Αναστασιάδης: "Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 μετά το 1-1 στη Φλωρεντίνα, αναφέρθηκε στην πικρία που άφησε το γκολ στο φινάλε.

Αναστασιάδης: "Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά: " Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, τόσο στον άξονα όσο και ατομικά. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα και βάλαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε. Δεν στέκομαι όμως εκεί γιατί ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Απλώς κάναμε απανωτά λάθη μετά το 1-0. Φαίνεται ότι έτσι το ήθελε η Παναγιά.

Μένει η πικρία γιατί δώσαμε την μπάλα στον αντίπαλο. Το αποτέλεσμα πάντως μάς κρατάει ζωντανούς. Η Φιορεντίνα έχει δείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Για εμάς το πρόβλημα ήταν κυρίως το ματς της Τούμπας, εκεί χάσαμε το αβαντάζ. Θα δούμε στο φινάλε τι θα γίνει. Τώρα ξεχνάμε τι έχει γίνει και σκεφτόμαστε ένα δύσκολο ματς της Κυριακής για να κρατηθούμε στην κορυφή. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ".

"Είχαμε πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο. Ημασταν απειθάρχητοι και κάναμε πολλά λάθη στον άξονα και στις πλευρές. Το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ ήταν γιατί μας βοήθησε περισσότερο η Παναγιά, παρά ο αντίπαλος", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Στο δεύτερο αλλάξαμε τα πάντα, παίξαμε καλύτερα. Δεν ξέρω αν είναι κανονικό το γκολ του Κλάους, νομίζω είναι αλλά θα το δούμε στην τηλεόραση. Εμείς κρατήσαμε την μπάλα στο κέντρο και η Φιορεντίνα δεν μας έκανε πολλές φάσεις. Μετά αρχίσαμε πάλι τα παιδαριώδη ατομικά λάθη, που απαγορεύονται στην Ευρώπη. Δεν ξέρω που θέλει να μας πάει, το ότι μας κρατάει ακόμη ζωντανούς είναι, πάντως, θετικό. Κρατάω την μαχητικότητα γιατί παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα".

Διευκρίνισε ότι περίμενε ακόμη περισσότερα από τους παίκτες του: "Το θετικό είναι ότι είμαστε ζωντανοί στην Ευρώπη. Εγώ περιμένω πολλά περισσότερα από τους παίκτες μου. Από τη στιγμή που δεν γίνονται, όμως, την ευθύνη την παίρνω εγώ. Δεν μπορώ να πείσω ακόμη τα παιδιά ότι μπορούν να κάνουν περισσότερα και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα".

Τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κρατηθεί στην κορυφή της Super League: "Εχουμε πολλά αρνητικά. Εγώ ποτέ δεν στάθηκα στα θετικά, αυτό είναι το μεγάλο κέρδος που έχει αυτή η ομάδα, ότι, δηλαδή, δεν στεκόμαστε σε ένα αποτέλεσμα, δεν στεκόμαστε στο ότι είμαστε πρώτοι. Πάντα μένουμε στο γιατί. Γιατί ενώ μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω δεν το κάνουμε. Ηδη για εμάς έχει ξεχαστεί αυτό το παιχνίδι. Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και απομένει ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρώτο μας μέλημα είναι αυτό το παιχνίδι. Τα όποια θετικά ή αρνητικά θα συζητούνται σε καθημερινή βάση. Πρέπει να κρατηθούμε στην κορυφή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK