Ο Γρηγορίου το πιστεύει: "Ανυπομονούμε για το 2ο ματς!"

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν το βάζει κάτω και πιστεύει στην πρόκριση του Πανιωνίου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ελληνας προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά τόνισε: "Είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 46ο λεπτό να πετύχουμε ένα εκτός έδρας γκολ, γενικότερα δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες μέσα στο παιχνίδι, θέλαμε να κρατήσουμε τους αντιπάλους μακριά από την περιοχή μας και σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε.

Ήρθαμε εδώ με στόχο ώστε να πάρουμε αποτέλεσμα και να υπάρχει ενδιαφέρον και για το δεύτερο παιχνίδι. Ανυπομονούμε πλέον για το δεύτερο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας, τον οποίο περιμένουμε να μας στηρίξει και πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο.

H Mακάμπι ήταν η ομάδα που περιμέναμε, είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ατομικό επίπεδο, ακόμα και σε μια φάση, όπως φάνηκε και στο γκολ. Ωστόσο καταφέραμε να τους περιορίσουμε σε μεγάλο βαθμό και να μην κάνουν πολλές ευκαιρίες.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, σίγουρα μας επηρέασε και η υγρασία και ο καιρός που συναντήσαμε και όπως είπα και πριν στη ρεβάνς θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι".

Την πλευρά του ο Σαμέντ Γεσίλ τόνισε: "Περιμέναμε να εκκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιάζονταν στο παιχνίδι, καταφέραμε και δημιουργήσαμε μερικές καλές στιγμές και είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο 46′, συνεχίζουμε και περιμένουμε τον κόσμο μας στο δεύτερο παιχνίδι ώστε να δώσουμε τη μάχη μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK