ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ Τρνάβα 1-0

Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι έπαιζε από το 2' με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βίτορ, έχασε πολλές ευκαιρίες και με κορυφαίο και σκόρερ τον Ισπανό κέρδισε 1-0 την Σπαρτάκ Τρνάβα, παίρνοντας προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (6/8) στην Σλοβακία.

ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ Τρνάβα 1-0
INTIME SPORTS

Εικόνα αγώνα

Το παιχνίδι άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για τον ΠΑΟΚ. Μόλις στο 2' ο Βίτορ έχασε το κοντρόλ, ο Μίκοβιτς εκμεταλλεύτηκε την στιγμή, πήγε να βγει τετ α τετ με τον Ολσεν, όμως, ο Πορτογάλος τον κράτησε, τον έριξε κάτω με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλλει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου. Ο Μίκοβιτς στο 3' εκτέλεσε το φάουλ, χωρίς, πάντως, να βρει στόχο, ενώ ο Τούντορ προκειμένου να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στην άμυνα πέρασε στο γήπεδο τον Σκόνδρα αντί του Κουλούρη.

Στο 7' ο Εντβαρτσεν δεν υπέδειξε πέναλτι΄υπέρ του Δικεφάλου σε χέρι του Γκρέσκα και στο 8' ο Λούκας μπήκε απειλητικά στην περιοχή της Σπαρτάκ, όμως, δεν έκανε καλό κοντρόλ και έχασε την κατοχή. Ο Ολσεν αντέδρασε σωστά και απέκρουσε δυνατό σουτ του Σάμπο στο 14' και στο 20' ο ΠΑΟΚ έφτασε μία ανάσα από το γκολ. Ο Κάτσε εκτέλεσε φάουλ, ο Κόστα πήδηξε στην καρδιά της άμυνας της Σπαρτάκ, όμως, η κεφαλιά του Πορτογάλου "έγλειψε" το δοκάρι και πέρασε έξω.

ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ Τρνάβα 1-0
INTIME SPORTS

Στο 23' ο βοηθός ανέκοψε λανθασμένα με οφσάιντ, όπως φάνηκε από το ριπλέι, τον Μακ, ο οποίος έβγαινε μόνος απέναντι από τον Καμενάρ, ενώ σε ανάλογο λάθος υπέπεσε και στο 27' μετά από κάθετη του Πέλκα στον Λούκας. Η Σπαρτάκ στο 44' άγγιξε το γκολ. Μετά από οργανωμένη προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον αφύλακτο Μίκινιτς στο ύψος της μικρής περιοχής, ο οποίος, όμως, σούταρε απελπιστικά άουτ.

Από εκεί και πέρα το ματς απέκτησε ξέφρενο ρυθμό. Στις καθυστερήσεις, λοιπόν, του πρώτου μέρους ο Λούκας βγήκε τετ α τετ με τον Καμενάρ, αλλά ο Ισπανός δεν κατάφερε με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον γκολκίπερ της Σπαρτάκ, ενώ στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Καμενάρ πρόλαβε την μπάλα πριν φτάσει στο κεφάλι του Κόστα, ο οποίος περίμενε αφύλακτος ένα μέτρο από την γραμμή της εστίας. Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν ένα σουτ του Σκόνδρα υπό καλές προϋποθέσεις μέσα από την περιοχή, που κόντραρε σε σώματα.

ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ Τρνάβα 1-0
INTIME SPORTS

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να δείχνουν νευρικοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 54' η Σπαρτάκ απείλησε μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά-απομάκρυνση του Λούκας, που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Ολσεν. Ο Λούκας στο 60' πάσαρε για τον Μακ στο ύψος της περιοχής, όμως, ο Σλοβάκος αντί να σουτάρει με τη μία, προτίμησε να πρώτα να κάνει κοντρόλ με αποτέλεσμα οι αμυντικοί της Σπαρτάκ να του κλέψουν την μπάλα. Στο 62' ο Πέλκας είχε ωραία έμπνευση να σουτάρει συρτά από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε μόλις άουτ.

Ο Δικέφαλος ήταν κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 63'. Κάτσε και Λούκας "έκρυψαν" την μπάλα, ο Κίτσιου σέντραρε, όμως, το κοντινό πλασέ του Κάτσε στην κίνηση πέρασε πάνω από την εστία του Καμενάρ. Στο 72' μετά από ολιγωρία της άμυνας της Σπαρτάκ, ο Τζαβέλλας έπιασε μονοκόματο πλασέ από το ύψος της περιοχής, αλλά ήταν χλιαρό και μπλόκαρε εύκολα ο Καμενάρ.

ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ Τρνάβα 1-0
INTIME SPORTS

Μετά από λάθος του Σκόνδρα στο 76' ο Χάρμπα έφυγε μόνος απέναντι από τον Ολσεν, όμως, νικήθηκε από τον Σουηδό γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Λούκας ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, αλλά το γύρισμα του Ισπανού στην περιοχή της Σπαρτάκ δεν βρήκε συμπαίκτη του.

Ο Ολσεν απέκρουσε δυνατό σουτ του Σάμπο στο 79' και στο 82' ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που άξιζε. Ο Κυριάκος Σαββίδης έκλεψε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, πάσαρε στον Μυστακίδη, ο οποίος με εξαιρετική κάθετη έβγαλε τον Λούκας τετ α τετ και ο Ισπανός εκτέλεσε γράφοντας το 1-0. Να σημειωθεί ότι ο Λούκας αποθεώθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ και ανταπέδωσε με χαιρετισμό σα να έλεγε στον κόσμο σας αγαπώ, πιθανόν γιατί ήταν το τελευταίο του ματς στα "ασπρόμαυρα". Στις καθυστερήσεις ο Δικέφαλος θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά Κίτσιου και Πέλκας στάθηκαν άτυχοι σε σουτ που επιχείρησαν.

MVP

Ο Λούκας έκανε και πάλι την διαφορά για τον ΠΑΟΚ. Ετρεξε πολλά χιλιόμετρα, έκανε άνω κάτω την άμυνα της Σπαρτάκ και σκόραρε το νικητήριο γκολ του Δικεφάλου. Θα πρέπει, πάντως, να γίνει ιδιαίτερη μνεία και στον Μυστακίδη, ο οποίος λίγα λεπτά μετά την εισοδό του στον αγωνιστικό χώρο μοίρασε την μαγική ασίστ από την οποία προήλθε το τέρμα του ΠΑΟΚ.

Αδύναμος κρίκος

Ο Μιγκέλ Βίτορ όχι μόνο έκανε λάθος κοντρόλ στην φάση της αποβολής, τράβηξε και τον αντίπαλό του ενώ ήταν τελευταίος παίκτης με αποτέλεσμα να αφήσει μόλις από το 2ο λεπτό τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες. Σαφώς και η εικόνα του αγώνα θα ήταν διαφορετική έντεκα εναντίον έντεκα.

Σχόλιο

Είναι εμφανές ότι ο Ιγκόρ Τούντορ "χτίζει" κάτι καλό. Ο ΠΑΟΚ παρόλο που έπαιξε για 90 λεπτά με δέκα παίκτες δεν έχασε την συνοχή του, είχε τον έλεγχο του ματς και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό του. Εάν δοθεί στον Κροάτη τεχνικό πίστωση χρόνου και, φυσικά, τα κατάλληλα "εργαλεία" τότε δείχνει ότι μπορεί να οδηγήσει τον Δικέφαλο εκεί που ονειρεύονται οι οπαδοί του.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (73' Σαββίδης), Κάτσε, Πέλκας, Λούκας, Μακ (78' Μυστακίδης), Κουλούρης (5' Σκόνδρας)

Σπαρτάκ Τρνάβα: Κάμεναρ, Γιάνετσκα, Τοθ, Γκρέσακ, Μίκοβιτς (20' Στάινχούμπελ), Κασάδο, Νίκολιτς, Σάμπο, Χαλίλοβιτς (86' Μπάεζ), Βόιτους (74' Χάρμπα), Μίκινιτς

To live

18:12
Καλησπέρα από το γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ στις 20.00 αντιμετωπίζει την Σπαρτάκ Τρνάβα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
18:13
Ο Δικέφαλος έχει αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα από την Σλοβακία και το 1997. Στο πρώτο ματς επικράτησε 5-3, ενώ στην ρεβάνς κέρδισε με 0-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τότε Κυπέλλου UEFA
18:17
Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τους τραυματίες Χαρίση, Γλύκο και Αθανασιάδη και "φυσικά" τους κομμένους Ρατς, Παπαγιαννόπουλο, Γκολάσα, Περέιρα και Μάρτενς. Ο Νομπόα θυμίζουμε παραχωρήθηκε χθες στην Ροστόφ
18:18
Υψηλές θερμοκρασίες σήμερα στην Θεσσαλονίκη που αναμένεται να δυσκολέψουν τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών
18:21
H ρεβάνς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Αυγούστου στην Σλοβακία. Εφόσον ο ΠΑΟΚ προσπεράσει το εμπόδιο της Σπαρτάκ τότε θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Europa League 20 και 27 Αυγούστου
18:22
Το πιο πιθανό είναι ο Λούκας σήμερα να αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ έχει επέλθει συμφωνία με την Λα Κορούνια για την μεταγραφή του
18:35
Η άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ
18:40
Τζαβέλλας, Λούκας, Κουλούρης και Μυστακίδης στον πάγκο, στην πρώτη είσοδο των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο
18:41
Η θερμοκρασία στην Τούμπα αγγίζει τους 37 βαθμούς Κελσίου
18:42
Για την πρώτη βόλτα τους στον αγωνιστικό χώρο έχουν βγει και οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτακ Τρνάβα.
18:43
Οι συνεργάτες του Τούντορ προετοιμάζουν το χώρο για το ζέσταμα των παικτών του ΠΑΟΚ, στήνοντας τους κώνους.
18:45
Στο επίσημο σάιτ της Σπάρτακ υπάρχουν δηλώσεις του Μάρεκ Ουιλάκι που είχε πετύχει δύο γκολ στο περίφημο 5-3 του ΠΑΟΚ πριν από 18 χρόνια.
18:47
"Παίξαμε σε ένα γεμάτο στάδιο με 35.000 οπαδούς και θυμάμαι ότι ο ΠΑΟΚ επέστρεφε μετά από μία τιμωρία που του είχε στερήσει τις ευρωπαϊκές συμμετοχές για χρόνια" είπε ο Ουιλάκι και πρόσθεσε: "Ενα ενδιαφέρον στοιχείο που θυμάμαι είναι ότι την παραμονή του αγώνα είδαμε βίντεο από αγώνα του ΠΑΟΚ κι όταν μπήκαμε στο γήπεδο να παίξουμε, είδαμε εντελώς διαφορετικούς τους παίκτες. Στην αρχή παγώσαμε την "καυτή" ατμόσφαιρα με τα τρία γκολ που βάλαμε, αλλά μετά ήρθε η ανατροπή του ΠΑΟΚ".
18:50
Αποκάλυψε ακόμη ότι μετά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ τόσο ο Δικέφαλος όσο και ο Ολυμπιακός είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, όμως μετά από συζήτηση με τη διοίκηση της Σπάρτακ Τρνάβα, αποφάσισε να μείνει στην ομάδα.
18:52
Στη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας έχουν πάρει τη θέση τους οι οπαδοί της Σπαρτάκ Τρνάβα που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη.
18:59

Στα τελευταία δύο παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα της ηττήθηκε από την Σπάρτακ Μιγιάβα με το βαρύ 4-2 και από την Ντουνάισκα με 2-1 παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

19:01

Οι Σλοβάκοι δεν έχουν πραγματοποιήσει σπουδαίες μεταγραφές για τη φετινή σεζόν. Εκτός από την απόκτηση του Χαλίλοβιτς από την Χράντες Καρλόβε, και τις προσθήκες του τερματοφύλακα Κάμεναρ και του κεντρικού αμυντικού Γκοντάλ δεν έχουν να επιδείξουν κάτι περισσότερο μεταγραφικά.

19:04
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ολσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (αρχηγός), Κάτσε, Πέλκας, Λούκας, Μακ, Κουλούρης.

19:04
Η ενδεκάδα της Σπάρτακ: Κάμεναρ, Γιάνετσκα, Τοθ, Γκρέσακ, Μίκοβιτς, Κασάδο, Νίκολιτς, Σάμπο (αρχηγός), Χαλίλοβιτς, Βόιτους, Μίκινιτς.
19:05
Οι αναπληρωματικοί του ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Μαντούρο, Μυστακίδης, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης.
19:06
Ο πάγκος της Σπάρτακ: Στράπακ, Στάινχουμπελ, Μπαές, Κοστάλ, Γίρκα, Χάρμπα.
19:06
Ο Τσόνκα είναι τραυματίας και δεν έχει δηλωθεί ούτε στον πάγκο των Σλοβάκων.
19:06
Συνεπώς η αποστολή των φιλοξενούμενων αποτελείται από 17 παίκτες.
19:14
Ο τερματοφύλακας της Σπάρτα Τρνάβα, Κάμεναρ, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο πρώτος για ζέσταμα.
19:21
Ο Ρόμπιν Όλσεν έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο για το ζέσταμα, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων που βρίσκονται στις κερκίδες.
19:24
Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτακ Τρνάβα βγήκαν για το καθιερωμένο ζέσταμα.
19:25
Βγήκαν για ζέσταμα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.
19:30

Υπενθυμίζουμε πως οι Σλοβάκοι θα παραταχθούν με αρκετές απώλειες στην Τούμπα. Γιάνεσελ και Μπορτέλ (στόπερ) είναι τιμωρημένοι με κάρτες, ενώ ο Τσάρνοτα, ο έτερος στόπερ που αποκτήθηκε φέτος, είναι τραυματίας. Τραυματίας είναι επίσης ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός, ο Γκοντάλ, όπως και ο Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ, Κλέμπερ, που έχει πρόβλημα στη φτέρνα. Ακόμη, απών λόγω τραυματισμού είναι ο αριστερός μπακ, Γκράμπεζ. Επιπλέον, το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Τσόνκα, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν δηλώθηκε καν στην αποστολή, συνεπώς δεν θα βρίσκεται ούτε στον πάγκο.

19:39
Από πλευράς ΠΑΟΚ απουσιάζουν οι τραυματίες Αθανασιάδης και Γλύκος, όπως και οι "κομμένοι" Ρατς, Γκολάσα, Μάρτενς που θα αποτελέσουν παρελθόν.
19:39
Στα μάτριξ του γηπέδου της Τούμπας παίζει το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ αυτή την ώρα.
19:40
Ο "Δικέφαλος" είχε επιβληθεί με το εμφατικό 6-0 παίρνοντας άνετα την πρόκριση πριν από επτά ημέρες.
19:41
Η προσέλευση του κόσμου αυξάνεται όσο πλησιάζει η ώρα έναρξης του αγώνα. 
19:46
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ζέσταμά τους και αποσύρονται στα αποδυτήρια.
19:49
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ "ζεσταίνονται" σιγά σιγά στις κερκίδες.
19:51
Η θερμοκρασία αυτή την ώρα στο γήπεδο αγγίζει τους 33 βαθμούς Κελσίου.
19:52
Η διάταξη των "ασπρόμαυρων".
19:53
Πάρτε μια "γεύση" από το ζέσταμα του "Δικεφάλου".
19:56
Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, πάνω από 15.000 οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.
19:58
Όλα έτοιμα για την έναρξη της αναμέτρησης.
20:00
1' Έναρξη του αγώνα.
20:01
2' ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα για τον ΠΑΟΚ! Τραγικό λάθος του Βίτορ, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Μίκοβιτς, βγήκε απέναντι από τον Όλσεν, ο Πορτογάλος τον ανέτρεψε και είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια! Φάουλ σε καλή θέση για την Σπαρτάκ.
20:04
3' Ο Σάμπο εκτέλεσε αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
20:04
5' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Σκόνδρας στη θέση του Κουλούρη.
20:10
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για χέρι του Γκρέσακ μέσα στην μεγάλη περιοχή, ύστερα από σέντρα του Λούκας. Το ριπλέι τους δικαιώνει.
20:13
Ισορροπημένο το ματς στα πρώτα λεπτά, παρότι ο "Δικέφαλος" αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 2ο λεπτό.
20:14
15' Σουτ του Σάμπο, απέκρουσε ο Όλσεν.
20:18
19' Kίτρινη κάρτα στον Τοθ, για μαρκάρισμα πάνω στον Κίτσιου.
20:20
20' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ! Ο Κάτσε εκτέλεσε το φάουλ, ο Κόστα πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κάμεναρ!
20:23
21' Aναγκαστική αλλαγή για την Σπάρτακ. Ο Σταϊνχούμπερ αντί του τραυματία Μίκοβιτς.
20:25
Τελικές προσπάθειες: 1(0) - 2(1)
20:29
Αρκετά λάθη από τον επόπτη Γιαν Έρικ Εργκάν, ο οποίος έχει κόψει 2 φορές λανθασμένα τους Μακ και Λούκας ενώ έβγαιναν τετ α τετ με τον Κάμεναρ.
20:29
29' Σουτ του Κάτσε, μπλόκαρε ο Κάμεναρ.
20:32
Πολλές λάθος πάσες από τους παίκτες του ΠΑΟΚ.
20:35
Η στιγμή που ο Βίτορ αντικρίζει την κόκκινη κάρτα.
20:36
Μονομαχία με πρωταγωνιστή τον Έργκις Κάτσε.
20:37
38' Κίτρινη κάρτα στον Μίκινιτς για σκληρό φάουλ πάνω στον Τζαβέλλα.
20:38
Φάουλ: 4-17
20:40
41' Κίτρινη κάρτα στον Βόιτους.
20:41
42' Ο Κάτσε εκτέλεσε το κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε απ' όλους και κατέληξε πλάγιο άουτ.
20:42
Πιέζει ο ΠΑΟΚ για το γκολ. Έχει κλειστεί στα καρέ της η Σπαρτάκ.
20:43
43' Μεγάλη ευκαιρία για την Σπαρτάκ! Ο Βόιτους έστρωσε στον Μίκινιτς μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του Όλσεν.
20:44
Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.
20:47
45' Σπουδαία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Λούκας βρέθηκε απέναντι στον Καμενάρ, ο οποίος τον πρόλαβε, η μπάλα κατέληξε και πάλι στον Ισπανό που στριφογύρισε, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και πέρασε κόρνερ!
20:49
45 +3' Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια στη "λευκή" ισοπαλία. Με 10 παίκτες ο "Δικέφαλος" από το 2ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Βίτορ.
20:50
Έντονα παράπονα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ για τις υποδείξεις του επόπτη.
21:04
46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
21:06
Πολλά αβίαστα λάθη από τους παίκτες του "Δικεφάλου".
21:11
Χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.
21:14
55' Κίτρινη κάρτα στον Σάμπο.
21:15
56' Κίτρινη κάρτα στον Λούκας.
21:17
Διακοπή στον αγώνα, λόγω τραυματισμού του Πέλκα.
21:20
60' Ο Λούκας έβγαλε τετ α τετ τον Μακ με τον Κάμεναρ, αλλά ο Σλοβάκος ολιγώρησε και ο γκολκίπερ της Σπαρτάκ μάζεψε την μπάλα.
21:20
62' Διαγώνιο σουτ του Πέλκα. Η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
21:21
Τελικές: 4(2) - 6(3)
21:23
63' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Κίτσιου έστρωσε στον Κάτσε, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία! Εξαιρετική πάσα του Λούκας στην αρχή της φάσης.
21:25
66' O Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζιόλης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
21:31
73' Αδύναμο σουτ του Τζαβέλλα μέσα από την μεγάλη περιοχή. Μπλόκαρε ο Κάμεναρ.
21:32
73' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης στη θέση του Τζιόλη.
21:33
74' Αλλαγή για την Σπαρτάκ. Ο Χάρμπα στη θέση του Βόιτους.
21:35
76' Ο Χάρμπα σούταρε από πλάγια θέση αλλά ο Όλσεν έδιωξε σε κόρνερ.
21:36
O Πέλκας προσπαθεί να διατηρήσει την κατοχή της μπάλας.
21:38
78' Μυστακίδης αντί Μακ.
21:40
81' Κάρτα στον Κάμεναρ για καθυστέρηση.
21:40
82' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Ο Μυστακίδης έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Λούκας, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κάμεναρ και έστειλε με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!
21:45
86' Αλλαγή για την Σπαρτάκ. Ο Μπάες στη θέση του Χαλίλοβιτς.
21:47
88' Κάρτα στον Γιάνετσκα.
21:49
90' Κίτρινη κάρτα στον Τζαβέλλα για διαμαρτυρία.
21:50
91' Καλή στιγμή με τον Κίτσιου. Μπλόκαρε ο Κάμεναρ.
21:52
Ένα λεπτό ακόμα για τη λήξη του αγώνα.
21:54
94' Τέλος του αγώνα. Ο Λούκας χαρίζει μία πολύτιμη νίκη στον ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Τρνάβα και παράλληλα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK