης χτύπησε στην άσκηση των στημένων φάσεων, στην εκτέλεση της τελευταίας μπάλας πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα!

Ο Στέφανος Κοτσόλης επιχείρησε μία έξοδο φωνάζοντας ότι βγαίνει να μπλοκάρει τη μπάλα, ο Σίλντενφελντ, ο οποίος έπαιζε ως αμυντικός του, δεν τον άκουσε και σηκώθηκε για την κεφαλιά, οι δύο ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν στον αέρα και ο Κροάτης στόπερ βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας.

Το ιατρικό τιμ εισήλθε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο και ο "Σίφο" αποχώρησε υποβασταζόμενος, ώστε να εξεταστεί και να υπάρξει μία πρώτη εκτίμηση. Η διάγνωση κάνει λόγο για τραυματισμό στον τετρακέφαλο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη.

Στη διάρκεια του διτέρματος και της άσκησης με τις στημένες φάσεις, ο Γιάννης Αναστασίου φανέρωσε τις πρώτες σκέψεις του για την ενδεκάδα. Στην άμυνα, ο Μέντες έπαιξε ως παρτενέρ του Σίλντενφελντ αντί του Κουτρουμπή, ο Τριανταφυλλόπουλος αντικατέστησε τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο και ο Νάνο παρέμεινε στο αριστερό.

Ο Λαγός κατέλαβε τη θέση του αμυντικού χαφ έχοντας δίπλα τον Πράνιτς, με πιο απελευθερωμένο ρόλο, ο Ζέκα έπαιξε δεξί χαφ, ο Ντίνας αριστερό (στην... καλή του θέση) και ο Ατζαγκούν ως κεντρικός μέσος, ενώ στην επίθεση χρησιμοποιήθηκε ο Καρέλης, με τον Πέτριτς να μένει με τους αναπληρωματικούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK