"Γείωσε" με τον τρόπο του τους Ισραηλινούς δημοσιογράφους ο Γρηγορίου

Αυτό που κυρίως ήθελαν να μάθουν οι Ισραηλινοί δημοσιογράφοι για τον Πανώνιο είναι λεπτομέρειες για το γεγονός ότι οι δύο Ιρανοί του δεν ταξίδεψαν στο Τελ Αβίβ. Ο Γρηγορίου τους απάντησε....

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ο προπονητής του Ιστορικού ήταν ακριβώς αυτή. Η απάντηση; " Αποτελεί εσωτερικό θέμα της ομάδας με το οποίο ασχολείται η διοίκηση της ομάδας"

Κατά άλλα τόνισε:

"Ηρθαμε μετά από δύο πολύ ενδιαφέροντα ματς με την Γκόριτσα και δύο νίκες οι οποίες ήταν απολύτως δίκαιες. Στο αυριανό παιχνίδι αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κοιτάξουμε στα μάτια τη Μακάμπι.

Γνωρίζουμε ότι είναι πιο έμπειρη ομάδα αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Για πολλά από τα παιδιά στην ομάδα είναι η πρώτη φορά που αγωνίζονται σε αυτή τη διοργάνωση, όμως όλοι από εμάς έχουμε έρθει εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Εχουμε μια συγκεκριμένη τακτική την οποία δουλεύουμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι σήμερα και μέχρι αύριο θα έχουμε ολοκληρώσει τις σκέψεις μας για το παιχνίδι αυτό και για το πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK