Χωρίς Κουτρουμπή στο Μπακού ο Παναθηναϊκός

Αν και ο Αθηναίος στόπερ προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη σερί μέρα, ο Ουζουνίδης έκρινε πως δεν ήταν έτοιμος, ούτε για έξτρα επιλογή απ’ τον πάγκο και τον άφησε εκτός της 21μελούς αποστολής. Στις 9 το πρωί της Τετάρτης αναχωρεί για το Μπακού ο Παναθηναϊκός.

Χωρίς Κουτρουμπή στο Μπακού ο Παναθηναϊκός
Κουτρουμπής Παναθηναϊκός

Οριστικά χωρίς τον Γιώργο Κουτρουμπή θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στο Μπακού το πρωί της Τετάρτης (2/8, 9 π.μ.) για τον αγώνα ρεβάνς με τη Γκαμπάλα, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης (3/8).

Ο Αθηναίος στόπερ προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρες χωρίς ενοχλήσεις, μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας που έκανε προ 9 ημερών, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκρινε πως δεν ήταν έτοιμος, ακόμη και για εναλλακτική επιλογή απ’ τον πάγκο, καθώς προερχόταν από πολυήμερη αποχή.

Εκτός έμεινε και ο Λούκας Βιγιαφάνιες που έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να διαφοροποιεί την αποστολή με δύο πρόσωπα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα κόντρα στους Αζέρους. Συγκεκριμένα, στις θέσεις των Ρινάλντι και Εμμανουηλίδη ο Ουζουνίδης επέλεξε τον Στάικο και τον Στιλ που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης» πριν τον αγώνα με τη Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής με μπάλα, κορόιδο και παιχνίδι με στοιχεία τακτικής.

Ακολούθως ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε και την 21μελή αποστολή η οποία αποτελείται απ’ τους: Βλαχοδήμο, Στιλ, Κότσαρη, Ευαγγέλου, Μολέδο, Κολοβέτσιο, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Στάικο, Δώνη, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Μολίνς, Πίσπα, Λουτσιάνο, Καμπέσας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK