Αναστασιάδης: "Σημασία έχει το πρόγραμμα"

Επιθετική ομάδα χαρακτήρισε την Φιορεντίνα ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έδωσε μεγάλη βαρύτητα στις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων με Γκινγκάμπ και Ντιναμό Μινσκ.

Αναστασιάδης: "Σημασία έχει το πρόγραμμα"

O Άγγελος Αναστασιάδης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους "32" του Europa League, τονίζοντας: "Αυτά έδωσε η Παναγιά, με αυτούς θα παίξουμε".

Συγκεκριμένα είπε:

Για την Φιορεντίνα: "Θαρρείς και κάναμε τα φιλικά παιχνίδια με την Ίντερ και τη Νάπολι για τα ευρωπαϊκά ματς. Έχουμε μπει στο κλίμα των ιταλικών ομάδων. Θα μας βοηθήσει αυτό. Είναι επιθετική ομάδα. Έχει ένα άλλο στυλ από το αμυντικό ιταλικό. Θα τη γνωρίσουμε καλύτερα να βγάλουμε κι άλλα συμπεράσματα".

Για την Γκινγκάμπ: "Είναι μία ομάδα που δεν έχει την εμπειρία που έχουν οι υπόλοιπες ομάδες, Να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται τότε. Είναι καλό το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μας".

Για τη Διναμό Μινσκ: "Το χειρότερο είναι το ταξίδι. Είναι δύσκολη ομάδα, είναι καλή ομάδα. Να δούμε σε ποια κατάσταση θα είναι και πότε θα παίξουμε. Έχει σημασία μεγάλη αυτό. Να δούμε τις ημερομηνίες και τότε θα ξέρουμε καλύτερα".

"Είμαι ευχαριστημένος"

"Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε αυτήν τη φάση. Πρέπει να παίξεις σε υψηλά επίπεδα για να περάσεις στην επόμενη φάση", είπε αρχικά σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της NOVA o Mάαρτεν Μάρτενς και στη συνέχεια αναφέρθηκε ξεχωριστά σε κάθε αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βέλγος:

Για την κλήρωση με την Φιορεντίνα: "Σε πρώτη φάση είμαι ικανοποιημένος. Είναι ωραίο να παίζεις κόντρα σε μία πολύ καλή ιταλική ομάδα. Δεν ήθελα ομάδες από την Ουκρανία. -Ήθελα μία γερμανική ή μία ιταλική. Είμαι ευχαριστημένος."

Για την κλήρωση με την Γκινγκάμπ: "Αν σκεφτούμε ότι σε αυτό το γκρουπ υπήρχαν ομάδες όπως η Έβερτον είμαι ευχαριστημένος. Είναι ένας αντίπαλος στα μέτρα μας. Είναι πολύ καλή κλήρωση και για τον κόσμο. Θέλαμε να παίξουμε με έναν πιο αδύναμο αντίπαλο, γιατί ο βασικός μας στόχος είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση."

Για την κλήρωση με τη Μινσκ: "Δεν τη γνωρίζω καθόλου. Είναι πολύ δύσκολο να πω κάτι γι' αυτήν."

News 24/7

24MEDIA NETWORK